Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

makra

#7338618 Napisano: 27.02.2026 19:57:40
Ja też. Wg regulaminu moga nie przyznać nagród ale żeby aż tyle ?
1 nanajka81 0

nanajka81

#7338619 Napisano: 27.02.2026 19:57:49
luko922 napisał(a):

Też wysłałem na te dwa adresy co powyżej, mimo, że nie brałem udziału emotka

A ja wygrałam klapki ale też nie zgadzam się z tym co odwalili. Jak będę miała jutro czas to też ich zaspamuje.
0 0

sylzab2294

#7338620 Napisano: 27.02.2026 19:57:52
MDL napisał(a):

rudzixon napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

Wedel poinformował o jednej godzinie?

a ja mam pytanie, czy mieliście potwierdzenie na mailu zgłoszenia do konkursu?

Właśnie weszłam na maila, mam tylko jedno na 3 zgłoszenia 🙄

ciekawe czy w ogóle te nasze zgłoszenia doszły do nich...

Tak, teraz nie wiem, czy zgłoszenia były za słabe, czy nie doszły do nich 🙄😬 eh...kolejnym razem sprawdzę po każdym wysłaniu

Moje potwierdzenia wylądowały w spamie

Dziękuję, SPAM sprawdzony, niestety, mam tylko jedno w głównym folderze, następnym razem ich sprawdzę🧐

właśnie odczytałam maila z informacją, że moje zgłoszenie nie doszło w ogóle do nich... Czyli pewnie wszystkie te, na które nie było zwrotki, nie dotarły do organizatora... Super! MDL czy to jedno, na które masz potwierdzenie wygrało Ci ?
0 0

8igora9

#7338638 Napisano: 27.02.2026 20:46:12
synk napisał(a):

InkaR napisał(a):

synk napisał(a):

wygląda na to że wysłali dziś vouchery z Galaktyki osobom na literę "A"

I sa na wszystko czy tylko na te nowe produkty samsunga?

standardowe karty podarunkowe z ważnością do 2029 roku

Ktoś wie, czy te karty można łączyć w jednym zamówieniu?
0 0

MDL

#7338659 Napisano: 27.02.2026 21:39:43
sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

rudzixon napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

Tak, teraz nie wiem, czy zgłoszenia były za słabe, czy nie doszły do nich 🙄😬 eh...kolejnym razem sprawdzę po każdym wysłaniu

Dziękuję, SPAM sprawdzony, niestety, mam tylko jedno w głównym folderze, następnym razem ich sprawdzę🧐

właśnie odczytałam maila z informacją, że moje zgłoszenie nie doszło w ogóle do nich... Czyli pewnie wszystkie te, na które nie było zwrotki, nie dotarły do organizatora... Super! MDL czy to jedno, na które masz potwierdzenie wygrało Ci ?

Nieźle 🙄 nic nie wygrałam
0 0

sylzab2294

#7338663 Napisano: 27.02.2026 22:19:23
MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

rudzixon napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

Nieźle 🙄 nic nie wygrałam

ech emotka
0 0

banka-manka

#7338664 Napisano: 27.02.2026 22:28:00
8igora9 napisał(a):

synk napisał(a):

InkaR napisał(a):

synk napisał(a):

1 8igora9 0

Calliope22

#7338665 Napisano: 27.02.2026 22:33:03
Mi zwrotka z Routines też nie przyszła , ogólnie konkurs porażka , a kosmetyki wcale nie są rewelacyjne. Na pewno bym ich nie kupiła . To już druga taka sytuacja konkursowa , 4f też poleciało w kulki na insta . Miał być wyjazd na igrzyska do Mediolanu , post konkursowy usunięty dziękuję cześć 🤡
1 atyde25 0

atyde25

#7338670 Napisano: 28.02.2026 00:31:33
I jeszcze chcą post na insta z nagrodą (klapki) A nawet nie tylko post cały unboxing. No to mamy kandydata następnego na czarna listę co za koszmar.
A jak wyszedł wyjazd do Paryża z Mixa z konka w Rossmannie ? 
No widziałam jakiś filmik na you z tego wyjazdu z influ nonamami.
0 0

8igora9

#7338672 Napisano: 28.02.2026 01:10:49
banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

synk napisał(a):

InkaR napisał(a):

synk napisał(a):

Dziękuję, w takim razie czekam cierpliwie na swoje kody 🥳

emi

#7338714 Napisano: 28.02.2026 11:43:19
sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

rudzixon napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

To jest więcej takich osób. Podziękowanie na stronie było majla brak, u kilku znajomych tak było, niestety. Jednej osobie na zapytanie o zgłoszenie odpisali dopiero wtedy, kiedy już były wpisy w MDW emotka  i napisali, że jeszcze nie wszyscy zostali poinformowani,  tylko część . Krętacze
0 0

sylzab2294

#7338717 Napisano: 28.02.2026 12:12:20
emi napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

rudzixon napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

MDL napisał(a):

To jest więcej takich osób. Podziękowanie na stronie było majla brak, u kilku znajomych tak było, niestety. Jednej osobie na zapytanie o zgłoszenie odpisali dopiero wtedy, kiedy już były wpisy w MDW emotka  i napisali, że jeszcze nie wszyscy zostali poinformowani,  tylko część . Krętacze

no to ładnie nas w jajo zrobili...
Mi odpisali, że nie mają mojego zgłoszenia i koniec kropka...
Więc coś było nie tak z tych ich formularzem, skoro na stronie było podziękowanie, a maili nie otrzymaliśmy...
2 emi, MDL 0

asiaaa85

#7338722 Napisano: 28.02.2026 13:18:29
ktosiek1 napisał(a):

Macie zwrotki z Lavazzy? Na Interię nie przyszła, choć potwierdzenie na stronie było

Ja teraz wysyłałam z gmaila i też cisza ,ale w regulaminie pisze ,że potwierdzenie powinno przyjść najpóźniej w kolejny dzień roboczy , więc jeśli nie przyjdzie do poniedziałku ,we wtorek trzeba wysłać zgłoszenie poprzez email tak pisze w regulaminie. .
0 0

8igora9

#7338726 Napisano: 28.02.2026 13:54:16
Braliście udział w konkursie Lee Kum Lee? Też tak macie, że po wybraniu filmu nic się nie zmienia i w sumie to niewiadomo, czy ten film rzeczywiście został dołączony do zgłoszenia? 🙈
0 0

Trysha

#7338759 Napisano: 28.02.2026 17:20:49
Działa Wam strona konkursowa Lavazza? Nie mogę wysłać zgłoszenia... 🤔😑
0 0

Calliope22

#7338760 Napisano: 28.02.2026 17:46:38
Moja propozycja , bo maila mogą przeczytać i wyrzucić do kosza - dodać opinię na Google i Facebook . 

Firma wprowadza konsumentów w błąd. Regulamin „Zimowego Konkursu Routines” jasno przewidywał przyznanie 1203 nagród, tymczasem faktycznie rozdano tylko niewielką ich część. Brakuje ponad 1000 nagród, a organizator nie przedstawił rzetelnego wyjaśnienia ani podstawy prawnej takiej decyzji. Zakup produktów był podejmowany m.in. w oparciu o deklarowaną pulę nagród, więc sytuacja budzi poważne wątpliwości co do uczciwości i transparentności działań firmy.
0 0

-Triss-

#7338769 Napisano: 28.02.2026 18:09:07
kiwiwi napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Moja propozycja , bo maila mogą przeczytać i wyrzucić do kosza - dodać opinię na Google i Facebook . 

Firma wprowadza konsumentów w błąd. Regulamin „Zimowego Konkursu Routines” jasno przewidywał przyznanie 1203 nagród, tymczasem faktycznie rozdano tylko niewielką ich część. Brakuje ponad 1000 nagród, a organizator nie przedstawił rzetelnego wyjaśnienia ani podstawy prawnej takiej decyzji. Zakup produktów był podejmowany m.in. w oparciu o deklarowaną pulę nagród, więc sytuacja budzi poważne wątpliwości co do uczciwości i transparentności działań firmy.

A czytałaś ten regulamin? Bo tam w §4 ust. 3 "Organizator zastrzega sobie prawo do zakończenia Konkursu bez wyłonienia Laureatów."
Nie bronię organizatora ani tego zapisu, ale jeśli chcesz walczyć, to odpowiednim orężem, a minimum to zapoznanie się z regulaminem, jeśli chcesz się na niego powoływać.

Jak dla mnie zakończyli konkurs z wyłonieniem laureatów, więc ten punkt trochę się mija z rzeczywistością. Gdyby było w regulaminie "wszystkich* laureatów" to uznaję za zasadne emotka
1 xjustx 0

ktosiek1

#7338770 Napisano: 28.02.2026 18:12:10
asiaaa85 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Macie zwrotki z Lavazzy? Na Interię nie przyszła, choć potwierdzenie na stronie było

Ja teraz wysyłałam z gmaila i też cisza ,ale w regulaminie pisze ,że potwierdzenie powinno przyjść najpóźniej w kolejny dzień roboczy , więc jeśli nie przyjdzie do poniedziałku ,we wtorek trzeba wysłać zgłoszenie poprzez email tak pisze w regulaminie. .

Wczoraj nie przyszło ani na Interię ani na gmail
0 0

zaczytana-pola

#7338778 Napisano: 28.02.2026 19:06:20
kiwiwi napisał(a):

-Triss- napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

A czytałaś ten regulamin? Bo tam w §4 ust. 3 "Organizator zastrzega sobie prawo do zakończenia Konkursu bez wyłonienia Laureatów."
Nie bronię organizatora ani tego zapisu, ale jeśli chcesz walczyć, to odpowiednim orężem, a minimum to zapoznanie się z regulaminem, jeśli chcesz się na niego powoływać.

Jak dla mnie zakończyli konkurs z wyłonieniem laureatów, więc ten punkt trochę się mija z rzeczywistością. Gdyby było w regulaminie "wszystkich* laureatów" to uznaję za zasadne emotka

A mogli nic nie dać, taki konkurs bez nagród  emotka  Zapis jest brzydki i bez "wszystkich", ale był w regulaminie raczej od samego początku.

Najważniejsze, że "Organizator skorzystał z zastrzeżonego prawa do zakończenia procesu wyłaniania Laureatów na powyższych liczbach, uznając, że pozostałe Prace Konkursowe nie spełniły wymaganych kryteriów jakościowych. Decyzja Komisji jest ostateczna."
I tak po 17 latach konkursowania człowiek dowiaduje się, że się do tego nie nadaje.
0 0

makra

#7338783 Napisano: 28.02.2026 19:39:55
Ciekawe jakich kryteriów jakościowych nie spełniły... Pewnie. Nie podobały nam się
0 0