Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zaczytana-pola

#7321493 Napisano: dzisiaj o 08:52:32
Columbit popłynął z wysyłką Booksy. Lubię ich, ale ta forna e-maila. Myślałam, że to jakieś naciągactwo/SPAM 😅

magdalena-chili

#7321494 Napisano: dzisiaj o 08:55:56
zaczytana-pola napisał(a):

Columbit popłynął z wysyłką Booksy. Lubię ich, ale ta forna e-maila. Myślałam, że to jakieś naciągactwo/SPAM 😅

Ewidentnie forma, która jest mocno kojarzona z czynnościami fraudowymi emotka
0 0

isiulka

#7321495 Napisano: dzisiaj o 08:59:42
zielonooka85 napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Te pytania od Avanti są tak męczące emotka  Jedynie przy tym kauflandowym idzie jakoś obudzić kreatywność

No to prawda, mam paragony a weny brak na lidla i biedronke..

Ja pierwszego dnia na szybko coś wymyślałam do biedry i słowo "świętowanie" skojarzyło mi się ze świętami Bożego Narodzenia, więc napisałam coś i o choince i o imprezie sylwestrowej w jednym wierszyku LOL Jeszcze zastanawiałam się dlaczego oni to w pytaniu połączyli 🤦

A wiesz że miałam tak samo i miałam dokładnie taką samą rozkminę🤣
0 0

cherry21

#7321498 Napisano: dzisiaj o 09:05:30
dostaliście informację o weryfikacji z konkursu Monster Lidl?
0 0

Barjoa13

#7321503 Napisano: dzisiaj o 09:13:18
cherry21 napisał(a):

dostaliście informację o weryfikacji z konkursu Monster Lidl?

Jeszcze nic nie dostałam
1 cherry21 0

agakaz2

#7321505 Napisano: dzisiaj o 09:16:04
dziwne . dostałam dzis 50 zl od smolara za harnas - wygrana byla bez weryfikacji kasa na koncie lol
0 0

cherry21

#7321507 Napisano: dzisiaj o 09:28:55
agakaz2 napisał(a):

dziwne . dostałam dzis 50 zl od smolara za harnas - wygrana byla bez weryfikacji kasa na koncie lol

zauważyłem, że kiedy jest dużo nagród i takie drobne, to oni nie wysyłają maile odnośnie weryfikacji
0 0

agakaz2

#7321509 Napisano: dzisiaj o 09:33:38
cherry21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

zauważyłem, że kiedy jest dużo nagród i takie drobne, to oni nie wysyłają maile odnośnie weryfikacji

nie wiem jaka taktykę maja, ale u syna 3 weryfikację pozytywne i u znajomej i kasy brak
0 0

ktosiek1

#7321511 Napisano: dzisiaj o 09:40:14
Czy ktoś ma problem z wysyłką zgłoszenia na Oral-B Rossmann? Wysłałam zgłoszenie i podziękowało za udział, a za chwilę że błąd. Próbowałam jeszcze raz i cały czas błąd....emotka
0 0

BingoJa

#7321513 Napisano: dzisiaj o 09:47:47
ktosiek1 napisał(a):

Czy ktoś ma problem z wysyłką zgłoszenia na Oral-B Rossmann? Wysłałam zgłoszenie i podziękowało za udział, a za chwilę że błąd. Próbowałam jeszcze raz i cały czas błąd....emotka

U mnie tak mignęło, że nie zdarzyłam doczytać co tam było napisane bo to moje pierwsze zgłoszenie w everdayme i jak się okazało miałam komunikat o uzupełnieniu danych. Teraz nigdzie nie mogę znaleźć czy zgłoszenie zostało wysłane. Ani na mailu, ani na platformie. Podpowiedzcie jak to sprawdzić?
0 0

elemelex

#7321515 Napisano: dzisiaj o 09:57:25
sergrazyna napisał(a):

Te pytania od Avanti są tak męczące emotka  Jedynie przy tym kauflandowym idzie jakoś obudzić kreatywność

Też mam takie odczucia emotka  Kaufland daje trochę możliwości.
Moze inaczej bym mówiła, gdybym dopiero zaczynała opiewać chipsy i gazowane napoje, ale ja to już robię, nie kłamiąc, od lat xD
Możliwości ludzkiego mózgu są jednak ograniczone ( mojego na pewno hehehe).
0 0

ktosiek1

#7321517 Napisano: dzisiaj o 10:03:13
BingoJa napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

U mnie tak mignęło, że nie zdarzyłam doczytać co tam było napisane bo to moje pierwsze zgłoszenie w everdayme i jak się okazało miałam komunikat o uzupełnieniu danych. Teraz nigdzie nie mogę znaleźć czy zgłoszenie zostało wysłane. Ani na mailu, ani na platformie. Podpowiedzcie jak to sprawdzić?

No właśnie nie ma potwierdzeń na maila i nich nigdy
0 0