Smolar

kocie_lakocie

#7332473 Napisano: dzisiaj o 15:12:37
malgorzata_b napisał(a):

Czy wszystkie ekody na maila Smolar wysłał z LALIGA z Biedronki bo brakuje mi jednego?

U mnie wszystkie. Wszystkie przyszły tego samego dnia emotka
0 0

rufus

#7332474 Napisano: dzisiaj o 15:13:46
malgorzata_b napisał(a):

Czy wszystkie ekody na maila Smolar wysłał z LALIGA z Biedronki bo brakuje mi jednego?

Na wszystkie mialas wczesniej pozytywna weryfikacje?
0 0

malgorzata_b

#7332476 Napisano: dzisiaj o 15:19:21
rufus napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

Na wszystkie mialas wczesniej pozytywna weryfikacje?

No właśnie nie miałam na jeden ale ani pozytywnej ani negatywnej 

0 0

rufus

#7332479 Napisano: dzisiaj o 15:34:20
W takim razie mialas negatywna, o ktorej oni nie informuja. Przychodzi tylko pozytywna.
0 0

Biala17

#7332480 Napisano: dzisiaj o 15:37:38
rufus napisał(a):

W takim razie mialas negatywna, o ktorej oni nie informuja. Przychodzi tylko pozytywna.

A w jakim czasie weryfikują oni paragony? Pytam pod kątem innego konkursu - Neboa.
0 0

as32572

#7332482 Napisano: dzisiaj o 15:42:13
ReneK napisał(a):

makra napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Co do produktów OREO biorących udział, napisałam do Smolara bo kupiłam fajny smak z limitowanej edycji świątecznej GINGERBREAD
czy takie również biorą choć nie ma ich na liście w regulaminie i dostałam taka odpowiedź  emotka
Więc wg. tej informacji jeśli dobrze zrozumiałam biorą udział wszystkie Ciacha OREOemotka

A mi odpisali że Oreo Original nie

A czy oryginał to nie te clasic ?

Zapewne Classic to Oryginal!
Na stronie konkursowej są właśnie ORYGINAL  pokazane🤷

Oryginal w końcu biora udział czy nie? Na stronie loterii zdjęcie Oreo Original a w regulaminie ich nie ma, mogli dac kody EAN zamiast nazw tylko.
0 0

edzia21

#7332483 Napisano: dzisiaj o 15:43:43
Biala17 napisał(a):

rufus napisał(a):

A w jakim czasie weryfikują oni paragony? Pytam pod kątem innego konkursu - Neboa.

Tutaj może nie być info na maila o statusie weryfikacji, bo w momencie odsyłania paragonu pocztą...CZĘSTO nie przesyłają info dotyczącego weryfikacji, tylko przychodzi nagroda.

Z NEBOA wygrałam iPhone i nie mam żadnego info o weryfikacji (a paragon wysłałam następnego dnia).
0 0

ktosiek1

#7332486 Napisano: dzisiaj o 15:49:20
as32572 napisał(a):

ReneK napisał(a):

makra napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Co do produktów OREO biorących udział, napisałam do Smolara bo kupiłam fajny smak z limitowanej edycji świątecznej GINGERBREAD
czy takie również biorą choć nie ma ich na liście w regulaminie i dostałam taka odpowiedź  emotka
Więc wg. tej informacji jeśli dobrze zrozumiałam biorą udział wszystkie Ciacha OREOemotka

Oryginal w końcu biora udział czy nie? Na stronie loterii zdjęcie Oreo Original a w regulaminie ich nie ma, mogli dac kody EAN zamiast nazw tylko.

Jeżeli gramatura się zgadza to ślij. Mi odpisali, że Original nie biorą udziału. I w wykazie produktów faktycznie nie było tej gramatury (kupiłam takie w pudełku). Wydaje mi się, że Original są już wycofywane i ich następca jest classic - one nie są w pudełkach. Oczywiście ciastko jest to samo...
0 0

Biala17

#7332487 Napisano: dzisiaj o 15:49:39
edzia21 napisał(a):

Biala17 napisał(a):

rufus napisał(a):

Tutaj może nie być info na maila o statusie weryfikacji, bo w momencie odsyłania paragonu pocztą...CZĘSTO nie przesyłają info dotyczącego weryfikacji, tylko przychodzi nagroda.

Z NEBOA wygrałam iPhone i nie mam żadnego info o weryfikacji (a paragon wysłałam następnego dnia).

Dziękuję bardzo za informację! Też wygrałam iPhone, a paragon dotarł do nich w poniedziałek. To trzeba cierpliwie czekać do 19.02 emotka
0 0

Kwiat Paproci

#7332494 Napisano: dzisiaj o 16:17:18
as32572 napisał(a):

ReneK napisał(a):

makra napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ReneK napisał(a):

z ciekawości napisałam teraz do AI i popatrzcie co mi napisała
Zarówno Oreo Classic, jak i Oreo Original produkuje Mondelēz International
(w Polsce często na opakowaniu widnieje: Mondelez Polska).
Czyli:
  • ten sam producent
  • ta sama marka
  • ten sam produkt, tylko inna nazwa handlowa
Możesz do konkursu zgłaszać bez stresu 👍
0 0

as32572

#7332498 Napisano: dzisiaj o 16:40:33
@Kwiat napisał(a):

z ciekawości napisałam teraz do AI i popatrzcie co mi napisała
Zarówno Oreo Classic, jak i Oreo Original produkuje Mondelēz International
(w Polsce często na opakowaniu widnieje: Mondelez Polska).
Czyli:
  • ten sam producent
  • ta sama marka
  • ten sam produkt, tylko inna nazwa handlowa
Możesz do konkursu zgłaszać bez stresu 👍

Skoro dwóm osobom Smolar odpisał, że nie biorą udziału to chyba to jest bardziej wiążące niz chat gpt, chociaż ja tez uwazam za to sa te Classic (gramatura sie zgadza), no ale to nie ja bede weryfikowac paragony.