Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81

#7338005 Napisano: dzisiaj o 09:20:37
mysiorka napisał(a):

sweety162 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Maggie81 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

synk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Media Expert. Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia. Oto lista laureatek i laureatów, których zapraszamy do kontaktu w wiadomości prywatnej: https://docs.goog...8K_Cbd4/edit?tab=t.0

oby te bony były na wszystko

co odpisujecie w prywatnej wiadomości? Podajecie dane włącznie z adresem, tak jak napisano w regulaminie?

a po co im adres? Ja napisałam że zgłaszam się z konkursu Galaktyka... Jak będą chcieli coś więcej to niech mi napiszą ale jaki to sens? Przecież te bony wyślą jako kod...

Bony do ME są często w formie fizycznej. To samo było w loterii

Media Expert prosi tylko o adres mailowy

No to super, nowoczesność zastała u nich  emotka

mnie poprosili o dane adresowe

mnie też o dane adresowe a nie maila..

Mnie o maila. Jeszcze karty nie mam a już mam pomysł na co wydam... W ogóle kiedyś u nich też wygrałam taką kartę i przysłali kod przez fejsa. Jedyny minus jego był taki że miał bardzo krótki termin ważności, dosłownie kilka dni. No ale to Black Friday był...
1 darog 0

mia

#7338009 Napisano: dzisiaj o 09:28:50
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

1/2. Ciekawa jestem, czy męża odrzucili za nazwisko, bo zgłoszenie miał wcale niegorsze. emotka
Tak czy inaczej, radość moja jest wielka.  emotka

U mnie tez 1/2. Ale cieszy i to  emotka  patrząc na ostatnie, liczne porażki.

Lepiej bym tego nie ujęła! emotka
0 0

wiolka252

#7338019 Napisano: dzisiaj o 10:02:00
Czy w Pudliszki Kaufland może być zakup 2 koncentratów pomidorowych w słoiczkach? Bo prawie idę to dopytam Was ,w regulaminie nie ma poszczególnych rzeczy wymienionych
0 0

aurora81

#7338024 Napisano: dzisiaj o 10:21:39
Czy otrzymaliście jakąś zwrotkę na maila po wysłaniu formularza z konkursu "Powiedz "tak" marce Wedel"?
0 0

zaczytana-pola

#7338025 Napisano: dzisiaj o 10:23:52
aurora81 napisał(a):

Czy otrzymaliście jakąś zwrotkę na maila po wysłaniu formularza z konkursu "Powiedz "tak" marce Wedel"?

Tak, od razu na @.
0 0

pikawka

#7338026 Napisano: dzisiaj o 10:25:02
wiolka252 napisał(a):

Czy w Pudliszki Kaufland może być zakup 2 koncentratów pomidorowych w słoiczkach? Bo prawie idę to dopytam Was ,w regulaminie nie ma poszczególnych rzeczy wymienionych

Wg mnie tak
1 wiolka252 0

AgnieszkaNie

#7338033 Napisano: dzisiaj o 10:43:34
Czy w konkursie birra moretti przychodziła zwrotka po wysłaniu formularza na maila ? Nie pamietam czy w końcu wzięłam udział, a wyniki mają być do jutra.
0 0

MDL

#7338034 Napisano: dzisiaj o 10:45:34
AgnieszkaNie napisał(a):

Czy w konkursie birra moretti przychodziła zwrotka po wysłaniu formularza na maila ? Nie pamietam czy w końcu wzięłam udział, a wyniki mają być do jutra.

Tak, przychodziła
0 0

reolo3

#7338038 Napisano: dzisiaj o 10:58:56
Z Olewnika dostał ktoś info, że chcą oryginał paragonu?
0 0