Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasne, ja nawet dziś dostałam na @ kolejne wezwanie przed sądowe do zapłaty od nich i od razu wylądowało w koszu
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: awen6
majchrowski
Postów 827
Data rejestracji 08.07.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane
potrzebuję 3 głosy
netka2000
Postów 881
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
załóż nowe
Gość: awi
Wystarczy iść do apteki i poprosić o damowy zestaw próbek? Czy jakiegoś maila się dostaje albo kod?
PS Wypełniłam diagnostykę w profilu i - nic.
Gość: zwierzyniec
idź do jednej z tych aptek:
http://poland.vic...nosci/doc/Apteki.pdf
poproś i dostaniesz za miły uśmiech, bez konieczności kupowania czegokolwiek
Gość: awi
dzięki, odebrałam
Gość: jowita3004
Facebook wie z jakiej lokalizacji się logujecie. Jeśli logujecie się w Gdańsku, a za 5 minut w Zakopanem to jasna sprawa, że inna osoba ma dane do konta, no i kończy się banem
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem, ze można to wyłączyć gdzieś w tych ustawieniach i nie będzie już blokować
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
netka2000
Postów 881
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Można w przeglądarce zablokować lokalizację, ale wtedy nie zalogujesz się. Drugi sposób to wyrzucić wszystkie zdjęcia znajomych, ale wtedy żądają podania nr telefonu i wysyłają sms-em kod dostępu. Jak ktoś nie chce mieć nr. telefonu na FB to potem można go skasować
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedyne co przychodzi mi do głowy to konkurs warki, bo w niczym innym nie bierzemy udziału, nikomu danych nie podawałam...
chociaż teraz do głowy przyszedł mi również streetcom z nową stroną i polubieniem ich.. zdarzyło mi się bodajże powiązanie konta na street z fb, ale w tym momencie to nie ja byłam na nim zalogowana.. może to to? sama nie wiem.. ale wkurza mnie to strasznie..
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nagłówkiem, z numerem IP, adresem nadawcy.
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
nie wiem gdzie masz poczte ale np na o2-jest pokaz wiecej-nagłowki i wtedy masz duzo informacji
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie na tlen mam
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
to zrob tak ze jedna czesc konczy sie jakims zdaniem a druga tym zdaniem zaczyna noz chyba potrafia puzzle ukladac
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: awen6
sydariameki
Postów 1886
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo jak masz fire foxa to daj widok i pomniejsz/pomniejsz, wtedy może cały się zmieści
Gość: chochliczka
Mam do wyslania kurierem paczke 10 kg lodówkę.
jak wyglada sprawa z kurierem?
jak to sie zglasza?
czy ja musze sobie drukowac sama jakies druki,naklejki miec itd?
paczke mam w kartonie,wiec w sumie wystarczy jak ją porządnie tasmą zakleje.
ile kosztuje naklejka uwaga szklo?
prosze pomocy,ktora firma kurierska najlepsza?
co myslicie o gls?