Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Iwaiwa

#7338457 Napisano: 27.02.2026 13:35:07
Dzięki za odpowiedź. Jest podwójne dno. Są cukry. 😃
0 0

banka-manka

#7338460 Napisano: 27.02.2026 13:42:13
mellowfruit napisał(a):

Wysłałam dziś zgłoszenie na Lavazza z WP - dostałam maila potwierdzającego. Jak wysyłałam wcześniej inne z mailem gmailowym, brak potwierdzenia. Ktoś miał też taką sytuację?

Zgłaszałam dziś rano na gmail i też nic nie dostałam, myślałam że nie ma zwrotek emotka
0 0

lorie0137

#7338464 Napisano: 27.02.2026 13:52:21
Iwaiwa napisał(a):

Dzięki za odpowiedź. Jest podwójne dno. Są cukry. 😃

Z roku na rok coraz biedniejsze te Piniaty to i cuksy trudniej namierzyć...  emotka
0 0

glena

#7338485 Napisano: 27.02.2026 15:11:04
sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tylko ja nie wygralam nawet klapek z rossmana ?

Tam jakiś przekręt jest. Na 1000 klapek kilka nagród na forum emotka

a kosmetyki poszly juz? Moze tak malo klapek bo inni wygrali kosmetyki tylko nie są poinformowane i wyslane jeszcze?

https://routines....owy-konkurs-routines
kosmetyków nie przyznali
0 0

taak

#7338486 Napisano: 27.02.2026 15:12:02
banka-manka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Wysłałam dziś zgłoszenie na Lavazza z WP - dostałam maila potwierdzającego. Jak wysyłałam wcześniej inne z mailem gmailowym, brak potwierdzenia. Ktoś miał też taką sytuację?

Zgłaszałam dziś rano na gmail i też nic nie dostałam, myślałam że nie ma zwrotek emotka

W regulaminie jest cały punkt na temat zwrotek… ja na gmailu też właśnie nie dostałam

banka-manka

#7338488 Napisano: 27.02.2026 15:14:16
taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

W regulaminie jest cały punkt na temat zwrotek… ja na gmailu też właśnie nie dostałam

Pisałaś już do nich w tej sprawie?
0 0

zaczytana-pola

#7338489 Napisano: 27.02.2026 15:15:50
glena napisał(a):

sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

a kosmetyki poszly juz? Moze tak malo klapek bo inni wygrali kosmetyki tylko nie są poinformowane i wyslane jeszcze?

kosmetyków nie przyznali

Serio? Strzelili sobie w kolano. Rozumiem, że zastrzegli, że nie muszą rozdać wszystkich nagród... ale uważam, że zgłoszenia nie były tak beznadziejne, żeby nagród nie rozdać 😳 Rozdali 153/1203 nagrody.

sergrazyna

#7338491 Napisano: 27.02.2026 15:19:07
zaczytana-pola napisał(a):

glena napisał(a):

sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

kosmetyków nie przyznali

Serio? Strzelili sobie w kolano. Rozumiem, że zastrzegli, że nie muszą rozdać wszystkich nagród... ale uważam, że zgłoszenia nie były tak beznadziejne, żeby nagród nie rozdać 😳 Rozdali 153/1203 nagrody.

A wiesz co jest najgorsze? Ludzie i tak kupią następnym razem. To samo jest z Żywcem w Żabie, opóźnienie, wałki, a ludzie i tak kupują
0 0

monikar

#7338492 Napisano: 27.02.2026 15:20:53
glena napisał(a):

sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

kosmetyków nie przyznali

No wiecie co, tego to się nie spodziewałam  emotka

taak

#7338493 Napisano: 27.02.2026 15:21:57
banka-manka napisał(a):

taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Jeszcze nie, bo tam w regulaminie coś było chyba o dwóch dniach roboczych a też wysyłałam dziś z rana. Nie wiem jak to teraz zrobić, bo konkurs do jutra i w sumie nie wiadomo czy zgłoszenie poszło
0 0

zaczytana-pola

#7338494 Napisano: 27.02.2026 15:23:59
sergrazyna napisał(a):

glena napisał(a):

sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

kosmetyków nie przyznali

A wiesz co jest najgorsze? Ludzie i tak kupią następnym razem. To samo jest z Żywcem w Żabie, opóźnienie, wałki, a ludzie i tak kupują

Wiem, że ja nie kupię. 2 paragony, każdy na 40 zł. Kosmetyki całkiem przyzwoite. Ale po takiej akcji nie kupię już ich. Co innego przegrać z lepszymi, a co innego takie wałki 😏

luko922

#7338495 Napisano: 27.02.2026 15:24:10

glena napisał(a):

sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

kosmetyków nie przyznali

Nie brałem udziału w tym konkursie, ale to jest taka żenada, że głowa mała. Może warto napisać do Rossmanna, zaspamować ich, żeby przypadkiem im nie przyszło do głowy z taką gównianą agencją współpracować w przyszłości.
1 endrjuen 0

joan

#7338500 Napisano: 27.02.2026 15:30:07
glena napisał(a):

kosmetyków nie przyznali

Geniusze zła. Nie, żebym zachęcała, ale... należą im się adekwatne komentarze w sołszialach emotka

Fajny im ten konkurs wyszedł, taki nie za drogi emotka nie przyznając zestawów kosmetyków, zaoszczędzili:
100 x 221,96 zł = 22.196,00 zł emotka

Na przyszłość słowa-klucze, żeby się ten przekręt pojawił w wyszukiwarce forumowej:
Rossmann / Routines / Alkemie Group Bodnar
emotka
1 endrjuen 0

banka-manka

#7338502 Napisano: 27.02.2026 15:33:05
taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Jeszcze nie, bo tam w regulaminie coś było chyba o dwóch dniach roboczych a też wysyłałam dziś z rana. Nie wiem jak to teraz zrobić, bo konkurs do jutra i w sumie nie wiadomo czy zgłoszenie poszło

Też nie wiem co robić, niby potwierdzenie na stronie było, że zgłoszenie przyjęte.
Wysłać jeszcze raz na te same dane wydaje się bez sensu, bo to wygląda to na błąd gmail i będzie znów to samo.
0 0

joan

#7338503 Napisano: 27.02.2026 15:33:24
luko922 napisał(a):

Nie brałem udziału w tym konkursie, ale to jest taka żenada, że głowa mała. Może warto napisać do Rossmanna, zaspamować ich, żeby przypadkiem im nie przyszło do głowy z taką gównianą agencją współpracować w przyszłości.

Organizatorem tego konka był zdaje się producent tych kosmetyków, nie agencja.
Bez 💩🌩️ w SM nie ma co oczekiwać reakcji jakiejkolwiek firmy w dzisiejszych czasach...

PS: Również nie wzięłam udziału. Ale niesmak pozostał.

denoves

#7338506 Napisano: 27.02.2026 15:36:18
Powiedziałabym, że to już nawet nie strzał w kolano. Oni sobie to kolano przestrzelili na wylot 😂 Kosmetyków będę unikać jak ognia, myślę, że nie będę w tym sama.

taak

#7338507 Napisano: 27.02.2026 15:36:27
banka-manka napisał(a):

taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Też nie wiem co robić, niby potwierdzenie na stronie było, że zgłoszenie przyjęte.
Wysłać jeszcze raz na te same dane wydaje się bez sensu, bo to wygląda to na błąd gmail i będzie znów to samo.

Ewentualnie wysłać jeszcze raz podając tylko innego maila, ale nie wiem jak to mogłoby być potraktowane

aleksiak

#7338508 Napisano: 27.02.2026 15:42:16
denoves napisał(a):

Powiedziałabym, że to już nawet nie strzał w kolano. Oni sobie to kolano przestrzelili na wylot 😂 Kosmetyków będę unikać jak ognia, myślę, że nie będę w tym sama.

To samo. Więcej z siebie idiotki zrobić nie dam. Zakup nie był tani. Na 1000 klapek tylko 100 osób zasłuzyło, a na kosmetyki nikt? O nieee, przekręt taki, że głowa mała. Omijam ich z daleka emotka

mysia

#7338509 Napisano: 27.02.2026 15:42:36
joan napisał(a):

glena napisał(a):

kosmetyków nie przyznali

Geniusze zła. Nie, żebym zachęcała, ale... należą im się adekwatne komentarze w sołszialach emotka

Fajny im ten konkurs wyszedł, taki nie za drogi emotka nie przyznając zestawów kosmetyków, zaoszczędzili:
100 x 221,96 zł = 22.196,00 zł emotka

Na przyszłość słowa-klucze, żeby się ten przekręt pojawił w wyszukiwarce forumowej:
Rossmann / Routines / Alkemie Group Bodnar
emotka

O wow! emotka  czyli z 1000 klapeczek poszło 100, ze 100 bonów 50... cud że wygrałam 2x klapki emotka
i to hasło: Wygraj jedną z 1203 nagród...

endrjuen

#7338510 Napisano: 27.02.2026 15:46:00

glena napisał(a):

sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

kosmetyków nie przyznali

Żenada. Nawet klapków rozdali tylko 100. Jakby się chcieli lepiej maskować, to chociaż liczby laureatów zrobiliby jakieś mniej „równe” typu 50 czy 100. Widać, że zaplanowana akcja. Choć udało mi się zostać wytypowanym szczęściarzem i wygrać jedne klapki, to nigdy więcej tych kosmetyków. Nie lubię oszustów.