Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

InkaR

#7353080 Napisano: dzisiaj o 13:54:59
8igora9 napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

Udało się komuś wygrać w zeszłym roku w Rodowitej tekstem, czy raczej nagradzali tylko filmy i zdjęcia?

nawet filmem nie wygrałam w zeszłym roku... w tym roku odpuszczam...

Właśnie rozstrzał form artystycznych w tym konkursie mnie trochę zniechęca, zastanawiam się jak oni porównują teksty do zdjęć, filmów czy nawet rysunków...

Pamiętam, że w poprzednich latach ludzie pisali, że wygrali samym tekstem, ale w tym roku jest jeden etap i bardzo wartościowa nagroda główna i myślę, że szkoda paragonu na sam tekst, bo oni jednak preferują zdjęcia i filmy.  Polecam do tekstu dodać nawet jakąś fotę cykniętą na szybko.

u mnie w ostatnich konkursach Rodowitej testowałam wszystkie formy w tym 2 x film, 2 x zdjęcie  - zero wygranej - a niemal to samo zdjęcie w innym konkursie zgarnęło główną, dla mnie ta rodowita jest ciężka emotka
0 0

gosia46

#7353082 Napisano: dzisiaj o 13:55:33
agakaz2 napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Czy kartą Edenred wygraną w aplikacji coca cola mogę płacić wszędzie ,czy w wybranych punktach?

za jedzenie w wybranych punktach

A gdzie mogę sprawdzić te punkty ? Bo jak klikam w jakich punktach to mi pokazuje że zależy od pracodawcy 🤔🙂
0 0

fryz

#7353083 Napisano: dzisiaj o 13:55:35
sylzab2294 napisał(a):

fryz napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie zakupu Rodowitej w Dino. Ile wody kupujecie za tą kwotę?
Bo ja już zgłupiałam. Kupiłam dwie zgrzewki, cena końcowa 21 zł, no ale jest kaucja i teraz nie wiem, czy mam dobry paragon czy nie...

Ja kupiłam dwie zgrzewki 1,5l i wyszło 23,4

sama woda?
Bo od teraz za dwie zgrzewki wchodzi 15 zł plus kaucja.. emotka

Właśnie na paragonie nie ma informacji o kaucji, jest tylko kwota za wodę.
0 0

agakaz2

#7353085 Napisano: dzisiaj o 13:59:38
fryz napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

fryz napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Bo ja już zgłupiałam. Kupiłam dwie zgrzewki, cena końcowa 21 zł, no ale jest kaucja i teraz nie wiem, czy mam dobry paragon czy nie...

sama woda?

jak nie ma info o kaucji

0 0

malgol

#7353086 Napisano: dzisiaj o 14:01:00
fryz napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

fryz napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

sama woda?

kaucja jest doliczona na samym końcu paragonu, pod sumą
0 0

fryz

#7353087 Napisano: dzisiaj o 14:01:25
[quote=agakaz2]
fryz napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

fryz napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

sama woda?

jak nie ma info o kaucji

0 0

fryz

#7353089 Napisano: dzisiaj o 14:03:23
malgol napisał(a):

fryz napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

fryz napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

sama woda?

kaucja jest doliczona na samym końcu paragonu, pod sumą

No nie, może to stare butelki sprzed systemu
0 0

atena03

#7353097 Napisano: dzisiaj o 14:16:30
Jordan pewnie wszystko na raz poszło?
0 0

StaryJunior

#7353098 Napisano: dzisiaj o 14:16:39
fryz napisał(a):

fryz napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

hmm teraz tak przeglądam paragony i nie ma na tym paragonie kaucji (a na paragonie za puszki okocim z tego samego sklepu jest). Butelki 1,5l nie podlegają kaucji?

A butelka ma przy kodzie kreskowym, ze kaucja? Moze kupilas starszy produkt
0 0

zaczytana-pola

#7353099 Napisano: dzisiaj o 14:18:13
atena03 napisał(a):

Jordan pewnie wszystko na raz poszło?

Mam maile z 13.32 i 13.35.
0 0

fryz

#7353100 Napisano: dzisiaj o 14:21:03
StaryJunior napisał(a):

fryz napisał(a):

fryz napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

hmm teraz tak przeglądam paragony i nie ma na tym paragonie kaucji (a na paragonie za puszki okocim z tego samego sklepu jest). Butelki 1,5l nie podlegają kaucji?

A butelka ma przy kodzie kreskowym, ze kaucja? Moze kupilas starszy produkt

Nie sprawdzę tego bo rozdałam wodę, nie pijam z plastiku emotka
0 0

lilichilimili

#7353103 Napisano: dzisiaj o 14:50:36
InkaR napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

Udało się komuś wygrać w zeszłym roku w Rodowitej tekstem, czy raczej nagradzali tylko filmy i zdjęcia?

Właśnie rozstrzał form artystycznych w tym konkursie mnie trochę zniechęca, zastanawiam się jak oni porównują teksty do zdjęć, filmów czy nawet rysunków...

Pamiętam, że w poprzednich latach ludzie pisali, że wygrali samym tekstem, ale w tym roku jest jeden etap i bardzo wartościowa nagroda główna i myślę, że szkoda paragonu na sam tekst, bo oni jednak preferują zdjęcia i filmy.  Polecam do tekstu dodać nawet jakąś fotę cykniętą na szybko.

u mnie w ostatnich konkursach Rodowitej testowałam wszystkie formy w tym 2 x film, 2 x zdjęcie  - zero wygranej - a niemal to samo zdjęcie w innym konkursie zgarnęło główną, dla mnie ta rodowita jest ciężka emotka

2 lata temu nagradzali nawet filmy, które wyglądały jakby były kręcone kalkulatorem emotka  dlatego ciężko przewidzieć co tym razem im się spodoba.
0 0

magdalena-chili

#7353116 Napisano: dzisiaj o 15:41:43
Czy ktoś korzystał w restauracjach z karty edenred z cocacoli? 
Jeśli zamówię za więcej niż 150zł, to mogę dopłacić spokojnie inną kartą/gotówką, czy będzie głupia sytuacja i będzie odmowa?
0 0

taak

#7353117 Napisano: dzisiaj o 15:41:59
InkaR napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

Raczej ciężko ich rozgryźć, z mojego doświadczenia łatwiej wygrać ładnym zdjęciem niż profesjonalnym filmem, chyba wolą „naturalność”
0 0

Pepa

#7353124 Napisano: dzisiaj o 16:07:14
Pepa napisał(a):

lidka_ napisał(a):

Chciałam wysłać zgłoszenie Vizir w Rossmannie, ale oczywiście na stronie everydayme wyskakuje błąd przy weryfikacji numeru telefonu emotka  Napisałam do nich przez formularz i załączyłam tam zgłoszenie z paragonem - ktoś ma jakieś doświadczenia, czy takie zgłoszenie przejdzie? Problem z tą stroną i weryfikacją jest powszechny, powinni coś z tym zrobić.............. emotka

Właśnie też próbowałam i ten sam problem. Już w ostateczności kliknęłam na kontakt i tam napisałam o problemie, wkleiłam odpowiedź i załączyłam paragon emotka , ale nie wiem jakie będą dalsze losy tego zgłoszenia.

Należy im przesłać na adres: everydayme@pelargos.com.pl
Ja dziś wysłałam, wezmą pod uwagę zgłoszenie, bo inaczej przez ten formularz (kontakt) to nie dotarło do nich.
0 0