Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: amaretta1
Gość: kluseczka
Gość: roamer
Gość: jackk76
A jednak numer ma już właściciela i będzie trudniej. Złożyłem reklamację w Orange jak doradziła mi konsultantka i teraz wystarczy czekać 30 dni. Szanse odzyskania oceniła na 50%, chyba będzie to zależało od dobrej woli osoby, której doładowałem przez pomyłkę telefon.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: koteljot
Pisze prace o konkursowiczach- czyli o nas
Prosbe mam mala o klikniecie i podrzucenie waszych odpowiedzi
Mam nadzieje ze ankieta pozwoli mi na wysnucie ciekawych wnioskow, bo nie chce pisac tylko o sobie samym
Dzieki!
https://docs.goog...ZkdpQURTTXc6MQ#gid=0
joan
Postów 18667
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
szym111
Postów 150
Data rejestracji 07.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytanie "Jaki masz telefon" powinno być wielokrotnego wyboru. Chyba nie ma konkursowicza tylko z jednym typem telefonu.
Slusznie! Juz poprawiam!
Tak - zle wstawilem linka ;-/
Ale poprawilem
luk1990
Postów 2350
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
1
2 Krzyż ANKH
3
4
5 Łabędź
6
7 Kij golfowy
8
9 Backgammon
10 Samolot
11
12 Wózek inwalidzki
13 Królik
14 Figurka Matki Boskiej
15
16 Discman
17
18 Figurka baletnicy
19 Książka "Myszy i Ludzie"
20
21 Trumna
22 Maska przeciwgazowa
23 Kompas
24
25 Strzała
26 Stetoskop
27 Suknia ślubna
28
29
30
jeśli ktoś ma możliwość zrobienia jakiegoś zdjęcia prosze o pomoc-w zamian oferuje dowolne doładowania do tel na 5zł
alaalex40 i luk1990
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Chcialbym Wam bardzo podziekowac za mase odpowiedzi!
;-)))))
Milego dnia!
Gość: mariolakal
kamea
Postów 257
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: diabe
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałam kiedyś konto na fb, brałam udział w konkursach i oczywiście klikałam innym osobom i zostało zablokowane konto. Pisałam do nich, wysłałam skan dowodu i nie odblokowali.
od dłuższego już czasu mam nowe konto, nie biore udziału w żadnych konkursach i jak na razie nie blokują ...
Ja wyciągnęłam wnioski ....
kamea
Postów 257
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co teraz?nowe konto?
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0