Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mamimamu

#7356125 Napisano: dzisiaj o 08:59:32
sylzab2294 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Hej emotka  Przepraszam, jeśli odgrzewanie kotletów.. emotka  Net nie współpracuje, żeby wyszukać za lupą, a i moja cierpliwość dziś na skraju...
Monopoly - Milka, czy obok Milki MMMaxxx musi być produkt z podglądu (załącznika), czyli inna, mniejsza czekolada? Czy mogą być chociażby ciastka "Milkowe", np. Pieguski (nieuwzględnione w załączniku)?

możesz mieć dwie czekolady, mniejszą i większą lub dwie duże, ale tylko to... Bez ciastek itp.

Dzięki wielkie emotka

Kameo

#7356128 Napisano: dzisiaj o 09:22:30
Orange wstawił listę zwycięzców w konkursie Ferie Z Orange
0 0

FBsebastian3

#7356162 Napisano: dzisiaj o 11:32:26
O co chodzi z próbkami felixa? Patrzę w nocy , od 18.05 ale strona nieaktywna. Patrzę rano ,od 18.05 strina nieaktywna. Patrze za godzinę ,już nie ma. Tam trzeba polować? Czy godziny mają? Patrze w regulaminie i nic nie widzę
0 0

Maggie81

#7356164 Napisano: dzisiaj o 11:33:48
FBsebastian3 napisał(a):

O co chodzi z próbkami felixa? Patrzę w nocy , od 18.05 ale strona nieaktywna. Patrzę rano ,od 18.05 strina nieaktywna. Patrze za godzinę ,już nie ma. Tam trzeba polować? Czy godziny mają? Patrze w regulaminie i nic nie widzę

Dziś próbki pojawiły się po 10.00 i szybko zniknęły

LadyInWhite

#7356204 Napisano: dzisiaj o 12:41:25
Czy Milka Monopoly poszła za 13.05 dopiero? Ma ktoś za późniejsze dni?🤔
0 0

rufus

#7356205 Napisano: dzisiaj o 12:51:02
Cola kaufland gorny nr paragonu?
0 0

masza

#7356218 Napisano: dzisiaj o 13:25:17
mamimamu napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Hej emotka  Przepraszam, jeśli odgrzewanie kotletów.. emotka  Net nie współpracuje, żeby wyszukać za lupą, a i moja cierpliwość dziś na skraju...
Monopoly - Milka, czy obok Milki MMMaxxx musi być produkt z podglądu (załącznika), czyli inna, mniejsza czekolada? Czy mogą być chociażby ciastka "Milkowe", np. Pieguski (nieuwzględnione w załączniku)?

możesz mieć dwie czekolady, mniejszą i większą lub dwie duże, ale tylko to... Bez ciastek itp.

Dzięki wielkie emotka

serio? ja mam ciastka

no to po monopoly
0 0

-Triss-

#7356221 Napisano: dzisiaj o 13:30:07
masza napisał(a):

mamimamu napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Dzięki wielkie emotka

serio? ja mam ciastka

no to po monopoly

Kurczę ja tez ciastka wzielam ... emotka
0 0

agakaz2

#7356227 Napisano: dzisiaj o 13:48:23
ciastka to dopiero bedzie mozna kupic na konkurs lidla
0 0

Lady_Marusia2

#7356228 Napisano: dzisiaj o 13:49:06
Leibniz dzienne za jaki tydzień bo się pogubiłam do soboty czy do niedzieli do 17.05 ? Za ten czas?
0 0

Kwiat Paproci

#7356239 Napisano: dzisiaj o 14:22:47
Lady_Marusia2 napisał(a):

Leibniz dzienne za jaki tydzień bo się pogubiłam do soboty czy do niedzieli do 17.05 ? Za ten czas?

ja mam wygraną za 13 maja  emotka

8igora9

#7356240 Napisano: dzisiaj o 14:24:48
agakaz2 napisał(a):

Na aktualny konkurs w biedronce przecież tez można kupić milkę maxx + ciastka.

W poprzednim nie można było brać ciastek.

” (z wyłączeniem:, lodów, serków, jogurtów, mlecznej kanapki,mlecznych napojów czekoladowych, które nie biorą udziału w niniejszym konkursie”

Tym razem nie wymienili ciastek jako wykluczonych produktów.
0 0

Luiza37

#7356243 Napisano: dzisiaj o 14:30:53
8igora9 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Na konkurs w Biedronce nie można kupić ciastek. Jest lista produktów w regulaminie.
0 0

8igora9

#7356254 Napisano: dzisiaj o 14:38:32
Luiza37 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Na konkurs w Biedronce nie można kupić ciastek. Jest lista produktów w regulaminie.

jeżukolczasty, to tej listy w ogóle nie ogarnęłam i też kupiłam ciastka, skoro nie były wymienione jako wykluczone.

Swoją drogą, to w konkursie „ruszaj za uszami” też kupiłam ciastka, chociaż były wypisane jako wykluczone i 1 z 2 takich paragonów pozytywnie przeszedł weryfikację, więc wszystko może się zdażyć. 😃
1 Luiza37 0

yaagatka

#7356273 Napisano: dzisiaj o 15:30:47
Co to za zwroty z everydayme?

Przyszedł mi dziś mail "Gratulacje! Twój dowód zakupu został zaakceptowany!" ale w portfelu jest 0zł i nic sie nie da zrobic
Ostatnio wygrałam 200zł na e-karcie do rossmanna, wiec spodziewam się, że to może być to, ale nie wiem jak odebrac?
0 0

fryz

#7356277 Napisano: dzisiaj o 15:37:59
8igora9 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jeżukolczasty, to tej listy w ogóle nie ogarnęłam i też kupiłam ciastka, skoro nie były wymienione jako wykluczone.

Swoją drogą, to w konkursie „ruszaj za uszami” też kupiłam ciastka, chociaż były wypisane jako wykluczone i 1 z 2 takich paragonów pozytywnie przeszedł weryfikację, więc wszystko może się zdażyć. 😃

Nie Ty jedyna emotka
0 0

Lalunia55

#7356279 Napisano: dzisiaj o 15:40:47
yaagatka napisał(a):

Co to za zwroty z everydayme?

Przyszedł mi dziś mail "Gratulacje! Twój dowód zakupu został zaakceptowany!" ale w portfelu jest 0zł i nic sie nie da zrobic
Ostatnio wygrałam 200zł na e-karcie do rossmanna, wiec spodziewam się, że to może być to, ale nie wiem jak odebrac?

Jestem w tej samej sytuacji ale też nigdzie nie mogę znaleźć nic ;(
0 0