Smolar

nanajka81

#7381708 Napisano: dzisiaj o 18:31:04
gregory04 napisał(a):

Zrobiłaś mi dzień tą odpowiedzią emotka

Cudaczku najlepsze hasło, gdyby była jedna główna-dałbym Ci ją, super pomysł!

ja dziękuję że się podzielilas tym co wygrało bo mi wybitnie ten konkurs nie podszedł...
0 0

pikawka

#7381709 Napisano: dzisiaj o 18:34:33
Słuchajcie, czy akcentujecie jakieś konkretne słowa u Smolara i nje tylko… z wielkiej litery czy w jakiś inny sposób? Jest sens czy nie…
0 0

paula9891

#7381712 Napisano: dzisiaj o 18:44:46
pikawka napisał(a):

Słuchajcie, czy akcentujecie jakieś konkretne słowa u Smolara i nje tylko… z wielkiej litery czy w jakiś inny sposób? Jest sens czy nie…

Ja nie akcentuję. Puszczałam codziennie po 1 zgłoszeniu i mam 4x100 zł.
I nadal mam wrażenie, że ich nie rozumiem... ale wiem, że to czytają wbrew sugestiom niektórych emotka
Chciałabym przeczytać tekst za 1000 zł, może w końcu by mnie oświeciło co nadal trzyma moje teksty na podium 🫣
0 0

pikawka

#7381718 Napisano: dzisiaj o 19:08:24
paula9891 napisał(a):

Ja nie akcentuję. Puszczałam codziennie po 1 zgłoszeniu i mam 4x100 zł.
I nadal mam wrażenie, że ich nie rozumiem... ale wiem, że to czytają wbrew sugestiom niektórych emotka
Chciałabym przeczytać tekst za 1000 zł, może w końcu by mnie oświeciło co nadal trzyma moje teksty na podium 🫣

Ja wysłałem 4 i wygrałam 2 i mam wrażenie, że lekko zakumałam o co chodzi.. no ale czy to będzie miało przełożenie na kolejne ich konkursy to nie wiem
1 paula9891 0

ale_sie_wkrecilas

#7381741 Napisano: dzisiaj o 20:09:08
Ja wygrałam główną na jedzeniowe porównanie, wspomnienie z dzieciństwa. Później poszłam tym samym tropem, serio podobny ton i nie wygrałam. Ale wygrałam bon do Biedry za odpowiedź personalną, dotyczącą dwóch bliskich mi osób. Nie wiem, nie umiem załapać tego klucza emotka
Czekam jeszcze na ostatnie wyniki.
0 0

makra

#7381747 Napisano: dzisiaj o 20:16:27
cudaczek121 napisał(a):

Ja przyrównałam PP z Oreo do spotkania staruszka w tweedowej marynarce z krnąbrnym nastolatkiem w skateparku, gdzie Prince Polo to reprezentant starego pokolenia, a Oreo, na zasadzie przeciwieństwa, to przedstawiciel małolatów.

A wygrałaś ? Ja myślałam o baletnicy i metalowcu ale Zostałam przy jedzeniowych
0 0