Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: goralecka
pomóc nie potrafie ale u mnie zawsze w takiej sytuacji po włączeniu komputera ponownie pojawia się komunikat o błędzie i pytanie czy chcę odzyskać dokument, klikam tak i jakoś sam się odzyskuje. moze za ktoryms wlaczeniem komputera i u Ciebie sie pojawi?Chociaz nie wiem czy ponowne uruchomienie nie zrobi wiekszej szkody
Gość: spin
wejdz do oo i sprawdz sciezke dostepu do kopii zapasowych (narzedzia>opcje>sciezki) i jesli jest ustawiona sciezka do kopii zapasowych to preklep ja np. do wyszukiwarki - moze jakas kopia tam bedzie
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poratujcie info skąd one są
A może ma ktoś takie na zbyciu chętnie kupię
aga76
Postów 12
Data rejestracji 31.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochani nie rezygnujmy tak łatwo, piszcie do organizatorów konkursów (można stworzyć sobie szablon takiej wypowiedzi żeby było szybciej) można ich straszyć GIODO, ostatecznie zgłoszenie do nich sprawy to 10zł, a kara pieniężna potrafi być dotkliwa, może to poskutkuje.
Gość: xreine
No właśnie też mnie to zastanawia. Nie wysłałam jednak swoich danych.
Gość: michaszka
Gość: artemia
trzeba doładować konto - wystarczy 5 zł
Gość: awi
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w t-mobile można napisac przez i-boa. Odpisują w ciągu 24h. Może też masz taką możlwiość?
Jeśli nie, to masz na fb zgłoszenie problemu:
http://www.facebo.../app_278559028851067
(zgłoś problem)
może opisz sytuację i oni napiszą Ci co zrobić?
Ja też pisałam skargę (tylko w T-m.) i odpowiedzieli, pomogli, rozwiązali problem pomimo tego, że skarga byłą na nich
Jeśli to nie poskutkuje odwiedź salon
Gość: mariolakal
targicola
Postów 1089
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najedź na fotkę kursorem,naduś prawy przycisk myszy i pojawi się napis,obróć zgodnie ze wskazówkami zegara(w prawo)lub w strone przeciwna-w lewo.po odwróceniu w odpowiedniej pozycji,zapisz ponownie zdjęcie i bedzie si
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
Gość: wsciekly
kliknij 2 razy na fotkę i otworzy Ci się w przeglądarce
teraz możesz pobawić się strzałkami, które są po prawej obok X (iksa)
Dzięki, dzięki !!!
Gość: wsciekly
poszło ?
Oki, już sobie poradziłam...
Gość: awi
Coś musiało się przez przypadek poprzestawiać, jak to naprawić?
Gość: l0ginka
Znalazłam tu: http://www.pixmania.pl/pl/pl/search/winx
a zaczęłam szukac od ceneo: http://www.ceneo....-251701P12-50142.htm
kunia
Postów 328
Data rejestracji 19.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iskierka
Grill