Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

leelee

#7350116 Napisano: 22.04.2026 17:13:02
reolo3 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Majkii napisał(a):

zof83 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

oklahoma23 napisał(a

A w ogóle co się pojawia na stronie ze sprawdzeniem salda karty??

Czy komuś udało się zrealizować kod do Lidla ?

Podpowiedzcie proszę jak zrealizować ten bon 50 zł?

Nie da się zrealizować tego bonu, jest niepoprawny. Przesłali kod z nad kodu kreskowego, a powinien być ten spod.
0 0

ita1987

#7350118 Napisano: 22.04.2026 17:17:04
reolo3 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Majkii napisał(a):

zof83 napisał(a):

oklahoma23 napisał(a):

Czy wykorzystywał już ktoś e-kod w Lidlu od Albedo z "mega fun z płatkami nestle"? Mi ostatnio nie przeszło z tym kodem i kasjerki też nie wiedziały o co kaman...

Może znów butelki z kaucją?

Nie wiem, czy do końca mam rację, ale karty podarunkowe Lidla mają dwa numery : chyba nr karty i nr seryjny, a z Nestlé wysłali nr zaczynający się od cyfry 2 i chyba to nie jest ten prawidłowy, bo żeby spr saldo na stronie Lidla wpisujemy właśnie ten drugi…, którego na tym voucherze nie ma

Ja miałem rok temu kartę podarunkową Lidla i był taki dość długi numer z 25 znaków i to się wpisywało na stronie Lidla do sprawdzania salda i 4-cyfrowy PIN, który też był na karcie.

O rany! Dziś udało mi się poznać zagadkę Albedo po wymianie kilku maili (twierdzili, że numer jest poprawny, potem powiedzieli, że nie zapoznałam się z regulaminem karty itp.).
Nikt z nas ich nie zrealizuje, bo podali numer karty porządkowy (czyli wszyscy mamy praktycznie ten sam numer z inną tylko końcówką zaczynający się od 200). Znajduje się on na górze karty podarunkowej wirtualnej Lidl. Tego dolnego nam nie wysłali. Jakiś pracownik amator po prostu rozesłał błędne numery. Doszłam do tego, bo w końcu wysłali mi nie numer, tylko całą wirtualną kartę w pliku PDF. Zamiast sytuację jakoś odkręcić i wysłać nam prawidłowe bony - to chyba po moich wyjaśnieniami dalej tkwią w przekonaniu, że to jestem w błędzie. Nie ma innej możliwości jak wszyscy, którzy otrzymali taki bon - słać do Albedo emial, że podali numer porządkowy karty podarunkowej, a nie numer samej karty.

Majkii

#7350120 Napisano: 22.04.2026 17:40:57
ita1987 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Majkii napisał(a):

zof83 napisał(a):

oklahoma23 napisał(a):

Czy wykorzystywał już ktoś e-kod w Lidlu od Albedo z "mega fun z płatkami nestle"? Mi ostatnio nie przeszło z tym kodem i kasjerki też nie wiedziały o co kaman...

Może znów butelki z kaucją?

Nie wiem, czy do końca mam rację, ale karty podarunkowe Lidla mają dwa numery : chyba nr karty i nr seryjny, a z Nestlé wysłali nr zaczynający się od cyfry 2 i chyba to nie jest ten prawidłowy, bo żeby spr saldo na stronie Lidla wpisujemy właśnie ten drugi…, którego na tym voucherze nie ma

Ja miałem rok temu kartę podarunkową Lidla i był taki dość długi numer z 25 znaków i to się wpisywało na stronie Lidla do sprawdzania salda i 4-cyfrowy PIN, który też był na karcie.

O rany! Dziś udało mi się poznać zagadkę Albedo po wymianie kilku maili (twierdzili, że numer jest poprawny, potem powiedzieli, że nie zapoznałam się z regulaminem karty itp.).
Nikt z nas ich nie zrealizuje, bo podali numer karty porządkowy (czyli wszyscy mamy praktycznie ten sam numer z inną tylko końcówką zaczynający się od 200). Znajduje się on na górze karty podarunkowej wirtualnej Lidl. Tego dolnego nam nie wysłali. Jakiś pracownik amator po prostu rozesłał błędne numery. Doszłam do tego, bo w końcu wysłali mi nie numer, tylko całą wirtualną kartę w pliku PDF. Zamiast sytuację jakoś odkręcić i wysłać nam prawidłowe bony - to chyba po moich wyjaśnieniami dalej tkwią w przekonaniu, że to jestem w błędzie. Nie ma innej możliwości jak wszyscy, którzy otrzymali taki bon - słać do Albedo emial, że podali numer porządkowy karty podarunkowej, a nie numer samej karty.

Widać liczą że coś im z tego skapnie  emotka
A tak serio to dziwna sytuacja, bo większość wychodzi na to że nie zrealizuje nagrody, które i tak już została przecież opłacona.
0 0

joan

#7350121 Napisano: 22.04.2026 17:43:58
Majkii napisał(a):

Widać liczą że coś im z tego skapnie  emotka
A tak serio to dziwna sytuacja, bo większość wychodzi na to że nie zrealizuje nagrody, które i tak już została przecież opłacona.

Albedo uwielbia konkowych mugoli, a tymczasem zrobili im pod górkę -> zwykły Kowalski pokłóci się z kasjerką, przeklnie pod nosem, oleje sprawę i bon mu przepadnie emotka
1 Majkii 0

Majkii

#7350141 Napisano: 22.04.2026 18:30:19
Sprawę przydałby się zgłosić też do Lidla lub jaka firma tam to organizowała? bo w zasadzie te kody sa już zapłacone z góry, a później tylko klient ich używa tak samo jak doładowanie telefonu, doładowujesz, więc już z góry płacisz, a później tylko korzystasz ze środków.

Nie wiem w takim razie na co liczą w tym Albedo.
0 0

reolo3

#7350142 Napisano: 22.04.2026 18:40:39
Przecież już raz tak było też Albedo, wszyscy dostali błędne numery kart idące po kolei ....703, ....704, ...705 itd. 
Albedo tylko patrzy, żeby ugrać na swoje.
Nie ma to jak nagroda przepada i przechodzi na rzecz organizatora emotka
1 Majkii 0

Majkii

#7350143 Napisano: 22.04.2026 18:42:57
W takim razie zasługują na Laur Małego Oszusta, albo Laur "Jo nie chcioł, jo niewiedzioł".
2 joan, mia 0

Majkii

#7350146 Napisano: 22.04.2026 18:44:38
reolo3 napisał(a):

Z tym że niby nagrody wydali, a te karty do Lidla mają chyba ważność rok, chyba że pod koniec sobie zrobią zakupki fajne. No ale nie wiem, może się ogarną, może ktoś to czyta z nich.
0 0

reolo3

#7350172 Napisano: 22.04.2026 19:50:37
Majkii napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Z tym że niby nagrody wydali, a te karty do Lidla mają chyba ważność rok, chyba że pod koniec sobie zrobią zakupki fajne. No ale nie wiem, może się ogarną, może ktoś to czyta z nich.

Wszystkich nie wydali
1 Majkii 0

magie1982

#7350176 Napisano: 22.04.2026 19:57:05
Słuchajcie ja ostatnio słabo ogarniam, nagrody z Tyskie dino- bony doszły jakiś czas temu. A jak to było z Tchibo Dino? Doszły te bony?
0 0

wiesia30

#7350178 Napisano: 22.04.2026 20:04:04
magie1982 napisał(a):

Słuchajcie ja ostatnio słabo ogarniam, nagrody z Tyskie dino- bony doszły jakiś czas temu. A jak to było z Tchibo Dino? Doszły te bony?

Na Tchibo czekamy do 30 kwietnia
1 magie1982 0

magie1982

#7350180 Napisano: 22.04.2026 20:09:17
wiesia30 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Uff, bo myślałam, że doszły i zdążyłam wydać.
1 Cytrusek 0

pioge7

#7350183 Napisano: 22.04.2026 20:20:34
magie1982 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Uff, bo myślałam, że doszły i zdążyłam wydać.

Mam w przygotowaniu paczkę od advalue więc chyba coś robią z Tchibo emotka
1 magie1982 0

ita1987

#7350189 Napisano: 22.04.2026 20:41:41
StaryJunior napisał(a):

Sa w Bakusiu jakies "gospodarcze" ograniczenia?
A drugi etap konczy sie dzis, tak?

Tam są etapy? Czytam regulamin i ich nie widzę.

uzuri

#7350191 Napisano: 22.04.2026 20:56:30

ita1987 napisał(a):

PKT 7.5. W każdym z pięciu tygodni trwania konkursu zostanie wyłonionych 100 zwycięzców nagrody I Stopnia oraz 50 zwycięzców nagrody II Stopnia.

uzuri

#7350195 Napisano: 22.04.2026 21:07:29
StaryJunior napisał(a):

ita1987 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Tez czytam. Widze etapy ale ograniczen nie widze... mozna wygrac raz czy wiecej?

Znalazłem tylko to: 4.4. Laureatem Konkursu można zostać tylko raz.

maryam

#7350206 Napisano: 22.04.2026 22:15:30
StaryJunior napisał(a):

uzuri napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

ita1987 napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

Tez czytam. Widze etapy ale ograniczen nie widze... mozna wygrac raz czy wiecej?

Znalazłem tylko to: 4.4. Laureatem Konkursu można zostać tylko raz.

Czyli Legoland wygra ktos co nie zalapal sie na klocki albo glosnik

ehhhh a ja własnie wysłałam zgłoszenie i sie zorientowałam ze nie kupiłam Bakusia puszystego emotka
0 0

dede

#7350208 Napisano: 22.04.2026 22:24:32
Czy z konka Peroni przchodzi jakieś potwierdzenie? Zgłoszenie mi się kręci  i coś zapisać się nie może i nie wiem czy wysłać jeszcze razemotka
0 0

aga111

#7350221 Napisano: 22.04.2026 23:39:24
Czy po wysłaniu zgłoszenia do loterii Warka Dino przychodzi potwierdzenie na email?
0 0

nanajka81

#7350233 Napisano: 23.04.2026 07:15:39
dede napisał(a):

Czy z konka Peroni przchodzi jakieś potwierdzenie? Zgłoszenie mi się kręci  i coś zapisać się nie może i nie wiem czy wysłać jeszcze razemotka

nie przychodzi, ale też tak miałam więc jeszcze raz otworzyłam stronę, wpisałam wszystko, dorzuciłam zdjęcie i mi od razu wysłało. Na końcu ukazują się podziękowania tylko.
0 0