Smolar

maryjane

#7365599 Napisano: 16.06.2026 23:42:55
luko922 napisał(a):

maryjane napisał(a):

Właśnie sugestia jednej osób z forum przyprawiła mnie o zawrót głowy... powiedzcie tylko jak bardzo Smolar jest rygorystyczny z numerem paragonu? 🫣 czy jeśli w regulaminie był dolny, a ktoś (czyt. ja) wpisał górny to znaczy, że weryfikacja nie przejdzie? 😟

Przejdzie, przejdzie emotka

Dałeś mi nadzieję, mogę iść spać!
0 0

xxxdaliax

#7365601 Napisano: 16.06.2026 23:50:46
maryjane napisał(a):

luko922 napisał(a):

maryjane napisał(a):

Właśnie sugestia jednej osób z forum przyprawiła mnie o zawrót głowy... powiedzcie tylko jak bardzo Smolar jest rygorystyczny z numerem paragonu? 🫣 czy jeśli w regulaminie był dolny, a ktoś (czyt. ja) wpisał górny to znaczy, że weryfikacja nie przejdzie? 😟

Ja pisałam, zapewnili, że jak zgadzają się pozostałe dane (data, produkty, sklep) to nie będzie problemu i dzisiaj dostałam pozytywną weryfikację, więc spokojnie emotka
0 0

rettib

#7365602 Napisano: 16.06.2026 23:52:30
xxxdaliax napisał(a):

maryjane napisał(a):

luko922 napisał(a):

maryjane napisał(a):

Ja pisałam, zapewnili, że jak zgadzają się pozostałe dane (data, produkty, sklep) to nie będzie problemu i dzisiaj dostałam pozytywną weryfikację, więc spokojnie emotka

U mnie to samo… Ale mnie uspokoiliście! emotka
0 0