Pomocy!!!!

Gość: awi

#4842066 Napisano: 20.11.2011 08:56:04
mariolakal napisał(a):

Kurde, nie mogę znaleźć pomocy na stronce gmail.com ... emotka

http://www.google.../forum/p/Gmail?hl=pl
0 0

Gość: nocti

#4842071 Napisano: 20.11.2011 08:57:06
mariolakal napisał(a):

Kurde, nie mogę znaleźć pomocy na stronce gmail.com ... emotka

http://www.google...tm_campaign=accounts

Z lewej strony - zadaj pytanie. Takie coś znalazłam.
0 0

joan

#4842800 Napisano: 21.11.2011 10:36:57
Założyłam kiedyś pewnej wiekowej osobie adres mejlowy na WP, żebym mogła dla niej wygrać upominki w 2 konkursach z cyklu dużo nagród. Nagrody przyszły, konto mejlowe było nieużywane, choć zaglądam tam czasami, żeby usunąć spam. Laureatka nie zna tego adresu! A dziś...

...dostałam na ten adres dwa mejle o tym, że założono na niego konto FB i do pełnej aktywacji mam kliknąć w link aktywacyjny emotka Macie jakis pomysł, o co tu może chodzić? emotka
0 0

ziolko

#4842806 Napisano: 21.11.2011 10:39:20
może ktoś ma bardzo podobny adres mailowy i się pomylił??

nie potwierdzaj założenia konta

do mnie kilka razy przychodziły maile kierowane do innych osób - kiedyś nawet poważne i ważne pismo, więc odpisałam, że nastąpiła pomyłka
(faktycznie, nadawca pomylił się)
0 0

joan

#4842826 Napisano: 21.11.2011 10:45:43
ziolko napisał(a):

może ktoś ma bardzo podobny adres mailowy i się pomylił??

nie potwierdzaj założenia konta

do mnie kilka razy przychodziły maile kierowane do innych osób - kiedyś nawet poważne i ważne pismo, więc odpisałam, że nastąpiła pomyłka
(faktycznie, nadawca pomylił się)

Chyba masz rację emotka W sumie, to mój tata też nie potrafi spamiętać adresu mejlowego i hasła...
0 0

ziolko

#4842832 Napisano: 21.11.2011 10:48:39
niech tata zapisze sobie maila i hasło na kartce i trzyma przy komputerze (pod monitorem, naklejone gdzieś w pobliżu itp)
0 0

joan

#4842839 Napisano: 21.11.2011 10:50:57
ziolko napisał(a):

niech tata zapisze sobie maila i hasło na kartce i trzyma przy komputerze (pod monitorem, naklejone gdzieś w pobliżu itp)

Cha cha, chyba u rodziców mieszkają chochliki, bo regularnie te karteczki znikały emotka Aż moja siostra nie wytrzymała i spisała wszystkie dane. Niemniej ona ma geny po tatusiu, więc dobrze tej akcji nie wróżę emotka
0 0

ziolko

#4842841 Napisano: 21.11.2011 10:51:09
0 0

Gość: friq

#4843631 Napisano: 21.11.2011 03:52:34
chochliczka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam opinii na temat tego laptopika, czy dla osoby ktora nie gra, ani nie korzysta z zadnych bajerow,poza korespondencja i takimi cenzuraami taki laptop mozna kupic?
http://www.redcoo...refId=okazje#databox

Jak do spraw biurowych to git emotka Karta graficzna, zintegrowana lecz nie gra, procek Intel 1,66, 1 MB cache powinien starczyć dobrze, że nie AMD bo one ciut mulą, 1 GB ram też emotka + Windows 7 a, że 7 bardzo ładnie chodzi to jak notebook do poczty, jakiś programów i za taką cenę to się opłaca emotka Trochę mała matryca, lecz to notebook emotka
0 0

Gość: mariolakal

#4843647 Napisano: 21.11.2011 03:58:10
Kurde, wczoraj babka kupiła ode mnie kosmetyki na allegro, a dzisiaj mi napisała, że kliknęła przez pomyłkę... i mam wycofać sprzedaż... Nie zapłaciła jeszcze... Czy mogę coś zrobić żeby nie płacić prowizji od sprzedaży ??? PS. ja to mam pecha z tym allegro... emotka
0 0

Gość: friq

#4843654 Napisano: 21.11.2011 04:01:41
mariolakal napisał(a):

Kurde, wczoraj babka kupiła ode mnie kosmetyki na allegro, a dzisiaj mi napisała, że kliknęła przez pomyłkę... i mam wycofać sprzedaż... Nie zapłaciła jeszcze... Czy mogę coś zrobić żeby nie płacić prowizji od sprzedaży ??? PS. ja to mam pecha z tym allegro... emotka

Zwróć się do Allegro o zwrot prowizji z jej winy, ona dostanie upomnienie i się babsztyl nauczy na przyszłość a Ty zwrot prowizji, lecz(chyba) trzeba poczekać tydzień, zanim się można o zwrot ubiegać. Sprawdź emotka
0 0

Gość: evja

#4843688 Napisano: 21.11.2011 04:13:07
Pytanie:

Co może oznaczać niski poziom leukocytów 2,5 ??
0 0

radosna

#4843695 Napisano: 21.11.2011 04:14:58
evja napisał(a):

Pytanie:

Co może oznaczać niski poziom leukocytów 2,5 ??

http://kobiecypor...tml?smjtticaid=6d6c2
0 0

#4843818 Napisano: 21.11.2011 05:06:07
friq napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Zwróć się do Allegro o zwrot prowizji z jej winy, ona dostanie upomnienie i się babsztyl nauczy na przyszłość a Ty zwrot prowizji, lecz(chyba) trzeba poczekać tydzień, zanim się można o zwrot ubiegać. Sprawdź emotka

Sprawdziłam, na razie nie mogę... Ale chciałabym to załatwić polubownie... Panienka tak ładnie przepraszała...
emotka
0 0

isiulka

#4843855 Napisano: 21.11.2011 05:18:49
mariolakal napisał(a):

friq napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Sprawdziłam, na razie nie mogę... Ale chciałabym to załatwić polubownie... Panienka tak ładnie przepraszała...
emotka

mozesz napisac jej wprost aby zwrocila ci koszty prowizji, lub jeśli woli zwrocisz se z tym do allegro ale bedzie sie to wiazalo z punktem karnym na jej konto.
0 0

#4843976 Napisano: 21.11.2011 06:11:04
friq napisał(a):

nocti napisał(a):

mariolakal napisał(a):

nocti napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kurde, przez ostatnie pół godziny dostałam 96 e-maili o następującej treści: Wiadomość wygenerowana przez system pocztowy hostrun.pl.

Z przykrością informuję, że twoja wiadomość nie mogła być
dostarczona do co najmniej jednego z odbiorców. Jest załączona poniżej.

W celu uzyskania dalszej pomocy, skontaktuj się z <postmaster>
Koniecznie przekaż niniejszy raport; możesz usunąć własną
treść z załączonego listu, który został zwrócony.

System pocztowy

PS. Cały czas dochodzą nowe... Co to za czort ??? emotka

Pytanie jaka to wiadomość (powinna być poniżej).
Stawiam na 2 rzeczy:
1. wirus który rozsyła z Twojej poczty wiadomości gdzie się da i jak trafia na nieistniejące konto to dostajesz zwrotkę.
Może niekoniecznie wirus u Ciebie w komputerze, ale w systemie pocztowym gdzie masz założonego maila.
2. problemy z domeną na której jest Twoja poczta i każdy jest teraz zasypywany mailami.

Kurde, jest dokładnie tak, jako piszesz... Każdy z moich znajomych dostał ode mnie takiego samego e-maila, a ja nic do nikogo nie wysyłałam... Na razie się uspokoiło... Zmieniłam hasło... Co jeszcze mogę zrobić ??? To poczta na gmail.com... Nie mogę jej zlikwidować bo to konkursowa poczta...
emotka

Przeskanuj dokładnie komputer i może zgłoś do gmail taki problem z prośbą by sprawdzili czy jakiś wirus nie szaleje im po sieci. Może to być jednak problem u Ciebie i jak nie pomogą problemy antywirusowe to trzeba będzie zrobić format.
Nie jestem informatykiem - ja bym tak zrobiła chociaż zawsze u mnie sprawdził się Kaspersky uruchomiony z płyty.

Najlepiej przeskanuj malwarebytes' anti-malware, bardzo prosty i skuteczny program. W j. polskim, wystarczy dać gruntowne skanowanie, ma dużą wykrywalność, jak coś wykryje to sam usunie i wystarczy zrobić restart komputera, aby doszczętnie usunął wira emotka

Dziękuję wszystkim za porady... Przeskanowałam kompa i okazało się, że żadnego wirusa nie mam... Napisałam zapytanie do gmail.com,czy cósik z ich pocztą nie tak, ale odpowiedzi na razie brak... emotka
0 0

Gość: wsciekly

#4843990 Napisano: 21.11.2011 06:16:06
kłania się... Wściekły Mikołaj

jeśli ktoś ma jeszcze wygrane numer na TImotei, piłki Adidasa itd. itp , a nie ma paragonów, może pomóc osobom potrzebującym (niepełnosprawność, bezrobocie,ubóstwo)

jeszcze kilka paragonów się znajdzie - kontakt na PW
0 0

Gość: nocti

#4844042 Napisano: 21.11.2011 06:36:32
isiulka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

friq napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka

mozesz napisac jej wprost aby zwrocila ci koszty prowizji, lub jeśli woli zwrocisz se z tym do allegro ale bedzie sie to wiazalo z punktem karnym na jej konto.

Jest jeszcze jedna opcja, ale potrwa to chwilę dłużej. Musisz odczekać na tyle, żeby Allegro nie miało wątpliwości, że zdążyłaś wysłać towar, ona była niezadowolona i zwróciła Ci go.

Jak minie taki odpowiedni czas to występujesz o zwrot prowizji i wskazujesz przyczynę, że kupujący odesłał towar w ramach zwrotu lub reklamacji (powinna być taka opcja). Wtedy Ty masz zwrot, a ona nie dostaje puntu karnego.
Pytałam o to kiedyś allegro i pisali, że w takiej sytuacji karniaka nie ma.
0 0

kalisto1986

#4844395 Napisano: 21.11.2011 09:05:04
Czy wie ktoś, jak ściągnąć bezpłatnie gg na ipada2.
Przez itunes za chusteczkę nie mogę założyć konta, w sensie jak już chce ściągnąć ciągle mam coś nie tak emotka
Jeśli ktos może mnie poinstruować będe wdzięczna
0 0

Gość: thimka

#4844519 Napisano: 21.11.2011 09:42:53
Czy ma ktoś nr. telefonu do konkursu Timotei , wygrałam w pażdzierniku kalosze, odesłałam potrzebne dokumenty a kaloszy nadal nie ma ?
0 0