Smolar

martucha-jk

#7267375 Napisano: 04.06.2025 13:34:31
agnesita napisał(a):

napisał(a):

ashanti napisał(a):

malmika napisał(a):

picola1 napisał(a):

marzanna napisał(a):

Na tyle nagród Neboa, u mnie nic. Dyskryminacja 'dinozaurów' trwa.

podpisuję się

U mnie też nic, ale masakra

U mnie też nic, to się wydaje aż niemożliwe  emotka

I ja się dopisuję emotka

A ja mam nadzieję, że jeszcze podpinają bo jednak trochę tych nagród tam było

Też nic emotka
0 0

estrelitta

#7267377 Napisano: 04.06.2025 13:37:16
martucha-jk napisał(a):

agnesita napisał(a):

napisał(a):

ashanti napisał(a):

malmika napisał(a):

picola1 napisał(a):

marzanna napisał(a):

podpisuję się

I ja się dopisuję emotka

Też nic emotka

I u mnie lipa emotka
0 0

anialistopad

#7267380 Napisano: 04.06.2025 13:38:57
Neboa u mnie też nic
0 0

pmww

#7267386 Napisano: 04.06.2025 13:41:46
agnesita napisał(a):

napisał(a):

ashanti napisał(a):

malmika napisał(a):

picola1 napisał(a):

marzanna napisał(a):

podpisuję się

I ja się dopisuję emotka

U mnie to samo, potwierdzam trend, ale... może to my "dinozaury", się wypaliliśmy? Utknęliśmy w schematach zgłoszeniowych? Jesteśmy leniwi i powtarzalni? Nie... to chyba jednak zorganizowana akcja, takiej posuchy nigdy nie miałem przez 20 lat w konkach.
0 0

malmika

#7267387 Napisano: 04.06.2025 13:41:54
agnesita napisał(a):

napisał(a):

ashanti napisał(a):

malmika napisał(a):

picola1 napisał(a):

marzanna napisał(a):

podpisuję się

I ja się dopisuję emotka

Patrząc że idą już smsy to chyba płonne nadzieje. No muszę przyznać, że tego się nie spodziewałam
0 0

agnesita

#7267390 Napisano: 04.06.2025 13:45:04
malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

napisał(a):

ashanti napisał(a):

malmika napisał(a):

picola1 napisał(a):

marzanna napisał(a):

podpisuję się

I ja się dopisuję emotka

Patrząc że idą już smsy to chyba płonne nadzieje. No muszę przyznać, że tego się nie spodziewałam

O to faktycznie, na tyle nagród dramat
0 0

ashanti

#7267391 Napisano: 04.06.2025 13:45:25
Tam było 550 nagród i dość drogi zakup... Nie sądzę, żeby tak mało nagród padło na forum. Albo Smolar  przekręcił albo się pomylił w ilości zer przy liczbie nagród emotka
0 0

monikar

#7267392 Napisano: 04.06.2025 13:45:39
A eski za I i II stopień też już poszły? Bo w wynikach mnie przepuszcza ale smsa brak
0 0

rudzixon

#7267394 Napisano: 04.06.2025 13:47:30
ashanti napisał(a):

Tam było 550 nagród i dość drogi zakup... Nie sądzę, żeby tak mało nagród padło na forum. Albo Smolar  przekręcił albo się pomylił w ilości zer przy liczbie nagród emotka

Można było kupić 2 produkty w okolicach 14 zł tak naprawdę.
Myślę, że mimo wszystko jednak chętnych na takie konkursy nie brakuje.
0 0

Morti84

#7267396 Napisano: 04.06.2025 13:47:56
monikar napisał(a):

A eski za I i II stopień też już poszły? Bo w wynikach mnie przepuszcza ale smsa brak

Jeszcze cisza...
1 monikar 0

anialistopad

#7267397 Napisano: 04.06.2025 13:48:15
No kurde ponad 500 nagród i naprawdę nic ?
0 0

ashanti

#7267398 Napisano: 04.06.2025 13:49:47
rudzixon napisał(a):

ashanti napisał(a):

Można było kupić 2 produkty w okolicach 14 zł tak naprawdę.
Myślę, że mimo wszystko jednak chętnych na takie konkursy nie brakuje.

Ale jest to jednak droższy zakup niż paczka chipsów lub batonik, no i trzeba pamiętać, że to konkurs kreatywny, a nie loteria. 5 wpisów przy 550 nagrodach? No chyba coś tu jednak nie gra.
1 rudzixon 0

GoldenGirl

#7267402 Napisano: 04.06.2025 13:51:12
Z drugiego stopnia idą sms emotka

incendio12

#7267403 Napisano: 04.06.2025 13:52:03
Oj rośnie konkurencja w tym konkursowym światku. emotka  Jak byłam w Rossmann to było bardzo dużo banerów z tym konkursem, może to zachęciło konkursowych mugoli. Do tego wydaje mi się, że konkursy z kosmetykami mogą mieć większe wzięcie, bo włosy każdy myje, długie terminy ważności, więc można nakupić kosmetyków na kilka paragonów i do tego to bardzo dobra firma. Ja akurat wygrałam II stopień tym moim jednym zgłoszeniem, ale jak patrzę na wasze wpisy to nie mogę uwierzyć, że takie znane nicki nic nie wygrałyemotka

marzanna

#7267406 Napisano: 04.06.2025 13:57:53
incendio12 napisał(a):

Oj rośnie konkurencja w tym konkursowym światku. emotka  Jak byłam w Rossmann to było bardzo dużo banerów z tym konkursem, może to zachęciło konkursowych mugoli. Do tego wydaje mi się, że konkursy z kosmetykami mogą mieć większe wzięcie, bo włosy każdy myje, długie terminy ważności, więc można nakupić kosmetyków na kilka paragonów i do tego to bardzo dobra firma. Ja akurat wygrałam II stopień tym moim jednym zgłoszeniem, ale jak patrzę na wasze wpisy to nie mogę uwierzyć, że takie znane nicki nic nie wygrałyemotka

Podejrzewam, że raczej 'dinozaury' zainwestowały w nowe dane i karty telefoniczne i zgarnęli śmietankę. Smolar niestety zmusza do cwaniactwa. Ale mogę się mylić emotka
1 PPPet-er 0

cb656

#7267409 Napisano: 04.06.2025 14:00:04
ashanti napisał(a):

malmika napisał(a):

picola1 napisał(a):

marzanna napisał(a):

podpisuję się

Ja też nic. emotka Aż się zastanawiam, czy fakt, że nie brałem udziału, może być powodem braku wygranych? emotka
0 1 niunio

incendio12

#7267411 Napisano: 04.06.2025 14:00:33
marzanna napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Podejrzewam, że raczej 'dinozaury' zainwestowały w nowe dane i karty telefoniczne i zgarnęli śmietankę. Smolar niestety zmusza do cwaniactwa. Ale mogę się mylić emotka  

No nie wiem czy dinozaury tak by się rzucały na konkurs, w którym nie ma nawet jakiejś porządnej głównej, typu bon na wakacje itd. Ale również mogę się mylić emotka

marzanna

#7267413 Napisano: 04.06.2025 14:03:12
incendio12 napisał(a):

marzanna napisał(a):

incendio12 napisał(a):

No nie wiem czy dinozaury tak by się rzucały na konkurs, w którym nie ma nawet jakiejś porządnej głównej, typu bon na wakacje itd. Ale również mogę się mylić emotka

Spokojnie, wystawią boniki na Allegro i nieźle zarobią emotka
0 0

anialistopad

#7267419 Napisano: 04.06.2025 14:12:56
Lidl chrup i wygrywaj nawet skarpetek nie mam na 2 zgłoszenia 🤣🤣
0 0

Morti84

#7267421 Napisano: 04.06.2025 14:13:45
Leci I stopień
0 0