Pomocy!!!!

gonika

#6769833 Napisano: 14.03.2021 17:38:21
mia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Pytanie do osób, które wygrały walizkę This is me z Milki (walizka z produktami Milka), czy do niej był dołączony kluczyk do zamka? Sprzedałam swoją, wysłałam i teraz dostałam pytanie o kluczyk a ja nic takiego nie kojarzę emotka

Aż poszłam sprawdzić (Mojemu się tak ta walizka podobała, że ją zostawiłam, choć tkwi w szafie). Żadnego kluczyka nie ma.
Istotnie, walizka ma zamek, taki jak na kluczyk, ale wydaje mi się, że to tak bardziej ozdobnie/informacyjnie - że tu zamykamy, a samo zamykanie jest na szyfr.

A to nie jest tak, że dla użytkownika jest zamykanie na szyfr, a wejście na kluczyk jest dla odpowiednich służb np na lotnisku.
1 mia 0

aurorcia

#6769848 Napisano: 14.03.2021 19:03:57
gonika napisał(a):

mia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Pytanie do osób, które wygrały walizkę This is me z Milki (walizka z produktami Milka), czy do niej był dołączony kluczyk do zamka? Sprzedałam swoją, wysłałam i teraz dostałam pytanie o kluczyk a ja nic takiego nie kojarzę emotka

Aż poszłam sprawdzić (Mojemu się tak ta walizka podobała, że ją zostawiłam, choć tkwi w szafie). Żadnego kluczyka nie ma.
Istotnie, walizka ma zamek, taki jak na kluczyk, ale wydaje mi się, że to tak bardziej ozdobnie/informacyjnie - że tu zamykamy, a samo zamykanie jest na szyfr.

A to nie jest tak, że dla użytkownika jest zamykanie na szyfr, a wejście na kluczyk jest dla odpowiednich służb np na lotnisku.

Doczytałam i faktycznie tak jest, kluczyk nie jest dołączany do walizek, mają go np. celnicy na lotnisku.

domika

#6770051 Napisano: 15.03.2021 16:38:32
[quote=

agusiac87 napisał(a):

warcik napisał(a):

warcik] Jaką firmą kurierską, jako osoba prywatna, wyślę pralkę na palecie? DHL mi policzyło 500 zł.

I sendit i furgonetka przesyłki na palecie wyceniają tak samo.
Jest to niestety przesyłka ponadgabarytowa i ciężko będzie ci ją wysłać w rozsądnej cenie emotka
0 0

magdalena-chili

#6770076 Napisano: 15.03.2021 18:30:13
kumulacja napisał(a):

Czy ktoś z Was miał problem przy realizacji karty do Decathlonu z Lubisiów?
Dzisiaj odmówili sprzedaży w sklepie, bo niby nie istnieje i potraktowali prawie
jak oszusta!  emotka
I szukam adresu mejlowego do Advalue.

kontakt@advalue.pl
A co do decathlonu to nie pomogę bo nie było mi dane dostąpić tego zaszczytu :-/ 
1 kumulacja 0

@gnieszk@

#6771026 Napisano: 19.03.2021 20:51:09
Jeśli ktoś z was ma chwilkę i chciałby sprawić przyjemność wyjątkowej Oliwii dotkniętej porażeniem mózgowym i jej dzielnej mamie (bardzo się napracowały przy tym szkolnym "zadaniu" emotka ) to proszę o polubienie zdjęcia 
https://www.faceb...ts/3674251759354457/

pikawka

#6771027 Napisano: 19.03.2021 20:59:00

Jeśli ktoś z was ma chwilkę i chciałby sprawić przyjemność wyjątkowej Oliwii dotkniętej porażeniem mózgowym i jej dzielnej mamie (bardzo się napracowały przy tym szkolnym "zadaniu" emotka ) to proszę o polubienie zdjęcia 

Tak sobie przejrzałam...super pomysł i świetne realizacje   emotka

@gnieszk@

#6771107 Napisano: 20.03.2021 14:28:01
@gnieszk@ napisał(a):

emotka

warcik

#6771216 Napisano: 21.03.2021 14:52:59
Proszę o udostępnianie lekarzom- dr Bodnar prowadzi bezpłatne szkolenia dla lekarzy z leczenia Covid:
https://przychodn...z-leczenia-covid-19/
0 0

pikawka

#6771239 Napisano: 21.03.2021 19:21:09
Proszę o radę emotka  
Padł mi dziś telefon, niby działa,dzwiek jest, słychać jak ktoś dzwoni ale ekran czarny... chyba wyświetlacz szlak trafił.  Jutro chcę jechać oddać go do t mobile na gwarancję (mam na abonament) zdjelam szkło ochronne A tam na rogu rysa pęknięcia emotka  czy oni mi to uwzględnia??? emotka  
0 0

nanajka81

#6771240 Napisano: 21.03.2021 19:38:41
pikawka napisał(a):

Proszę o radę  emotka  
Padł mi dziś telefon, niby działa,dzwiek jest, słychać jak ktoś dzwoni ale ekran czarny... chyba wyświetlacz szlak trafił.  Jutro chcę jechać oddać go do t mobile na gwarancję (mam na abonament) zdjelam szkło ochronne A tam na rogu rysa pęknięcia  emotka  czy oni mi to uwzględnia???  emotka  

nie chcę Cię martwić ale mogą Ci tego nie uznać. Mi ekran 2 lata temu w połowie zrobił się czarny (nic nie było pęknięte, po prostu zawiesił mi się ekran i dwoma palcami stuknęłam i w połowie go szlak trafił) i nie uznali. Fakt że telefon nie był jakiś mega super ale i tak mnie wku*li że tego nie uznali emotka
1 pikawka 0

pikawka

#6771241 Napisano: 21.03.2021 19:45:56
nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Proszę o radę  emotka  
Padł mi dziś telefon, niby działa,dzwiek jest, słychać jak ktoś dzwoni ale ekran czarny... chyba wyświetlacz szlak trafił.  Jutro chcę jechać oddać go do t mobile na gwarancję (mam na abonament) zdjelam szkło ochronne A tam na rogu rysa pęknięcia  emotka  czy oni mi to uwzględnia???  emotka  

nie chcę Cię martwić ale mogą Ci tego nie uznać. Mi ekran 2 lata temu w połowie zrobił się czarny (nic nie było pęknięte, po prostu zawiesił mi się ekran i dwoma palcami stuknęłam i w połowie go szlak trafił) i nie uznali. Fakt że telefon nie był jakiś mega super ale i tak mnie wku*li że tego nie uznali emotka

Ni właśnie ja mam Samsunga a70 takiego calkiem dobrego. Najbardziej dobija mnie, że z innego nie mogę zalogować się do dwóch e maili na których mam bardzo ważne maile. Nie pamiętam hasła a tam automatycznie mi się logpwalo. Jestem załamana normalnie. 
0 0

@gnieszk@

#6771244 Napisano: 21.03.2021 20:22:17
@gnieszk@ napisał(a):

Wszystkim, którzy już polubili to zdjęcie bardzo serdecznie dziękuję , ale jeszcze proszę proszę o głosy emotka
3 mia, monnikk, annb 0

jokan

#6771245 Napisano: 21.03.2021 20:27:53
@gnieszk@ napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Wszystkim, którzy już polubili to zdjęcie bardzo serdecznie dziękuję , ale jeszcze proszę proszę o głosy emotka

klik

pikawka

#6771246 Napisano: 21.03.2021 20:56:51
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Proszę o radę  emotka  

Ni właśnie ja mam Samsunga a70 takiego calkiem dobrego. Najbardziej dobija mnie, że z innego nie mogę zalogować się do dwóch e maili na których mam bardzo ważne maile. Nie pamiętam hasła a tam automatycznie mi się logpwalo. Jestem załamana normalnie. 

Czy ktoś jeszcze miał podobną sytuację? emotka
0 0

uleczkaa

#6771511 Napisano: 23.03.2021 10:23:40
Mam pytanie. Wygrałam kod do wykorzystania na Allegro z lubimyczytac. Nigdy wcześniej nie płaciłam bonem, i chcę zapytać,  czy muszę zrobić zakupy od jednego sprzedawcy? I czy muszą być to książki? Kocham książki ale mam inne życiowe potrzeby, na które wolałabym część tej kwoty przeznaczyć... podpowedzcie proszę jak realizacja takiego bonu wygląda
0 0

boss75

#6771530 Napisano: 23.03.2021 11:08:28
https://zrzutka.pl/rgxvpw

Moi drody ,mam nietypową sprawę.
Jest nas tu dużo, często wzajemnie sobie pomagamy itp.
Każda symboliczna złotówka  przybliża mnie do  operacji, która jest moim marzeniem.
Udostępniajcie proszę, gdzie się da.
Pozdrawiam
0 0

uleczkaa

#6771573 Napisano: 23.03.2021 12:23:59
superloser napisał(a):

uleczkaa napisał(a):

Mam pytanie. Wygrałam kod do wykorzystania na Allegro z lubimyczytac. Nigdy wcześniej nie płaciłam bonem, i chcę zapytać,  czy muszę zrobić zakupy od jednego sprzedawcy? I czy muszą być to książki? Kocham książki ale mam inne życiowe potrzeby, na które wolałabym część tej kwoty przeznaczyć... podpowedzcie proszę jak realizacja takiego bonu wygląda

Allegro ma regulaminy precyzujace rozne formy platnosci.

Generalnie jak masz kod to musisz go uzyc jednorazowo, u jednego sprzedawcy i powyzej wartosci, BO RESZTY NIE DOSTANIESZ. Nawet jak masz ponizej, nadal musisz zaplacic karta platnicza 1zl, czy cos w ten desen.... by zweryfikowali COŚ  emotka

0 0

fantagiro

#6771576 Napisano: 23.03.2021 12:35:02
w maju albo czerwcu 2019r z Woseby u Smolara były do wygrania młynki De'Longhi KG 79. Potrzebuję skan/zdjęcie "protokołu przekazania nagrody". Mój gdzieś wcięło po przeprowadzce z pudełkiem a młynkowi się coś porobiło emotka

0 0

netka2000

#6771681 Napisano: 23.03.2021 21:13:43
kerocna napisał(a):

Wygrałam w Milce Tesco, w piątek wysłałam paragon. Wczoraj chciałam sprawdzić gdzie znajduje się przesyłka a na śledzeniu widnieje informacja, że takiej przesyłki nie ma w systemie. Dziś byłam na poczcie, oni też przesyłki nie widzą, nie wiedzą gdzie jest, po 14 dniach mogę złożyć reklamację - czyli nagroda już pozamiatana? emotka

Moja już doręczona. Sprawdź nr przesyłki (20 cyfr). Tak na marginesie. Warto zrobić skan paragonu przed wysłaniem
0 0

tormenta77

#6771684 Napisano: 23.03.2021 21:26:13
kerocna napisał(a):

Wygrałam w Milce Tesco, w piątek wysłałam paragon. Wczoraj chciałam sprawdzić gdzie znajduje się przesyłka a na śledzeniu widnieje informacja, że takiej przesyłki nie ma w systemie. Dziś byłam na poczcie, oni też przesyłki nie widzą, nie wiedzą gdzie jest, po 14 dniach mogę złożyć reklamację - czyli nagroda już pozamiatana? emotka

Miałam podobny przypadek. Przesyłka pojawiła się w systemie dopiero po dostarczeniu z jakąś trochę okrojoną historią.
Trzymam kciuki.
1 kerocna 0