Pomocy!!!!

agnes8118

#7320846 Napisano: 14.12.2025 20:57:14
[quote=

Swojego czasu zgłosiłam sklep w małej miejscowości (bez nazwy ulicy) po czym okazało się że sklep był jednak w bazie tylko niejako "podczepiony" do większej miejscowości (jako ulica tej miejscowości -chociaz  fizycznie to osobna miejscowość)- może tak znajdziecie swój sklep? 

agnes8118]
FBagnieszka12 napisał(a):

netka2000 napisał(a):

FBagnieszka12 napisał(a):

W loterii milka w sklepach dino nie ma mojego sklepu na liście. Zgłosiłam dziś rano dodanie sklepu do listy ale nadal nic nie dodali. Co robić?

Przecież dzisiaj niedziela. Tam nikt nie pracuje.

No właśnie a loteria dziś się kończy

1 ewikewikk 0

alexmusic

#7320902 Napisano: 15.12.2025 01:04:48
Jak radzić sobie z ludźmi którzy obrażają ogólnie w wiadomościach prywatnych osoby z ekonek, a potem jeszcze piszą pomówienia ma forum pod moim adresem?

agakaz2

#7320907 Napisano: 15.12.2025 06:16:53
alexmusic napisał(a):

Jak radzić sobie z ludźmi którzy obrażają ogólnie w wiadomościach prywatnych osoby z ekonek, a potem jeszcze piszą pomówienia ma forum pod moim adresem?

olać

Gość: cb656

#7320953 Napisano: 15.12.2025 11:09:32
alexmusic napisał(a):

OLAĆ!!! 👎😈
Jesteś solidna, uczciwa i nie masz sobie nic do zarzucenia, potwierdzą to wszyscy NORMALNI ludzie, którzy kiedykolwiek mieli niekłamaną przyjemność kontaktować się w jakiejkolwiek sprawie. emotka 💪🙏
Jeśli jakiś chamski troll próbuje Tobie dokuczać, to go zagłodź obojętnością. emotka

kumulacja

#7320967 Napisano: 15.12.2025 11:57:12
alexmusic napisał(a):

Zawsze znajdzie się czarna owca wśród miłych osób na tym forum. Nie przejmuj się. Szkoda Twojego zdrowia. A opinii sobie nie zepsujesz, bo znam Ciebie od dawna i wiem, że jesteś solidną osobą. A jednocześnie bardzo wrażliwą, co nie sprzyja dobremu nastrojowi. Więc życzę Tobie bardzo miłego nastroju przedświątecznego, świątecznego i oczywiście poświątecznego!

joan

#7320989 Napisano: 15.12.2025 13:28:19
alexmusic napisał(a):

Zacytować na forum, a potem zablokować w swoim profilu emotka  Współczuję poniższej korespondencji. Swoją drogą: ktoś wygrywa zbędne mu rzeczy i próbuje je opchnąć na forum, zamiast zgarniać hurtowo sztabki złota i przelewy po 100.000 zł, a innych sprzedających nazywa "ofermami" oraz "nieudacznikami życiowymi". LOL! emotka

agicho

#7321096 Napisano: 15.12.2025 19:21:16
Ktoś mnie  oświeci gdzie w loterii Coli wpisuje się dane osoby zgłaszającej? 😝
Wygrałam zdjęcie ,podziękowali za udział ale nawet nie wiedzą komu 🤣
0 0

uzuri

#7321115 Napisano: 15.12.2025 20:46:07
Pomoc? jaka pomoc? - żałosne jest dla mnie szukanie pomocy u innych nie będąc samemu w porządku - resztę pozostawię bez komentarza.../
0 1 alexmusic

agakaz2

#7321151 Napisano: 16.12.2025 02:50:01
agicho napisał(a):

tam logujesz sie na maila i tyle emotka
1 agicho 0

agicho

#7321152 Napisano: 16.12.2025 04:45:27
agakaz2 napisał(a):

agicho napisał(a):

Być może zrobiłam to wcześniej i teraz nie proszą 🤔w ja nie pamiętam 🤭
0 0

agakaz2

#7321157 Napisano: 16.12.2025 06:34:35
9agicho napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

agicho napisał(a):

Być może zrobiłam to wcześniej i teraz nie proszą 🤔w ja nie pamiętam 🤭

tak chyba jest. Jak sie razy zalogowałaś to juz jesteś. wpisujesz dane paragonu, dodajesz foto i wyślij:)
1 andii 0

netka2000

#7321159 Napisano: 16.12.2025 07:08:25
agicho napisał(a):

Wiedzą, wiedzą, nawet to jaki nr butów nosisz
0 0

asiam

#7321574 Napisano: 17.12.2025 12:34:12
Czy kody  do kina z Familijne wtorki można wykorzystać w inny dzień tygodnia ?
0 0

agicho

#7322187 Napisano: 18.12.2025 19:40:28
Który numer paragonu wpisujecie do Coli Kaufland? Górny czy dolny?
0 0

alexmusic

#7322188 Napisano: 18.12.2025 19:41:11
asiam napisał(a):

Czy kody  do kina z Familijne wtorki można wykorzystać w inny dzień tygodnia ?

Nie.
1 asiam 0

yolka123

#7322190 Napisano: 18.12.2025 19:50:05
agicho napisał(a):

Który numer paragonu wpisujecie do Coli Kaufland? Górny czy dolny?

Górny. Wygrana z 11.12 zweryfikowana przez Fortis pozytywnie następnego dnia.
1 agicho 0

Niikaaax

#7325585 Napisano: 03.01.2026 13:41:11
Hej, nie jestem pewna czy piszę w dobrym wątku- jeśli nie to usunę pytanie lub przeniosę do innego wątku. W świecie konkursów jestem nowa, zaczęłam w październiku i od tamtej pory wysłałam bardzo dużo zgłoszeń na konkursy kreatywne i...nic. Korzystam przy tym z własnej wyobraźni, ale obserwując konkursy np. na Fb czy Insta widzę, że wygrywają prace żywcem przekopiowane z chatgpt. Pytanie czy agencje mają jakieś sposoby na weryfikację tego? Przyznam, że jestem trochę zdemotywowana, gdy kolejny raz siedzę godzinami i wymyślam kreatywne odpowiedzi, gry słowne, rymowanki na te same pytania konkursowe i nic emotka
0 0

atlantydek

#7325587 Napisano: 03.01.2026 13:46:58
Niikaaax napisał(a):

Hej, nie jestem pewna czy piszę w dobrym wątku- jeśli nie to usunę pytanie lub przeniosę do innego wątku. W świecie konkursów jestem nowa, zaczęłam w październiku i od tamtej pory wysłałam bardzo dużo zgłoszeń na konkursy kreatywne i...nic. Korzystam przy tym z własnej wyobraźni, ale obserwując konkursy np. na Fb czy Insta widzę, że wygrywają prace żywcem przekopiowane z chatgpt. Pytanie czy agencje mają jakieś sposoby na weryfikację tego? Przyznam, że jestem trochę zdemotywowana, gdy kolejny raz siedzę godzinami i wymyślam kreatywne odpowiedzi, gry słowne, rymowanki na te same pytania konkursowe i nic emotka

Nie sugeruj się konkursami na fb czy insta, to  nieco inna bajka, nie obsługują tego zazwyczaj profesjonalne agencje.  W większości regulaminów prawdziwych promocyjnych konkursów pojawiają  się  zapisy o AI, ale jak jest z weryfikacją, trudno powiedzieć. Zaręczam ci jednak, że dać się wygrać autorskimi tekstami nawet główne nagrody. Jaka metoda? Próbować, próbować, próbować.. Powodzenia!
0 0

Niikaaax

#7325588 Napisano: 03.01.2026 13:50:35
atlantydek napisał(a):

Niikaaax napisał(a):

Nie sugeruj się konkursami na fb czy insta, to  nieco inna bajka, nie obsługują tego profesjonalne agencje.  W większości regulaminów prawdziwych promocyjnych konkursów pojawiają  się  zapisy o AI, ale jak jest z weryfikacją, trudno powiedzieć. Zaręczam ci jednak, że dać się wygrać autorskimi tekstami nawet główne nagrody. Jaka metoda? Próbować, próbować, próbować.. Powodzenia!

Dzięki! Trochę mnie to podbudowało, także póki wystarczy kreatywności to będę próbować emotka

ZetZ

#7325595 Napisano: 03.01.2026 14:15:59
Niikaaax napisał(a):

Hej, czas tu jest kluczowy - mi rok zajęło poznanie gustów różnych agencji a Amooco to do dziś ma na moje zgłoszenia wywalone..emotka   Ważne żeby być cierpliwym i upartym. emotka
1 joan 0