Pomocy!!!!

zezowaty_kot

#6120127 Napisano: 26.11.2015 14:51:15
ondine napisał(a):

Poszukuję najtańszego konta bankowego jako "dodatkowe", więc nie będę dokonywała na nim dużo transakcji. Ma ktoś coś do polecenia? emotka

Ja takie darmowe konto mam w banku pocztowym - jest za darmo o ile nie ma się karty do bankomatu emotka zrobisz z niego przelew, doładujesz telefon, wypłacisz kasę na poczcie emotka
Nic za niego nie płacę.
0 0

ondine

#6120134 Napisano: 26.11.2015 14:58:22
zezowaty_kot napisał(a):

ondine napisał(a):

Poszukuję najtańszego konta bankowego jako "dodatkowe", więc nie będę dokonywała na nim dużo transakcji. Ma ktoś coś do polecenia? emotka

Ja takie darmowe konto mam w banku pocztowym - jest za darmo o ile nie ma się karty do bankomatu emotka zrobisz z niego przelew, doładujesz telefon, wypłacisz kasę na poczcie emotka
Nic za niego nie płacę.

O dziękuję, sprawdzę emotka
0 0

greggch

#6120377 Napisano: 26.11.2015 20:15:50
Może ktoś podpowie: 
Chodzi mi o kubki z Jacobsa. Z regulaminu wynika, że przy projektowaniu kubków trzeba używać tylko ikon, które są dostępne w kreatorze. Tymczasem wygrywają kubki na których jest wszystko.... Jak to się robi???
0 0

ondine

#6120381 Napisano: 26.11.2015 20:21:40
greggch napisał(a):

Może ktoś podpowie: 
Chodzi mi o kubki z Jacobsa. Z regulaminu wynika, że przy projektowaniu kubków trzeba używać tylko ikon, które są dostępne w kreatorze. Tymczasem wygrywają kubki na których jest wszystko.... Jak to się robi???

Wszystko jest robione klawiaturą, znakami interpunkcyjnymi, literami itd. Masz różne czcionki, możesz powiększać, pomniejszać, zmieniać kolory. Trzeba pokombinować emotka
0 0

memos

#6120399 Napisano: 26.11.2015 20:40:31
Pewnie już nie raz było, ale nie mogę odszukać - czy w nowym starterze plusa muszę jakoś odblokować sms premium, czy są już aktywne?
0 0

greggch

#6120401 Napisano: 26.11.2015 20:41:13
ondine napisał(a):

greggch napisał(a):

Może ktoś podpowie: 

Wszystko jest robione klawiaturą, znakami interpunkcyjnymi, literami itd. Masz różne czcionki, możesz powiększać, pomniejszać, zmieniać kolory. Trzeba pokombinować emotka

Dziękuję!!!
0 0

bezaczek7

#6120411 Napisano: 26.11.2015 20:50:54
ondine napisał(a):

nataszka napisał(a):

ondine napisał(a):

mbank

Jakie konto konkretnie polecasz w mBanku? Myślałam o BZWBK Godne Polecenia, do czerwca 2017 jest całkowicie darmowe, ktoś zakładał i korzystał z tej promocji? emotka

mam godne polecenia od 2 lat jakoś, może więcej, zakładałam jak była ta promocja 50zł jeśli się spełni warunki, miałam kartę payback omni zdaje się, parę miesięcy temu zrobili płatną tę kartę 5zł, zmieniłam na inną payback i płacę 1zł o ile zrobię 3 czy 5 płatności, bo jak nie, to 5zł jest opłata (robię dużo co miesiąc, więc nie pamiętam ile dokładnie trzeba zrobić). do mojego konta nie ma żadnej darmowej karty payback (na tym mi akurat zależało), tak mi powiedziała pani w banku. także no, darmowe to ono nie jest, chyba że bez paybacka, tego nie wiem. choć to i tak nic w porównaniu z pko: 9,90 za prowadzenie + 2 za ipko emotka  70gr za przelew jak nie więcej już teraz, nie wiem, rezygnowałam jeszcze jak było 50gr za każdy przelew. no i karta 25? 35? co roku. koszmar  emotka
0 0

bandit

#6120419 Napisano: 26.11.2015 21:00:40
bezaczek7 napisał(a):

ondine napisał(a):

nataszka napisał(a):

ondine napisał(a):

mbank

Jakie konto konkretnie polecasz w mBanku? Myślałam o BZWBK Godne Polecenia, do czerwca 2017 jest całkowicie darmowe, ktoś zakładał i korzystał z tej promocji? emotka

mam godne polecenia od 2 lat jakoś, może więcej, zakładałam jak była ta promocja 50zł jeśli się spełni warunki, miałam kartę payback omni zdaje się, parę miesięcy temu zrobili płatną tę kartę 5zł, zmieniłam na inną payback i płacę 1zł o ile zrobię 3 czy 5 płatności, bo jak nie, to 5zł jest opłata (robię dużo co miesiąc, więc nie pamiętam ile dokładnie trzeba zrobić). do mojego konta nie ma żadnej darmowej karty payback (na tym mi akurat zależało), tak mi powiedziała pani w banku. także no, darmowe to ono nie jest, chyba że bez paybacka, tego nie wiem. choć to i tak nic w porównaniu z pko: 9,90 za prowadzenie + 2 za ipko emotka  70gr za przelew jak nie więcej już teraz, nie wiem, rezygnowałam jeszcze jak było 50gr za każdy przelew. no i karta 25? 35? co roku. koszmar  emotka

http://livesmarte...ocent-100-zl-premii/
0 0

ondine

#6120473 Napisano: 26.11.2015 22:32:00
bandit napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

ondine napisał(a):

nataszka napisał(a):

ondine napisał(a):

mbank

http://livesmarte...ocent-100-zl-premii/

Dzięki za link, nie wiedziałam o tej promocji, więc chyba tym bardziej się zdecyduję na to konto, dobrze, że promocja trwa do jutra. Sprawdziłam pocztowe, ale jednak chcę mieć kartę, a tu do końca czerwca 2017 za kartę się nie płaci.
Teraz, z tego co się orientowałam za prowadzenie rachunku 0 zł bez wymogów i karta debetowa do czerwca 2017 za darmo też bez wymogów, a później 7 zł. Jeszcze czekam na telefon od konsultanta, żeby dopytać parę szczegółów emotka Dzięki wszystkim za odzew!

P.S. Ja akurat mam w PKO BP "Dla młodych" i nie płacę za nic, więc to konto w PKO się opłaci, ale z tego co patrzyłam to poza tym nie mają nic ciekawego w ofercie emotka
0 0

ondine

#6120504 Napisano: 26.11.2015 23:56:24
tomniewkurza napisał(a):

ondine napisał(a):

Rozważ T-Mobile.
  • prowadzenie konta,
  • wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce i na świecie,
  • wszystkie krajowe przelewy internetowe,
  • 10 przelewów natychmiastowych co miesiąc.
A dodatkowo 5% zwrotu wartości zakupów.Abonenci T-Mobile mogą od ręki otrzymać do 1000 zł limitu w koncie, uruchomić płatności telefonem w MyWallet oraz korzystać z innych przywilejów wynikających ze współpracy z T-Mobile.

Fajne to konto, ale za brak transakcji na min. 200 zł opłata za kartę wynosi 72 zł/rok, a w BZ jednak jest 0 zł przez ponad 1,5 roku emotka Potrzebuję dodatkowego konta i raczej nie będę dokonywała wielu transakcji emotka Dzięki za zaangażowanie emotka
0 0

ludwinia666

#6120509 Napisano: 27.11.2015 01:10:44
siema, otrzymałem od Wedla maila z cyferkami (e-biletami) żeby wejść do kina trzeba w kasie podać te cyferki? pytam bo w moim małym miasteczku nie ma multikina, pozdro emotka
0 0

edzia21

#6120510 Napisano: 27.11.2015 01:13:51
ludwinia666 napisał(a):

siema, otrzymałem od Wedla maila z cyferkami (e-biletami) żeby wejść do kina trzeba w kasie podać te cyferki? pytam bo w moim małym miasteczku nie ma multikina, pozdro emotka

tak
0 0

ludwinia666

#6120513 Napisano: 27.11.2015 01:42:31
edzia21 napisał(a):

ludwinia666 napisał(a):

tak

a mogę wykorzystać każdy kod z osobna czy po prostu wchodzą jednorazowo 4 osoby?
0 0

edzia21

#6120515 Napisano: 27.11.2015 01:55:58
ludwinia666 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ludwinia666 napisał(a):

tak

a mogę wykorzystać każdy kod z osobna czy po prostu wchodzą jednorazowo 4 osoby?

każdy osobno emotka  możesz iść np. sama 4 razy na 4 różne filmy
0 0

mmagd

#6121337 Napisano: 28.11.2015 13:35:56
mmagd napisał(a):

Szukam pomocy...
Może ktoś ma Cracka do AutoCada 2013 albo pobierze z internetu (30s czasu)  i mi wygeneruje kod aktywacyjny/klucz, by przedłużyć licencję???

Jak sama to robię to ciągle mi się generuje błędny, za mało liter/znaków. Nie wiem dlaczego...
Bardzo proszę   
Odwdzięczę się kodami do Multikina...

Podbijam. Szukam kumatej osoby z IT 
0 0

ino1975

#6121565 Napisano: 29.11.2015 08:29:49
Czy w Kaufland albo w Carrefour obowiązuje ten konkurs Garnier:

https://www.e-kon...ia.html#.Vlqor3rNWrU
0 0

pioge7

#6121588 Napisano: 29.11.2015 11:23:19
mam pytanie, chcę wysłać przez sendit robota kuchennego i chciałbym żeby tym nie rzucano.. czy wystarczy napisać na opakowaniu NIE RZUCAĆ?

czy należy coś dokupić przez stronkę? Czy to jest płatne dodatkowo? Czy np. kupić na allegro coś z takich: http://allegro.pl...-dyn-v2-com-1-5-1120 czy wtedy oni to respektują jak sobie kupię sam i nakleję?
0 0

ita1987

#6121592 Napisano: 29.11.2015 11:36:23
ino1975 napisał(a):

Czy w Kaufland albo w Carrefour obowiązuje ten konkurs Garnier:

http://www.e-konk...ia.html#.Vlqor3rNWrU

Ja kupiłam normalnie w Biedronce, z tego co pisało w regulaminie nie ma wyznaczonego sklepu, gdzie zakup ma się odbyć, piszę tylko o dwóch produktach.
0 0

defed

#6121607 Napisano: 29.11.2015 12:40:31
pioge7 napisał(a):

mam pytanie, chcę wysłać przez sendit robota kuchennego i chciałbym żeby tym nie rzucano.. czy wystarczy napisać na opakowaniu NIE RZUCAĆ?

czy należy coś dokupić przez stronkę? Czy to jest płatne dodatkowo? Czy np. kupić na allegro coś z takich: http://allegro.pl...-dyn-v2-com-1-5-1120 czy wtedy oni to respektują jak sobie kupię sam i nakleję?

Nie mam doświadczenia z sendit,ale kiedyś nakleilam oznaczenia typu UWAGA SZKŁO, NIE RZUCAĆ itp na paczkę wysyłana na poczcie i pani z okienka powiedziała, ze jesli nie wykupie dodatkowych opcji BEZPIECZNIE to muszę usunąć te oznaczenia z kartonu.
0 0

maryja70

#6121608 Napisano: 29.11.2015 12:42:18
witam są  jakieś konkursy z choinkami
0 0