Smolar

ongis

#6402641 Napisano: 12.09.2017 19:42:01
mayteq napisał(a):

patyk napisał(a):

Zmartwiłam się tym że SMS od nich może nie dotrzeć. Nigdy nie sprawdzam na stronie.... I co teraz się zastanawiam czy jakaś nagroda nie przepadła... emotka  

Raczej na pewno przepadła  emotka

Oj tam oj tam zawsze jak coś potem rezerwa będzie
0 0

violka88

#6402644 Napisano: 12.09.2017 19:46:08
czy mi się wydaje, czy dziś powinny być wyniki z tego konkursu https://kubusszkola.pl/  ?
0 0

kate87

#6402654 Napisano: 12.09.2017 19:58:47

no właśnie napisali ze w konkursie carslberg w polo? jaki to moze byc konkurs? A i jeszcze ze to II stopnia (piłka) jakaś rezerwa?

0 0

Agnes

#6402819 Napisano: 13.09.2017 10:35:43
ja się aż boję sprawdzać wyniki konkursów które się juz dawno zakonczyły
0 0

kedziorldz

#6402827 Napisano: 13.09.2017 10:51:24
mayteq napisał(a):

patyk napisał(a):

Zmartwiłam się tym że SMS od nich może nie dotrzeć. Nigdy nie sprawdzam na stronie.... I co teraz się zastanawiam czy jakaś nagroda nie przepadła... emotka  

Jak to możliwe????

ja też czekam na smsy i nigdy nie sprawdzam strony... można sprawdzić 3 albo 5 paragonów, ale jak z całęj promocji mam z 20 paragonów to kiedy mam je sprawdzać? muszę chodzić do pracy co by kase mieć na kolejne konkursy emotka
0 0

isiulka

#6402828 Napisano: 13.09.2017 10:53:28
kedziorldz napisał(a):

mayteq napisał(a):

patyk napisał(a):

Jak to możliwe????ja też czekam na smsy i nigdy nie sprawdzam strony... można sprawdzić 3 albo 5 paragonów, ale jak z całęj promocji mam z 20 paragonów to kiedy mam je sprawdzać? muszę chodzić do pracy co by kase mieć na kolejne konkursy emotka

Nawet mnie nie straszcie, bo też nigdy nie sprawdzam wyników bez wcześniejszej informacji smsowej. emotka
0 0

cherry_coke

#6402833 Napisano: 13.09.2017 10:59:45
isiulka napisał(a):

kedziorldz napisał(a):

mayteq napisał(a):

patyk napisał(a):

Jak to możliwe????ja też czekam na smsy i nigdy nie sprawdzam strony... można sprawdzić 3 albo 5 paragonów, ale jak z całęj promocji mam z 20 paragonów to kiedy mam je sprawdzać? muszę chodzić do pracy co by kase mieć na kolejne konkursy emotka

Nawet mnie nie straszcie, bo też nigdy nie sprawdzam wyników bez wcześniejszej informacji smsowej. emotka

To ja dodam coś na pocieszenie. Ja sprawdzam zawsze paragony za siebie i za mojego faceta i nigdy nie było sytuacji, że sms nie dotarł. Dodam, że telefony zawsze mamy włączone, są one w normalnym codziennym użytku.
1 isiulka 0

magisterek

#6402834 Napisano: 13.09.2017 11:00:24
Niestety ja o nagrodach ostatnio dowaiduje się ze strony z wynikami, bo smsy nie docierają, operator twierdzi, że nie mam blokady, wszystko jest ok, inne sms dochodzą, tylko coś ostatnio te od smolara się gubią dziwnym trafem na łączach emotka
1 mayteq 0

cherry_coke

#6402837 Napisano: 13.09.2017 11:12:11
magisterek napisał(a):

Niestety ja o nagrodach ostatnio dowaiduje się ze strony z wynikami, bo smsy nie docierają, operator twierdzi, że nie mam blokady, wszystko jest ok, inne sms dochodzą, tylko coś ostatnio te od smolara się gubią dziwnym trafem na łączach emotka

Smolar wysyła SMS-y automatycznie, więc jeśli ktoś dostał sms o wygranej, a Ty nie to nie jestem pewna czy winny jest Smolar. Prędzej bym uwierzyła, że jednak operator oczy mydli, że wszystko jest ok. Jeśli nie dochodzą wszystkie premium to nie ma siły, musi być jakaś blokada. 
0 0

jokan

#6402843 Napisano: 13.09.2017 11:24:15
ja juz dawno u smolara nic nie wygralam...nawet ynikow mi sie nie chce sprawdzac na stronie emotka
0 0

asiatko

#6402860 Napisano: 13.09.2017 11:48:28
Gdyby nie sprawdzanie wynikow na stronie z wynikami przepadłaby mi stowka z Carlsberga. Ale te sprawdzanie to męka, mozeby tak napisac do nich grupowo emotka zeby publikowali wyniki np w wordzie? Szukanie siebie byloby łatwiejsze
2 alea, brucee 0

mayteq

#6402870 Napisano: 13.09.2017 12:05:07
cherry_coke napisał(a):

isiulka napisał(a):

kedziorldz napisał(a):

mayteq napisał(a):

patyk napisał(a):

To ja dodam coś na pocieszenie. Ja sprawdzam zawsze paragony za siebie i za mojego faceta i nigdy nie było sytuacji, że sms nie dotarł. Dodam, że telefony zawsze mamy włączone, są one w normalnym codziennym użytku.

Wystarczy że padnie Ci telefon i masz chwilowo wyłączony (smsa już nie dostaniesz) chyba że u mnie tylko tak jest ale wątpie. Miałem tak np. 2 dni temu z Liptona - do dnia dzisiejszego bram SMS, a na stronie pisze jak byk Gratulujemy emotka
2 brucee, zubi 0

norweska20

#6402876 Napisano: 13.09.2017 12:12:28
A u Nas ze Smolarem tak było -chodzi o konk żubrówka (wygrana zestaw zubrówka +cydr ) ...męzowi pokazywało w sprawdz wyniki : że wygrał na 2 zgłoszenia ...a u mamy nic nie pokazywało w wygranych przy sprawdzaniu -natomiast sms był...więc coś im tam zawodzi ten ich system
0 0

Monika11

#6402877 Napisano: 13.09.2017 12:15:18
Ja też miałam kilka sytuacji u Smolara - wygrana na stronie, a sms-ka brak emotka  Od tamtego czasu zawsze sprawdzam na stronie wyniki
1 mayteq 0

magisterek

#6402919 Napisano: 13.09.2017 13:15:50
cherry_coke napisał(a):

magisterek napisał(a):

Smolar wysyła SMS-y automatycznie, więc jeśli ktoś dostał sms o wygranej, a Ty nie to nie jestem pewna czy winny jest Smolar. Prędzej bym uwierzyła, że jednak operator oczy mydli, że wszystko jest ok. Jeśli nie dochodzą wszystkie premium to nie ma siły, musi być jakaś blokada. 

Trochę dziwi mnie to, bo WCZEŚNIEJ wszystkie SMSY od Smolara dostawałem - ostatnio coś dotrzeć nie mogą! Na szczęście nie gram hurtowo, wiec sprawdzić 1 paragon sobie mogę. Nic mnie to nie kosztuję. Gorzej jakbyśmy takiej możliwości nie mieli.
0 0

yreks

#6402923 Napisano: 13.09.2017 13:18:59
Ktoś do nich pisał w tej sprawie? Tłumaczyli się jakoś ?
0 0

mayteq

#6402924 Napisano: 13.09.2017 13:19:23
magisterek napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

magisterek napisał(a):

Trochę dziwi mnie to, bo WCZEŚNIEJ wszystkie SMSY od Smolara dostawałem - ostatnio coś dotrzeć nie mogą! Na szczęście nie gram hurtowo, wiec sprawdzić 1 paragon sobie mogę. Nic mnie to nie kosztuję. Gorzej jakbyśmy takiej możliwości nie mieli.

Ale skąd wiesz, że wszystkie smsy dostałaś? Wygrywasz w każdym ich konkursie? Nikt tego nie wie ile przepadło możemy się tylko domyślać emotka
0 0

Gość: krseta

#6403008 Napisano: 13.09.2017 14:44:30
a jak sprawdzić na smolar loterie XL, tam się chyba nr paragonu nie podaje?
0 0

jagatu

#6403060 Napisano: 13.09.2017 15:33:09
krseta napisał(a):

a jak sprawdzić na smolar loterie XL, tam się chyba nr paragonu nie podaje?

Wpisujesz kod zamiast nr paragonu
0 0

jarko44

#6403141 Napisano: 13.09.2017 17:31:20
Czy czeka ktoś jeszcze na pralkę Surf...?
0 0