Pomocy!!!!

kunia

#5166327 Napisano: 30.04.2012 10:31:48
iskierka napisał(a):

kunia napisał(a):

Jaką treść dokładnie trzeba wpisac w smsie Kamis-Grill,wysłałam juz 3 razy i mam zwrotki ze błędna treść:(

Grill

Noo taka treść wysłałam w 1 ale drukowanymi..i dostałam zwrotke,ze prawidłowy format to grill.nr paragonu. wysłałam z numerem paragonu i też błędznie wrrr..
0 0

Gość: aneti

#5166329 Napisano: 30.04.2012 10:33:02
kunia napisał(a):

iskierka napisał(a):

kunia napisał(a):

Jaką treść dokładnie trzeba wpisac w smsie Kamis-Grill,wysłałam juz 3 razy i mam zwrotki ze błędna treść:(

Grill

Noo taka treść wysłałam w 1 ale drukowanymi..i dostałam zwrotke,ze prawidłowy format to grill.nr paragonu. wysłałam z numerem paragonu i też błędznie wrrr..

może masz blokadę wysyłania sms premium?
0 0

kunia

#5166339 Napisano: 30.04.2012 10:37:16
aneti napisał(a):

kunia napisał(a):

iskierka napisał(a):

kunia napisał(a):

Grill

może masz blokadę wysyłania sms premium?

Wysłałam tak jak poradziła iskierka,czyli nie drukowanymi samo słowo Grill i zwrotka dobra:):)Dzieki:)
0 0

Gość: awi

#5166356 Napisano: 30.04.2012 10:56:09
efelinkaaa napisał(a):

awi napisał(a):

Pomóżcie, gdzie mam złożyć skargę na biuro klienta orange? O jak mnie wkurzyli emotka

w t-mobile można napisac przez i-boa. Odpisują w ciągu 24h. Może też masz taką możlwiość?

Jeśli nie, to masz na fb zgłoszenie problemu:
http://www.facebo.../app_278559028851067
(zgłoś problem)

może opisz sytuację i oni napiszą Ci co zrobić?

Ja też pisałam skargę (tylko w T-m.) i odpowiedzieli, pomogli, rozwiązali problem pomimo tego, że skarga byłą na nich emotka
Jeśli to nie poskutkuje odwiedź salon emotka

Dziękuję, sęk w tym, że własnie w salonie mnie wkurzyli. Spróbuję na fb emotka
0 0

Gość: chochliczka

#5166999 Napisano: 30.04.2012 06:53:41
goralecka i spin dziekuje za pomoc emotka odzyskalam prace bo wczesniej skanowalam ja w plagiacie.
0 0

efelinkaaa

#5167493 Napisano: 01.05.2012 08:09:44
mój synek ma okropną wysypkę. Rano na pewno tego nie miał...
To raczej nie uczulenie na słońce, bo: jest na całym ciele (oprócz buzi, która była najbardziej narażona na promienie) i nie przypomina takiej wysypki.. chyba w tamtym roku miał słoneczną i były to takie rozległe plamy, a teraz takie małe plamki (ps. używamy kremu z filtrem).
Nie gorączkuje, nic nie jadł nowego, nie zmieniałam proszku. Wysypka jest dość drobna i strasznie swędzi. Nie wiem czy jest sens jechac na pogotowie, bo odeślą nas z kwitkiem..
Jak pomóc maluchowi - wapno i... czym posmarować? a może niczym? Mam w domu pudroderm i cały zestaw dziecięcych kremów balsamów - hippy, bambino, nivea zwykły itd..
0 0

aurorcia

#5167507 Napisano: 01.05.2012 08:27:28
efelinkaaa napisał(a):

To raczej nie uczulenie na słońce, bo: jest na całym ciele (oprócz buzi, która była najbardziej narażona na promienie) i nie przypomina takiej wysypki.. chyba w tamtym roku miał słoneczną i były to takie rozległe plamy, a teraz takie małe plamki (ps. używamy kremu z filtrem).
Nie gorączkuje, nic nie jadł nowego, nie zmieniałam proszku. Wysypka jest dość drobna i strasznie swędzi. Nie wiem czy jest sens jechac na pogotowie, bo odeślą nas z kwitkiem..
Jak pomóc maluchowi - wapno i... czym posmarować? a może niczym? Mam w domu pudroderm i cały zestaw dziecięcych kremów balsamów - hippy, bambino, nivea zwykły itd..

A nie będzie to różyczka??Bo słyszałam,że ostatnio panuje emotka
0 0

Gość: postscript

#5168262 Napisano: 02.05.2012 07:18:33
Mam kilka pytan dot. nakretek z roznych napojow. Dostalem ostatnio duza dostawe i niektore nic mi nie mowia:
- biale, bez zadnego nadruku. Od srodka maja 8-znakowy kod w dwoch linijkach;
- zolte z nadrukowanym czerwonym telefonem i napisem wymien kod na nagrode;
- zolte pepsi Nagrody za kody - czy to jest jeszcze aktualne???;
- zielony Tymbark - to samo pytanie;
- czerwona z nadrukowana biala butelka i napisem 5 milionow butelek do wygrania. pod spodem mam wydrukowany napis coca cola. rozumiem, ze wygralem jedna, ale czy to jest jeszcze aktualne i gdzie moglbym ja odebrac?

Bardzo prosze o pomoc emotka
0 0

monia24

#5168276 Napisano: 02.05.2012 07:43:11
postscript napisał(a):

Mam kilka pytan dot. nakretek z roznych napojow. Dostalem ostatnio duza dostawe i niektore nic mi nie mowia:
- czerwona z nadrukowana biala butelka i napisem 5 milionow butelek do wygrania. pod spodem mam wydrukowany napis coca cola. rozumiem, ze wygralem jedna, ale czy to jest jeszcze aktualne i gdzie moglbym ja odebrac?

- zolte pepsi Nagrody za kody - czy to jest jeszcze aktualne???; - te są raczej nieaktualne. 5 mln butelek chyba też już nie, ale niech ktoś potwierdzi.
0 0

dzasmina

#5168287 Napisano: 02.05.2012 07:54:25
postscript napisał(a):

tymbark aktualny
http://www.tymbark2012.pl/
coca cola niestety już nie
http://www.cocacola.pl/5milionow/
a pepsi to może to
https://www.15milionownagrod.pl/
0 0

monia24

#5168297 Napisano: 02.05.2012 08:03:31
pepsi aktualny konkurs ma na nakrętce napis 15 mln nagród.
0 0

truskawkaaa15

#5168309 Napisano: 02.05.2012 08:15:16
A jak ja na początku kwietnia wygrałam piłkarzyki, a w lutym było losowanie ? :C Moja koleżanka znalazła że jest losowanie -.- na początku lutego...
0 0

#5168387 Napisano: 02.05.2012 09:13:51
dzasmina, monia24 - dziekuje za pomoc. zatem moge je spokojnie wyrzucic. tymbark sprawdzilem. kod jest 8-znakowy, ale strona go odrzuca. moze to jeszcze z poprzedniego konkursu.
zatem zostaja tylko te dziwne biale.
0 0

Gość: anetka1717

#5168710 Napisano: 02.05.2012 01:40:01
POMOCY!!!
Jeśli ktokolwiek z Was zna jakiś zespół muzyczny grający w Wawie,Wwy czy okolicach,poszukujący właśnie wokalistki to proszę,podeślijcie mu to ogłoszenie lub samego maila. emotka ) Będę wdzięczna!

Witam serdecznie ;>
Jestem 19-letnią wokalistką, którą, nie śpiewającą na żadnych eventach od stycznia, aż rozsadza z nadmiaru energii emotka ) Poszukuję zespołu grającego na weselach,itd,a może tworzącego coś swojego...? Nie ograniczam się do jednego gatunku, mogę spróbować zaśpiewać, co tylko chcecie. ;] Mogę śpiewać również w restauracji czy poprowadzić karaoke.
Wyszków,Warszawa,okolice.
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: anetka.szu@wp.pl emotka )
Pozdrawiam!
Aneta emotka )
0 0

monia24

#5168737 Napisano: 02.05.2012 02:02:44
Zniknęło mi miejsce, w ktorym wpisuje sie adres strony internetowej - jak to przywrócić??
0 0

#5168812 Napisano: 02.05.2012 02:56:51
monia24 napisał(a):

Zniknęło mi miejsce, w ktorym wpisuje sie adres strony internetowej - jak to przywrócić??

a jaka masz przegladarke?
0 0

Gość: nice

#5168858 Napisano: 02.05.2012 03:43:32
efelinkaaa napisał(a):

to może być rumień zakaźny, u nas ostatnio w szkole panuje
0 0

luk1990

#5169886 Napisano: 03.05.2012 06:58:00
szukam kogoś kto jest w posiadaniu jednej z tych rzeczy lub ma kilka:

kompas
różowy t-shirt
śpiwór
sukienka w kolorze kanarkowym (?)
walkman

nie chcę kupić ale potrzebuję małej pomocy- bardzo proszę o kontakt na pw jeśli ktoś posiada- wytłumaczę o co chodzi i chętnie się jakoś odwdzięczę;)
0 0

monia24

#5169892 Napisano: 03.05.2012 07:01:28
postscript napisał(a):

monia24 napisał(a):

a jaka masz przegladarke?

przepraszam, nie zauważyłam wpisu, bo pisałam w 2 topicach. Już miłe osóbki pomogły, ale dziękuję za chęć pomocy emotka
0 0

nataszka

#5170097 Napisano: 04.05.2012 07:14:10
czy jest możliwość odpalenia karty jak 3 razy błedny pin a na puka nie mam już dokumentacj?
0 0