Żabka

atyde25

#7360795 Napisano: dzisiaj o 14:20:21
Ja nie mam wyzwań ale kody za wyzwania są .Magnum bez problemów kod jest bo chcę ten worek na ziemniaczki. Kod z Magenta Moments za 10 zeta na samoobsługowej wlazł jak złoto. I pojawił się kupon w apce 10 zeta przy zakupach za 40 zeta  ale to do 16.06.25 ważny.
0 0

endrjuen

#7360796 Napisano: dzisiaj o 14:22:12
predictablenat napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Właśnie dostałem sms, że jeden z moich wyników w grze Fuze Tea został zweryfikowany pozytywnie i przywrócony do rankingu emotka

Ja tak samo 😂 przywracają wyniki innych przez co i tak spadłam z walki o nagrody.

Ja na razie czekam na cud 😂
0 0

Yolobolo

#7360799 Napisano: dzisiaj o 14:29:45
chyba ustawili nowy limit na 9 min w FuzeTea

BingoJa

#7360804 Napisano: dzisiaj o 14:36:21
Majkii napisał(a):

BingoJa napisał(a):

Macie to wyzwanie w apce?

https://somersby-konkurs.pl/#home

W apce: Żabka -> Piwo
i tam są teraz Wyzwania, są tez inne.

Dzięki. Wszystko się zgadza i teraz już są, natomiast z rana nie było sporej części z nich. Żabki późno wstają i leniwie działają .
1 Majkii 0

Majkii

#7360806 Napisano: dzisiaj o 14:40:22
BingoJa napisał(a):

Majkii napisał(a):

BingoJa napisał(a):

Macie to wyzwanie w apce?

https://somersby-konkurs.pl/#home

W apce: Żabka -> Piwo
i tam są teraz Wyzwania, są tez inne.

Dzięki. Wszystko się zgadza i teraz już są, natomiast z rana nie było sporej części z nich. Żabki późno wstają i leniwie działają .

Zgadza się, najczęściej wstawiają wszystko 12-13.
0 0

lukaszn12

#7360816 Napisano: dzisiaj o 15:14:53
predictablenat napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Właśnie dostałem sms, że jeden z moich wyników w grze Fuze Tea został zweryfikowany pozytywnie i przywrócony do rankingu emotka

Ja tak samo 😂 przywracają wyniki innych przez co i tak spadłam z walki o nagrody.

Mi też przywrócili czas 7:43:875 a nie pisałem żadnej reklamacji. Cyrk emotka

endrjuen

#7360840 Napisano: dzisiaj o 16:05:39
Yolobolo napisał(a):

chyba ustawili nowy limit na 9 min w FuzeTea

Dokładnie. Ja właśnie skrobię maila z odpowiedzią do Coca Cola z updatem tej akcji, bo znów jest dokładnie to samo. Samowolka. Warto też obserwować, ile znaczy regulamin dla Albedo. To co dzieje się w ich innych konkursach?

Totalny brak profesjonalizmu
0 0