Smolar

pikawka

#6775607 Napisano: 15.04.2021 07:46:34
atyde25 napisał(a):

Smolar najbardziej lubi świeżą krew.Nie lubię stałych graczy nic dodać nic ująć.

Nie zgodzę się. Przez ostatni rok na jeden i ten sam numer i te same dane wygrałam 6 razy u smolara. Więc idzie wygrać na stare dane. 
1 madllen 0

magie1982

#6775667 Napisano: 15.04.2021 11:10:28
pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Smolar najbardziej lubi świeżą krew.Nie lubię stałych graczy nic dodać nic ująć.

Nie zgodzę się. Przez ostatni rok na jeden i ten sam numer i te same dane wygrałam 6 razy u smolara. Więc idzie wygrać na stare dane. 

6 razy to Twoim zdaniem dużo przez rok? Moim zdaniem mało. Smolar teraz robi 3/4 konkursów. Jakbyś napisała, że wygrałaś przez rok w 20 to to by było dużo. Ja się zgadzam z atyde25 emotka
0 0

pikawka

#6775677 Napisano: 15.04.2021 11:21:50
magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

6 razy to Twoim zdaniem dużo przez rok? Moim zdaniem mało. Smolar teraz robi 3/4 konkursów. Jakbyś napisała, że wygrałaś przez rok w 20 to to by było dużo. Ja się zgadzam z atyde25 emotka

Dla mnie dużo bo nie gram w każdym ich konkursie i wysyłam max 2 zgłoszenia.... 

magie1982

#6775679 Napisano: 15.04.2021 11:26:57
pikawka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Jeśli masz 6/6 to zmienia postać rzeczy, no ale jeśli 6/20 to już wygląda inaczej emotka
0 0

pikawka

#6775682 Napisano: 15.04.2021 11:29:58
magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Jeśli masz 6/6 to zmienia postać rzeczy, no ale jeśli 6/20 to już wygląda inaczej emotka

Tak tylko, że ja nie jestem tak dobra by mieć 6/6.   emotka
1 magie1982 0

atyde25

#6775683 Napisano: 15.04.2021 11:29:58
To jest tylko moja opinia wygrywam góra z 2-3 razy na rok i to drobnicę koszulkę ,kubek,płyny do prania.Nie mam manii wielkości,że piszę genialne teksty i robię zdjęcia na poziomie Krzysia Adamka.Ale widzę przerwy po każdej wygranej nawet kilku miesięczne.
0 0

katrin1

#6775696 Napisano: 15.04.2021 11:56:58
Był czas, że wygrywałam dość często u smolara, później była  2-3 letnia przerwa, grałam, nic nie trafiałam, obiecywałam, że ostatni raz i znów grałam, w końcu coś ruszyło. W ciągu 1 tygodnia smolar dał chyba 3 nagrody, później co któryś konkurs coś tam wpadało, teraz z lewiatana się udało a z euro niestety nie. Patrząc na moje nagrodzone i nie nagrodzone zgłoszenia mam wrażenia że im mniej się staram tym częściej wygrywam. Zaczynam podejrzewać, że o wygranej często decyduje tam ślepy losemotka

magie1982

#6775709 Napisano: 15.04.2021 12:34:53
katrin1 napisał(a):

Był czas, że wygrywałam dość często u smolara, później była  2-3 letnia przerwa, grałam, nic nie trafiałam, obiecywałam, że ostatni raz i znów grałam, w końcu coś ruszyło. W ciągu 1 tygodnia smolar dał chyba 3 nagrody, później co któryś konkurs coś tam wpadało, teraz z lewiatana się udało a z euro niestety nie. Patrząc na moje nagrodzone i nie nagrodzone zgłoszenia mam wrażenia że im mniej się staram tym częściej wygrywam. Zaczynam podejrzewać, że o wygranej często decyduje tam ślepy los emotka

Też mam czasami takie wrażenie emotka
0 0

freyja88

#6775713 Napisano: 15.04.2021 12:49:48
Mam wrażenie, że gdyby Smolar rzucił 100x400zl to byłoby mniej zgłoszeń jak na te kokony. Widzę po uciesze na forum, że wygrali, bo marzyli i po chęci kupna wielkiej. To jest dopiero marketing emotka

fiona25

#6775722 Napisano: 15.04.2021 13:28:33
magie1982 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Był czas, że wygrywałam dość często u smolara, później była  2-3 letnia przerwa, grałam, nic nie trafiałam, obiecywałam, że ostatni raz i znów grałam, w końcu coś ruszyło. W ciągu 1 tygodnia smolar dał chyba 3 nagrody, później co któryś konkurs coś tam wpadało, teraz z lewiatana się udało a z euro niestety nie. Patrząc na moje nagrodzone i nie nagrodzone zgłoszenia mam wrażenia że im mniej się staram tym częściej wygrywam. Zaczynam podejrzewać, że o wygranej często decyduje tam ślepy los emotka

Ja mam to samo wrażenie...wczorajsza stóweczka z Lewiatana to może nie szczyt marzeń , ale zważywszy na to ile czasu zajęło mi zrobienie zdjęcia i że wysłane było ostatniego dnia  (...bo skoro już mam paragon...) to nie spodziewałam się nawet tego... Za to w innym eksperckim , gdzie naprawdę się starałam nie dostałam nic  emotka  W euro rymowanka , całkiem ok - moim zdaniem...nic... Siostra koleżanki jedno zdanie , ani ładne ani zabawne ... i jednak wpadło emotka
No ale nie od dziś wiadomo,że o gustach się nie dyskutuje  emotka
0 0

FBbeata7

#6775745 Napisano: 15.04.2021 14:31:26
fiona25 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Ja mam to samo wrażenie...wczorajsza stóweczka z Lewiatana to może nie szczyt marzeń , ale zważywszy na to ile czasu zajęło mi zrobienie zdjęcia i że wysłane było ostatniego dnia  (...bo skoro już mam paragon...) to nie spodziewałam się nawet tego... Za to w innym eksperckim , gdzie naprawdę się starałam nie dostałam nic  emotka  W euro rymowanka , całkiem ok - moim zdaniem...nic... Siostra koleżanki jedno zdanie , ani ładne ani zabawne ... i jednak wpadło  emotka
No ale nie od dziś wiadomo,że o gustach się nie dyskutuje  emotka

Ja mam wrażenie, że oni tam wcale nie czytają zgłoszeń. Kiedyś znacznie łatwiej było wygrać, jak człowiek choć trochę się postał. Teraz wygrana pojawia się z taką częstością jak w loterii, więc albo ludzie stali się nagle super kreatywni, albo losują. Też zauważyłam,że jako ,,starego wyjadacza" Smolar mnie mniej nagradza niż jeszcze jakieś 5 lat temu, a numer telefonu i dane mam te same. Pewnie też więcej osób gra, bo informacje o konkursach są wszędzie w Internecie, na ulotkach w sklepie itd.Dlatego wolę loterie, przynajmniej produkować się nie trzeba, a tak człowiek dobiera słowa, główkuje, rymuje,zbiera informacje o marce  i nic. Szkoda czasu. Pieniędzy nie - bo i tak biorę udział tylko tam , gdzie dany produkt zużyję.

margobb

#6775747 Napisano: 15.04.2021 14:44:19
Od 25 marca wygrałam 5 razy na jeden nr, przewaga foto, także banów chyba nie dają emotka  zobaczymy po Rosku, czy mnie wrzucili na Czarną Listę. 
0 0

iwona0103

#6775749 Napisano: 15.04.2021 14:51:58
margobb napisał(a):

Od 25 marca wygrałam 5 razy na jeden nr, przewaga foto, także banów chyba nie dają emotka  zobaczymy po Rosku, czy mnie wrzucili na Czarną Listę. 

Ja mam wrażenie, że w foto wybierają, bo to szybki proces, a w sms różnie... patrząc na to co nagradzają emotka
0 0

margobb

#6775750 Napisano: 15.04.2021 14:54:46
iwona0103 napisał(a):

margobb napisał(a):

Ja mam wrażenie, że w foto wybierają, bo to szybki proces, a w sms różnie... patrząc na to co nagradzają emotka

Nie mam pojęcia, w sms bardzo, bardzo rzadko wygrywam emotka  ale ja głównie 1 zgłoszenie wysyłam- może to dlatego. 
0 0

hakowal

#6775763 Napisano: 15.04.2021 15:33:24
magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Tez uważam, ze nie lubią stałych graczy. W pierwszym półroczu grania (2 lata temu) wygrałam u nich 2 nagrody główne w kreatywnych i od tego czasu wygrywam tylko nagrody najnizszego stopnia i to moze w połowie konkursów, w których biore u nich udział. Od początku wysyłam 1 - 2 zgłoszenia i tylko wtedy gdy używam produkty
0 0

gizoon

#6775771 Napisano: 15.04.2021 16:07:42
hakowal napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Tez uważam, ze nie lubią stałych graczy. W pierwszym półroczu grania (2 lata temu) wygrałam u nich 2 nagrody główne w kreatywnych i od tego czasu wygrywam tylko nagrody najnizszego stopnia i to moze w połowie konkursów, w których biore u nich udział. Od początku wysyłam 1 - 2 zgłoszenia i tylko wtedy gdy używam produkty

Ja u nich przestałem wygrywać, gdy upomniałem się o mop Vilede w konkursie BRICOMARCHE. Oczywiście twierdzili, że nie odesłałem paragonu i oświadczenia.  Od tego momentu nawet byle kubka u nie mogę u nich wygrać  emotka
1 atyde25 0

loteryjny

#6775842 Napisano: 15.04.2021 22:28:06
Z heinekena w Kauflandzie ktos jeszcze nie dostal weryfikacji?
0 0

atyde25

#6776542 Napisano: 20.04.2021 10:50:03
Smolarze możesz naprawić formularz w loterii Zozole?Bo jest jakiś błąd a zrazicie ludzi do grania:P
0 0

ktosiek1

#6776550 Napisano: 20.04.2021 11:34:14
a czy w konkursach z eksperckim składem jak zgłaszacie zdjęcie, to dajecie też np. jedno zdanie opisu w ramce obok?
0 0

zielonaszpilka

#6776552 Napisano: 20.04.2021 11:37:20
ktosiek1 napisał(a):

a czy w konkursach z eksperckim składem jak zgłaszacie zdjęcie, to dajecie też np. jedno zdanie opisu w ramce obok?

Nie. Formularz i tak nie pozwala na napisanie i dodanie zdjęcia jednocześnie. Blokuje druga formę zgłoszenia jak już wpiszesz/wkleisz coś w jedną. 
1 ktosiek1 0