Żabka

titinunu

#7362065 Napisano: dzisiaj o 20:58:54
andii napisał(a):

Miligili napisał(a):

titinunu napisał(a):

Miligili napisał(a):

antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

Hej ! Czy ktoś może mi wytłumaczyć, pomoc jak mogę odebrać ręcznik za zakup kaw Starbucks w Żabce? Kupiłam 5 kaw na raz i mam
5 różnych kodów, ale gdy uzupełniam formularz z danymi pod „odbierz ręcznik” to żaden kod nie wchodzi. Wchodzą natomiast kody gdy po prostu biorę udział w loterii. Czy ktoś coś podpowie ? emotka

powinnaś dostać oddzielny kod na ręcznik a oddzielny kod na loterie

kod na ręcznik to "wyzwanie starbucks"

Dziękuję ! To w takim razie nie dostałam go. Może jeszcze przyjdzie… dzięki wielkie !

a ile masz losów na loterie? jeśli masz 5 to kod na ręcznik powinien przyjść. Jeśli 4 tzn że któryś z zakupionych produktów się nie zaliczył.

Mam 5 kodów, może jeszcze przyjdzie. Ale i tak napisałam już do bok żabki emotka  pozdrawiam !

I co przysłali kod.Bo Ja tez nie otrzymałam kodu na recznik.

Odpisali mi ze kody sie wyczerpały w tej promocji …

Nosz kurka zamin kupiłam ostatnią to patrzałam specjalnie czy są dostępne. Było 177 szt....A teraz odpisali ze pula wyczerpana emotka

0 0

titinunu

#7362067 Napisano: dzisiaj o 20:59:34
titinunu napisał(a):

andii napisał(a):

Miligili napisał(a):

titinunu napisał(a):

Miligili napisał(a):

antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

antylopia napisał(a):

Miligili napisał(a):

Hej ! Czy ktoś może mi wytłumaczyć, pomoc jak mogę odebrać ręcznik za zakup kaw Starbucks w Żabce? Kupiłam 5 kaw na raz i mam
5 różnych kodów, ale gdy uzupełniam formularz z danymi pod „odbierz ręcznik” to żaden kod nie wchodzi. Wchodzą natomiast kody gdy po prostu biorę udział w loterii. Czy ktoś coś podpowie ? emotka

powinnaś dostać oddzielny kod na ręcznik a oddzielny kod na loterie

kod na ręcznik to "wyzwanie starbucks"

Dziękuję ! To w takim razie nie dostałam go. Może jeszcze przyjdzie… dzięki wielkie !

a ile masz losów na loterie? jeśli masz 5 to kod na ręcznik powinien przyjść. Jeśli 4 tzn że któryś z zakupionych produktów się nie zaliczył.

Mam 5 kodów, może jeszcze przyjdzie. Ale i tak napisałam już do bok żabki emotka  pozdrawiam !

I co przysłali kod.Bo Ja tez nie otrzymałam kodu na recznik.

Odpisali mi ze kody sie wyczerpały w tej promocji …

Nosz kurka zamin kupiłam ostatnią to patrzałam specjalnie czy są dostępne. Było 177 szt....A teraz odpisali ze pula wyczerpana emotka

teraz jest 172
1 andii 0

kanafapinifi

#7362071 Napisano: dzisiaj o 21:12:39
Ma ktoś to peroni w Żabce?
0 0