Smolar

mellowfruit

#7381624 Napisano: dzisiaj o 15:30:54
magie1982 napisał(a):

A moim zdaniem właśnie o jedzenie chodziło. Pozostałe 3 zgłoszenia innych połączeń nie trafiły nic. A na jedzenie mam 2x100 i raz 1000 zł emotka

ja mam kilka wygranych w tym jedną główną i ani razu nie porównywałam do jedzenia emotka
0 0

makra

#7381629 Napisano: dzisiaj o 15:39:43
A może chodzi im o sposób przedstawienia, albo mają tyle zgłoszeń że losują. Może chodziło by ich zaskoczyć, rozśmieszyć itp. nagród dziennych nie jest dużo a zgłoszeń multum.
0 0

magie1982

#7381631 Napisano: dzisiaj o 15:42:40
makra napisał(a):

A może chodzi im o sposób przedstawienia, albo mają tyle zgłoszeń że losują. Może chodziło by ich zaskoczyć, rozśmieszyć itp. nagród dziennych nie jest dużo a zgłoszeń multum.

Ma pewno masz rację, ale.np moje wyjątkowo zabawne zgłoszenie nie wygrało nawet 100. Za to jedzeniowe fakt, że połączenie zaskakujące i zgrabnym rymem, ale śmieszne wcale emotka
0 0

makra

#7381632 Napisano: dzisiaj o 15:43:36
Ogólnie w smolarze wygrałam 3 razy końcowe Stanley i 2 razy Warka różne stopnie i szczerze nie wiem. Mam 2 agencje w których wiem na czym bazować by chociaż mogła być szansą a tutaj kompletnie nic, ale nie szkodzi. Cóż kiedyś wygram główną i tak w kreatywnych emotka
0 0

luko922

#7381634 Napisano: dzisiaj o 15:44:10
Mnie ten konkurs strasznie zmęczył. Czasem coś wygrywam u Smolara (właśnie jak jest jakaś większa pula dziennych), ale tu wysłałem chyba z 10 zgłoszeń i ZEROOOOOOOOOOO.
0 0

makra

#7381638 Napisano: dzisiaj o 15:48:47
magie1982 napisał(a):

Ma pewno masz rację, ale.np moje wyjątkowo zabawne zgłoszenie nie wygrało nawet 100. Za to jedzeniowe fakt, że połączenie zaskakujące i zgrabnym rymem, ale śmieszne wcale emotka

Może właśnie ich twoje połączenie zaskoczyło plus sposób przedstawienia emotka  ja wczoraj dałam polaczenia smakowe. Nie liczę na nic. Choć miło by było gdyby się udało. Może się pochwalę jak wygram :)
0 0

gregory04

#7381641 Napisano: dzisiaj o 15:56:57
Ale Wy pisaliście o takich połączeniach smakowych które są dziwne ale istnieją w codziennym życiu czy o takich wymyślonych? Ja opisałem chleb ze śmietana i z cukrem bo to połączenie wydaje mi się kosmiczne a pamiętam, że moja mam tak jadała w czasach PRL-u. Niestety nic nie wygrałem emotka
0 0

fryz

#7381647 Napisano: dzisiaj o 16:01:51
gregory04 napisał(a):

Ale Wy pisaliście o takich połączeniach smakowych które są dziwne ale istnieją w codziennym życiu czy o takich wymyślonych? Ja opisałem chleb ze śmietana i z cukrem bo to połączenie wydaje mi się kosmiczne a pamiętam, że moja mam tak jadała w czasach PRL-u. Niestety nic nie wygrałem emotka

Ja pisalam o realnych - pizzy z ananasem, makaronie z truskawkami, kawie z lodami, rybie z bananem itp itd ale chyba zbyt gastronomicznie do tego podeszlam i bylo nudno emotka
0 0

masza

#7381652 Napisano: dzisiaj o 16:10:21
magie1982 napisał(a):

A moim zdaniem właśnie o jedzenie chodziło. Pozostałe 3 zgłoszenia innych połączeń nie trafiły nic. A na jedzenie mam 2x100 i raz 1000 zł emotka

u mnie nie o jedzenie chodziło:) o naprawdę absurdalne rzeczy, ale myślę , ze największą wartość miała druga część hasła opisująca zalety nowego wafla emotka
0 0

whoisshe

#7381656 Napisano: dzisiaj o 16:28:41
Ja porównałam do zaskoczenia jak niespodziewanie przychodzi ci na mail wygrana o konkursie i też nic 😁😁
0 0