Reklama na e-Konkursy.info

Smolar

Luiza12

#7267742 Napisano: 05.06.2025 10:19:59
judytkak napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Mam serdecznie dość tej agencji, chyba raz i to z 10 lat temu wygrałam u nich główną, za co trafiłam u nich na czarną listę nie wiem, rozumiem, że może ktoś powie, że są lepsze zgłoszenia itd, ja jednak wierzę, że mają czarną listę i się świetnie bawią banując ludzi. Szkoda, że nigdy nie dali mi szansy.emotka

Gram od lat w Smolarze, stale na te same dane, całkiem często udaje się wygrać i porównując wygrane teksty do innych, zawsze wydaje mi się, że wybierają najlepsze, najbardziej pomysłowe. Dla mnie to jedna z najporządniejszych agencji na rynku.

Nie mogę się zgodzić, brat piszę teksty jak zawsze i ostatnio 2 razy z rzędu grała żona, która nie jest konkursowa i nagle jakieś tam mniejsze, bo mniejsze nagrody wpadły do nich, a on wcześnie nie wygrywał nicz a pisze, jak pisał, więc...co najmniej zastanawiające. Smolar może jest i dobrze zorganizowany, ale że czyta w tak krótkim czasie wszystkie zgłoszenia, to ja nie wierzę.
0 0

judytkak

#7267746 Napisano: 05.06.2025 10:24:48
Luiza12 napisał(a):

judytkak napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Mam serdecznie dość tej agencji, chyba raz i to z 10 lat temu wygrałam u nich główną, za co trafiłam u nich na czarną listę nie wiem, rozumiem, że może ktoś powie, że są lepsze zgłoszenia itd, ja jednak wierzę, że mają czarną listę i się świetnie bawią banując ludzi. Szkoda, że nigdy nie dali mi szansy.emotka

Gram od lat w Smolarze, stale na te same dane, całkiem często udaje się wygrać i porównując wygrane teksty do innych, zawsze wydaje mi się, że wybierają najlepsze, najbardziej pomysłowe. Dla mnie to jedna z najporządniejszych agencji na rynku.

Nie mogę się zgodzić, brat piszę teksty jak zawsze i ostatnio 2 razy z rzędu grała żona, która nie jest konkursowa i nagle jakieś tam mniejsze, bo mniejsze nagrody wpadły do nich, a on wcześnie nie wygrywał nicz a pisze, jak pisał, więc...co najmniej zastanawiające. Smolar może jest i dobrze zorganizowany, ale że czyta w tak krótkim czasie wszystkie zgłoszenia, to ja nie wierzę.

No ale jak dwa razy z rzędu wygrała żona, tzn., że jednak nie wpisują wygranych na listę zbanowanych emotka  

Być może ja, zamiast na listę zbanowanych, zostałam wpisana na listę uprzywilejowanych emotka
0 0

panasa

#7267748 Napisano: 05.06.2025 10:27:30
Luiza12 napisał(a):

powoli zaczynam wierzyć w teorie, od listopada nic z kreatywnych u nich, grudzień loteria wpadła. Zdarzało mi się u niech mieć główna lub wyższy stopień, ale niższy często. Od nowego roku w milce nawet torby nie, w Oreo też nic dopóki nie wysłałam na dane męża (50zl)
0 0

banka-manka

#7267751 Napisano: 05.06.2025 10:36:45
Czy ktoś też ma wiadomość @ o wygranej z Coccolino Kaufland, ale jak wpisuje dane na stronie z wynikami to pojawia się komunikat, że się nie wygrało?
0 0

anialistopad

#7267761 Napisano: 05.06.2025 10:55:45
Idą re emaile jeszcze z cocolino?
0 0

Luiza12

#7267771 Napisano: 05.06.2025 11:14:15
Luiza12 napisał(a):

judytkak napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

judytkak napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

No ale jak dwa razy z rzędu wygrała żona, tzn., że jednak nie wpisują wygranych na listę zbanowanych emotka  

Być może ja, zamiast na listę zbanowanych, zostałam wpisana na listę uprzywilejowanych emotka

Chofzibo to, że te zgłoszenia pisał jej brat, który sam na siebie jakoś nie wygrywa, oczywiście może to przypadek, a może  nie. Dla mnie przede wszystkim niewiarygodne jest to, że oni tak szybko ogłaszają wyniki, raczej wszystkich zgloszen nie czytają, może część odrzucają już na wejściu. Nie wiem, zastanawiam się.

0 0

gregory

#7267877 Napisano: 05.06.2025 15:33:17
Ktoś z was czeka na dzień herbaty z Lipton? Czy tylko ja?
1 rudzixon 0

krakowskispleen

#7269017 Napisano: 09.06.2025 23:44:17
gregory napisał(a):

Też czekam na wyniki :⁠-⁠)
0 0

ReneK

#7269018 Napisano: 09.06.2025 23:54:00
krakowskispleen napisał(a):

gregory napisał(a):

Dołączam do nadziei na nagrodęemotka
0 0

krakowskispleen

#7269056 Napisano: 10.06.2025 09:07:48
ReneK napisał(a):

krakowskispleen napisał(a):

gregory napisał(a):

Dołączam do nadziei na nagrodęemotka

Byle byśmy tylko nie wygrały torby, bo ja to chyba wtedy nawet danych nie odeślę 😁 Ile można mieć toreb? Naprawdę wolałabym, żeby w konkursach zamiast toreb był bon na 20 zł. Drobna suma, ale przynajmniej do czegokolwiek się przyda, a myślę że porównywalna do kosztów wyprodukowania torby i jej wysłania kurierem
1 ReneK 0

toniefuks

#7269159 Napisano: 10.06.2025 11:54:51
Jest zakładka Lipton, podpięta emotka
0 0

ReneK

#7269168 Napisano: 10.06.2025 12:04:06
toniefuks napisał(a):

W Laureatach jeszcze nie ma zakładki🤷
Ciekawe czy podpięte?
0 0

mrmax

#7269169 Napisano: 10.06.2025 12:04:53
ReneK napisał(a):

toniefuks napisał(a):

W Laureatach jeszcze nie ma zakładki🤷
Ciekawe czy podpięte?

podpięte emotka
1 ReneK 0

atyde25

#7269175 Napisano: 10.06.2025 12:09:12
GLS em szykują przesyłkę (Hebe -Tołpa).mail.
0 0

agakaz2

#7269184 Napisano: 10.06.2025 12:21:37
toniefuks napisał(a):

są podpiete
0 0

toniefuks

#7269189 Napisano: 10.06.2025 12:23:19
agakaz2 napisał(a):

toniefuks napisał(a):

są podpiete

Przecież wiem, bo dokładnie to samo napisałem emotka   Gdyby to było pytanie to bym przecież użył znaku zapytania.
0 0

zmurcia

#7269191 Napisano: 10.06.2025 12:27:13
Smolar jak zwykle u mnie 0/2. 
Chyba odpuszczę sobie konkursy z tą agencją bo to niemożliwe aby w innych agencjach wygrywać różne nagrody a tylko Smolar ma za wysokie progi dla mnie.
Zaczynam wierzyć w tą czarną listę Smolara. Tylko za co?!

visserarthur

#7269228 Napisano: 10.06.2025 13:34:17
Może u nich w konkursach są limity roczne (na telefon, mail), jak w konkursach radiowych (tyle, że nie jest to informacja jawna😅).
0 0

Karolaaajn

#7269247 Napisano: 10.06.2025 14:05:45
zmurcia napisał(a):

Smolar jak zwykle u mnie 0/2. 
Chyba odpuszczę sobie konkursy z tą agencją bo to niemożliwe aby w innych agencjach wygrywać różne nagrody a tylko Smolar ma za wysokie progi dla mnie.
Zaczynam wierzyć w tą czarną listę Smolara. Tylko za co?!

Ja mam tak z Los Mejores że też cokolwiek bym nie zrobiła i nie napisała to NIGDY mnie nie nagrodzili, a ja w sumie zawsze próbuję i łudzę się nad zmianą losu emotka  czasem się zastanawiam, że może po prostu nie trafiamy w czyjeś gusta? No jakoś trudno mi uwierzyć w te "czarne listy" emotka

cb656

#7269255 Napisano: 10.06.2025 14:19:05
Karolaaajn napisał(a):

No jakoś trudno mi uwierzyć w te "czarne listy"

emotka emotka emotka
Dziękuję za ten wpis. Wlewasz w me zbolałe serce strużkę nadziei, że może jednak nie wszyscy ludzie na Ziemi to płaskoziemcy wietrzący wszędzie zmowę i teorie spiskowe. emotka Jak to fajnie, że są też tacy, co odważają się dać rozumowi swobodę własnej oceny sytuacji, ech...