Pomocy!!!!

asiam

#7333725 Napisano: 04.02.2026 10:01:29
Czy osoby grające w Żubra sianko też mają problem i informację, że paragon nieprawidłowy ? Nie wchodzi ani skan ani zdjęcie Żubra z Lewiatana. Na opisie wyraźna nazwa ŻUBR.
0 0

Yolobolo

#7333727 Napisano: 04.02.2026 10:03:34
asiam napisał(a):

Czy osoby grające w Żubra sianko też mają problem i informację, że paragon nieprawidłowy ? Nie wchodzi ani skan ani zdjęcie Żubra z Lewiatana.

Też miałem problem z paragonem z groszka, bo na paragonie było tylko "piwo". Napisałem do organizatorów czy coś da się z tym zrobić. W lewiatanie miałem normalnie "Żubr" na paragonie napisane i już przeszło
0 0

asiam

#7333729 Napisano: 04.02.2026 10:05:32
Yolobolo napisał(a):

asiam napisał(a):

Czy osoby grające w Żubra sianko też mają problem i informację, że paragon nieprawidłowy ? Nie wchodzi ani skan ani zdjęcie Żubra z Lewiatana.

Też miałem problem z paragonem z groszka, bo na paragonie było tylko "piwo". Napisałem do organizatorów czy coś da się z tym zrobić. W lewiatanie miałem normalnie "Żubr" na paragonie napisane i już przeszło

Na paragonie jest wyraźny opis ŻUBR. emotka
0 0

wiolka252

#7334222 Napisano: 06.02.2026 15:25:34
Ja mam takie prywatne pytanie ...jest może osoba która mi pomoże dobrać środki czyszczące do Automatyczny ekspres do kawy Philips 5400 LatteGo EP5443/70 ,jest to mój pierwszy ekspres osobiście zakupiony 😅 marzyłam kiedyś wygrać ,ale się nie udało .I tak siedzę już godzinę w koszyku parę rzeczy na allegro,ale nigdzie w opisie nie widzę tego nr ekspresu i nie wiem czy to jest dobre .Chodzi mi o filtr,odkamieniacz i tabletki chyba są do tego potrzebne .Niechce go zniszczyć w jakimś tam sensie więc wolę się poradzić ...może jest tu ktoś kto też taki posiada 😁 ale się rozpisałam pierwszy raz chyba,obiecuje ,że ostatni 😉 Z góry dziękuję ...tak tak ciapa że mnie
0 0

netka2000

#7334225 Napisano: 06.02.2026 16:00:16
wiolka252 napisał(a):

Ja mam takie prywatne pytanie ...jest może osoba która mi pomoże dobrać środki czyszczące do Automatyczny ekspres do kawy Philips 5400 LatteGo EP5443/70 ,jest to mój pierwszy ekspres osobiście zakupiony 😅 marzyłam kiedyś wygrać ,ale się nie udało .I tak siedzę już godzinę w koszyku parę rzeczy na allegro,ale nigdzie w opisie nie widzę tego nr ekspresu i nie wiem czy to jest dobre .Chodzi mi o filtr,odkamieniacz i tabletki chyba są do tego potrzebne .Niechce go zniszczyć w jakimś tam sensie więc wolę się poradzić ...może jest tu ktoś kto też taki posiada 😁 ale się rozpisałam pierwszy raz chyba,obiecuje ,że ostatni 😉 Z góry dziękuję ...tak tak ciapa że mnie

Po pierwsze, ekspresy Philipsa nie grzeszą trwałością. Ergo, trzeba dbać o nie. Raz w tygodniu przeczyścić aparat zaparzający wodą, uzupełnić smar wazeliną spożywczą lub w ostateczności techniczną. Koniecznie odkamieniać tabletkami. Wlewać wodę przefiltrowaną przez dzbanek filtrujący (wtedy mniej kamienia się osadzi). Po okresie gwarancji wymienić uszczelki na uszczelki wargowe. Jest taki sklep we Wrocławiu, prześlą je wraz z instrukcją. Na YT są filmiki jak dokładnie samodzielnie zadbać o ekspres by długo służył.
0 0

wiolka252

#7334243 Napisano: 06.02.2026 17:20:12
netka2000 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Po pierwsze, ekspresy Philipsa nie grzeszą trwałością. Ergo, trzeba dbać o nie. Raz w tygodniu przeczyścić aparat zaparzający wodą, uzupełnić smar wazeliną spożywczą lub w ostateczności techniczną. Koniecznie odkamieniać tabletkami. Wlewać wodę przefiltrowaną przez dzbanek filtrujący (wtedy mniej kamienia się osadzi). Po okresie gwarancji wymienić uszczelki na uszczelki wargowe. Jest taki sklep we Wrocławiu, prześlą je wraz z instrukcją. Na YT są filmiki jak dokładnie samodzielnie zadbać o ekspres by długo służył.

Wodę wlewam z dzbanka filtrującego.Chcialam bardziej dopytać o te rzeczy do czyszczenia .Czy muszą być orginalne czy zamienniki tego filtra itp
0 0

wiolka252

#7334244 Napisano: 06.02.2026 17:22:00
wiolka252 napisał(a):

netka2000 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Wodę wlewam z dzbanka filtrującego.Chcialam bardziej dopytać o te rzeczy do czyszczenia .Czy muszą być orginalne czy zamienniki tego filtra itp

A skąd wiedzieć gdzie tego smaru ubyło ,tam mnóstwo zakamarków 🫢 ot to se wzięłam ekspres ,muszę się wyedukować na YT
0 0

malgosia74

#7334253 Napisano: 06.02.2026 18:49:22
Szukam kogoś kto ma na oddanie 1 kodzik do audioteki😇
Albo.. kogoś kto ma dostęp i udostępni mi nagranie jednej baśni stamtąd 😇
Proszę o kontakt na PW jeśli ktoś mógłby mi pomóc 😊
0 0

@gnieszk@

#7334257 Napisano: 06.02.2026 19:21:11
malgosia74 napisał(a):

Mam, zaraz wyślę
0 0

malgosia74

#7334259 Napisano: 06.02.2026 19:33:43
@gnieszk@ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Mam, zaraz wyślę

Dziękuję pięknie 😘
1 @gnieszk@ 0

@gnieszk@

#7334263 Napisano: 06.02.2026 19:54:57
alexmusic napisał(a):

Szukam osób, które bywają w Biedronce i mogą mi coś sprawdzić w swoich sklepach. U mnie niestety pokazuje brak dostępności tego produktu w całym moim mieście. Może u Was to będzie. Bardzo mi zależy na kupnie.

Napisz co, a najlepiej podaj kod kreskowy produktu.
1 alexmusic 0

malgosia74

#7334264 Napisano: 06.02.2026 19:55:23
Dziękuję za dostęp do audioteki 😇 mam teraz kolejny problem, specjalnie założyłam tam konto i pobrałam apkę, wybrana bajka jest i super, ale tylko na 5 minut słuchania za darmo 🙄
Serio tam trzeba płacić za każdy dostępny tam produkt w pełnej wersji?? Ktoś ma tam konto i doświadczenie i może mi pomóc jak to działa? Mój 4,5 letni wnuczek dobrze czyta już sam książki, ale lubi też słuchać 😊 

0 0

@gnieszk@

#7334356 Napisano: 07.02.2026 13:00:31
Szukam osoby która ma pojęcie o KW. Tzn. prawnika, doradcy kredytowego. Kogoś kto mógłby mi zerknąć na KW czy nieruchomość jest ok. Chodzi o takie baaardzo wstępne sprawdzenie przed zakupem czy w ogóle brać pod uwagę.
0 0

MDL

#7334357 Napisano: 07.02.2026 13:08:58
@gnieszk@ napisał(a):

Szukam osoby która ma pojęcie o KW. Tzn. prawnika, doradcy kredytowego. Kogoś kto mógłby mi zerknąć na KW czy nieruchomość jest ok. Chodzi o takie baaardzo wstępne sprawdzenie przed zakupem czy w ogóle brać pod uwagę.

Pracowałam w banku, obsługiwałam kredyty hipoteczne, w wolnej chwili mogę zerknąć 🙂
0 0

antylopia

#7334477 Napisano: 08.02.2026 13:14:03
alexmusic napisał(a):

Szukam osób, które bywają w Biedronce i mogą mi coś sprawdzić w swoich sklepach. U mnie niestety pokazuje brak dostępności tego produktu w całym moim mieście. Może u Was to będzie. Bardzo mi zależy na kupnie.

Co potrzebujesz?
1 alexmusic 0

agicho

#7334515 Napisano: 08.02.2026 17:31:47
Czy ktoś ma protokół przekazania nagrody Sodystream z Biedronki /Smolar/
0 0

magdalena-chili

#7334518 Napisano: 08.02.2026 18:14:03
agicho napisał(a):

Podaj mi na priv adres@ emotka
0 0

samdej

#7334519 Napisano: 08.02.2026 18:14:37
agicho napisał(a):

Mogę jutro skan podesłać.
1 agicho 0

lb

as32572

#7334722 Napisano: 09.02.2026 15:48:45
Wpisałam do apki Coli kod z Fanty i Coli, mam komunikat brawo ale nie dodają się za nie punkty, jest jakiś problem z apką?
0 0