Smolar

gregory04

#7267551 Napisano: 04.06.2025 18:05:49
stokrotka238 napisał(a):

Pytanie do zwycięzców w neboa czym wygraliście rymem czy prozą? - proszę o odp tu, lub na pw? 

Rymem

iwona0103

#7267560 Napisano: 04.06.2025 18:22:17
agnesita napisał(a):

malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

napisał(a):

ashanti napisał(a):

malmika napisał(a):

picola1 napisał(a):

marzanna napisał(a):

Na tyle nagród Neboa, u mnie nic. Dyskryminacja 'dinozaurów' trwa.

podpisuję się

U mnie też nic, ale masakra

U mnie też nic, to się wydaje aż niemożliwe  emotka

I ja się dopisuję emotka

A ja mam nadzieję, że jeszcze podpinają bo jednak trochę tych nagród tam było

Patrząc że idą już smsy to chyba płonne nadzieje. No muszę przyznać, że tego się nie spodziewałam

O to faktycznie, na tyle nagród dramat

Ja tez w gronie wykluczonych dinozaurow w neboa. Niedawno zostalam nagrodzona tylko na ig, bo smolar nie wiedzial, ze to ja 🤭
1 andii 0

pikawka

#7267577 Napisano: 04.06.2025 19:06:37
Kurde myślicie, że wszystko poszło. Aż się wierzyć nie chce na 500 nagród…. No dziwne.
1 simsonowa 0

sylzab2294

#7267588 Napisano: 04.06.2025 19:50:23
iwona0103 napisał(a):

agnesita napisał(a):

malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

napisał(a):

ashanti napisał(a):

malmika napisał(a):

picola1 napisał(a):

marzanna napisał(a):

podpisuję się

I ja się dopisuję emotka

Patrząc że idą już smsy to chyba płonne nadzieje. No muszę przyznać, że tego się nie spodziewałam

Ja tez w gronie wykluczonych dinozaurow w neboa. Niedawno zostalam nagrodzona tylko na ig, bo smolar nie wiedzial, ze to ja 🤭

ja tez sie dopisuje emotka
0 0

donia7

#7267589 Napisano: 04.06.2025 19:55:39
Ja wygrałam rymem i jak zwykle na swój numer, swoje dane. Więc jestem przekonana, że Smolar dinozaurów nie skreśla emotka

nasturcja19

#7267609 Napisano: 04.06.2025 20:47:50
Ja u Smolara rzadko rymuje,staram się ich zaciekawić i raczej stawiam na prozę ( tym razem tez)

andii

#7267652 Napisano: 04.06.2025 23:39:19
Hejo. A jak sprawdzić u Smolara  czy się w Neboa wygrało ? bo w wynikach nie widzęemotka
0 0

bianka33

#7267653 Napisano: 04.06.2025 23:40:24
andii napisał(a):

Hejo. A jak sprawdzić u Smolara  czy się w Neboa wygrało ? bo w wynikach nie widzęemotka

Na laureatach są zakładki.
1 andii 0

loteryjny

#7267671 Napisano: 05.06.2025 06:29:14
sylzab2294 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

agnesita napisał(a):

malmika napisał(a):

agnesita napisał(a):

napisał(a):

ashanti napisał(a):

malmika napisał(a):

picola1 napisał(a):

marzanna napisał(a):

podpisuję się

I ja się dopisuję emotka

ja tez sie dopisuje emotka

To Smolar to co się dziwić, pewnie podejrzenia jakieś wzbudziliśmy emotka
0 0

darq1991

#7267701 Napisano: 05.06.2025 09:28:25
Jak wchodzę na stronę Smolara i chce sprawdzić wyniki to w konkursach nie pokazuje mi się Neboa. Jak sprawdzić te wyniki?
0 0

agnesita

#7267702 Napisano: 05.06.2025 09:31:11
darq1991 napisał(a):

Jak wchodzę na stronę Smolara i chce sprawdzić wyniki to w konkursach nie pokazuje mi się Neboa. Jak sprawdzić te wyniki?

Tylko w laureatach są zakładki
0 0

gregory

#7267703 Napisano: 05.06.2025 09:31:19
darq1991 napisał(a):

Wejdź w zakładkę dla laureata. Jak cię przepuści to znaczy że coś wygrałeś
0 0

Luiza12

#7267735 Napisano: 05.06.2025 10:13:03
Mam serdecznie dość tej agencji, chyba raz i to z 10 lat temu wygrałam u nich główną, za co trafiłam u nich na czarną listę nie wiem, rozumiem, że może ktoś powie, że są lepsze zgłoszenia itd, ja jednak wierzę, że mają czarną listę i się świetnie bawią banując ludzi. Szkoda, że nigdy nie dali mi szansy.emotka
0 0

judytkak

#7267738 Napisano: 05.06.2025 10:16:25
Luiza12 napisał(a):

Mam serdecznie dość tej agencji, chyba raz i to z 10 lat temu wygrałam u nich główną, za co trafiłam u nich na czarną listę nie wiem, rozumiem, że może ktoś powie, że są lepsze zgłoszenia itd, ja jednak wierzę, że mają czarną listę i się świetnie bawią banując ludzi. Szkoda, że nigdy nie dali mi szansy.emotka

Gram od lat w Smolarze, stale na te same dane, całkiem często udaje się wygrać i porównując wygrane teksty do innych, zawsze wydaje mi się, że wybierają najlepsze, najbardziej pomysłowe. Dla mnie to jedna z najporządniejszych agencji na rynku.

Luiza12

#7267742 Napisano: 05.06.2025 10:19:59
judytkak napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Gram od lat w Smolarze, stale na te same dane, całkiem często udaje się wygrać i porównując wygrane teksty do innych, zawsze wydaje mi się, że wybierają najlepsze, najbardziej pomysłowe. Dla mnie to jedna z najporządniejszych agencji na rynku.

Nie mogę się zgodzić, brat piszę teksty jak zawsze i ostatnio 2 razy z rzędu grała żona, która nie jest konkursowa i nagle jakieś tam mniejsze, bo mniejsze nagrody wpadły do nich, a on wcześnie nie wygrywał nicz a pisze, jak pisał, więc...co najmniej zastanawiające. Smolar może jest i dobrze zorganizowany, ale że czyta w tak krótkim czasie wszystkie zgłoszenia, to ja nie wierzę.
0 0

judytkak

#7267746 Napisano: 05.06.2025 10:24:48
Luiza12 napisał(a):

judytkak napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Nie mogę się zgodzić, brat piszę teksty jak zawsze i ostatnio 2 razy z rzędu grała żona, która nie jest konkursowa i nagle jakieś tam mniejsze, bo mniejsze nagrody wpadły do nich, a on wcześnie nie wygrywał nicz a pisze, jak pisał, więc...co najmniej zastanawiające. Smolar może jest i dobrze zorganizowany, ale że czyta w tak krótkim czasie wszystkie zgłoszenia, to ja nie wierzę.

No ale jak dwa razy z rzędu wygrała żona, tzn., że jednak nie wpisują wygranych na listę zbanowanych emotka  

Być może ja, zamiast na listę zbanowanych, zostałam wpisana na listę uprzywilejowanych emotka
0 0

panasa

#7267748 Napisano: 05.06.2025 10:27:30
Luiza12 napisał(a):

powoli zaczynam wierzyć w teorie, od listopada nic z kreatywnych u nich, grudzień loteria wpadła. Zdarzało mi się u niech mieć główna lub wyższy stopień, ale niższy często. Od nowego roku w milce nawet torby nie, w Oreo też nic dopóki nie wysłałam na dane męża (50zl)
0 0

banka-manka

#7267751 Napisano: 05.06.2025 10:36:45
Czy ktoś też ma wiadomość @ o wygranej z Coccolino Kaufland, ale jak wpisuje dane na stronie z wynikami to pojawia się komunikat, że się nie wygrało?
0 0

anialistopad

#7267761 Napisano: 05.06.2025 10:55:45
Idą re emaile jeszcze z cocolino?
0 0

Luiza12

#7267771 Napisano: 05.06.2025 11:14:15
Luiza12 napisał(a):

judytkak napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

judytkak napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

No ale jak dwa razy z rzędu wygrała żona, tzn., że jednak nie wpisują wygranych na listę zbanowanych emotka  

Być może ja, zamiast na listę zbanowanych, zostałam wpisana na listę uprzywilejowanych emotka

Chofzibo to, że te zgłoszenia pisał jej brat, który sam na siebie jakoś nie wygrywa, oczywiście może to przypadek, a może  nie. Dla mnie przede wszystkim niewiarygodne jest to, że oni tak szybko ogłaszają wyniki, raczej wszystkich zgloszen nie czytają, może część odrzucają już na wejściu. Nie wiem, zastanawiam się.

0 0