Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anaesth

#7338240 Napisano: dzisiaj o 21:13:46
aurora81 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

aurora81 napisał(a):

Czy otrzymaliście jakąś zwrotkę na maila po wysłaniu formularza z konkursu "Powiedz "tak" marce Wedel"?

Zerknij w folder spam bądź oferty

Dzięki wiadomości o otrzymaniu zwrotki zorientowałam się, że popełniłam głupi błąd w adresie mailowym. Wysłałam to samo zgłoszenie jeszcze raz, ale teraz myślę, że to i tak nic nie da, bo nawet w przypadku wygranej (co w moim przypadku mało prawdopodobne) agencja nie uzna mojego tłumaczenia z uwagi na powtarzający się numer paragonu. 😣

Jeżeli popełniłaś błąd w adresie przed @, to mogłaś to naprawić po prostu tworząc nową skrzynkę, mając nadzieję, że login jest wolny. Wtedy mail z informacją o wygranej dotarłby do Ciebie. "Been there, done that", ale oczywiście nic nie wygrałam emotka

edit: w sumie wciąż możesz tak zrobić, bo możliwe, że po prostu odrzucą to drugie zgłoszenie i w razie czego informacja o nagrodzie przyjdzie na ten pierwszy, pomylony adres
0 0

iwona0103

#7338242 Napisano: dzisiaj o 21:22:20
aurora81 napisał(a):

Nie wiem jak to się stało, że wysłałam tę samą wiadomość kilka razy. Przepraszam. To nie jest mój dzień.

gdy klikniesz w czerwony krzyżyk to niepotrzebny wpis zostanie usunięty emotka
1 aurora81 0

lilichilimili

#7338245 Napisano: dzisiaj o 21:32:43
Konkurs  Raffaello rok czułych gestów - w każdym etapie ma być 10-ciu Laureatów, a na stornie za 1 etap jest tylko 5 imionemotka
0 0

aurora81

#7338251 Napisano: dzisiaj o 21:50:52
anaesth napisał(a):

aurora81 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

aurora81 napisał(a):

Czy otrzymaliście jakąś zwrotkę na maila po wysłaniu formularza z konkursu "Powiedz "tak" marce Wedel"?

Dzięki wiadomości o otrzymaniu zwrotki zorientowałam się, że popełniłam głupi błąd w adresie mailowym. Wysłałam to samo zgłoszenie jeszcze raz, ale teraz myślę, że to i tak nic nie da, bo nawet w przypadku wygranej (co w moim przypadku mało prawdopodobne) agencja nie uzna mojego tłumaczenia z uwagi na powtarzający się numer paragonu. 😣

Jeżeli popełniłaś błąd w adresie przed @, to mogłaś to naprawić po prostu tworząc nową skrzynkę, mając nadzieję, że login jest wolny. Wtedy mail z informacją o wygranej dotarłby do Ciebie. "Been there, done that", ale oczywiście nic nie wygrałam emotka

edit: w sumie wciąż możesz tak zrobić, bo możliwe, że po prostu odrzucą to drugie zgłoszenie i w razie czego informacja o nagrodzie przyjdzie na ten pierwszy, pomylony adres

Niestety zgubiłam 'p' z wp.pl 🙊 Dziękuję 🙂
0 0

adamo86

#7338252 Napisano: dzisiaj o 21:55:34
aurora81 napisał(a):

anaesth napisał(a):

aurora81 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

aurora81 napisał(a):

Niestety zgubiłam 'p' z wp.pl 🙊 Dziękuję 🙂

Pisz do agencji, że tamto zgłoszenie z takiego maila i takim nr paragonu to błąd i do usunięcia z bazy.
0 0