Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
henryczka62
Postów 1170
Data rejestracji 11.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: koza.k90
do rodzinki przyszły nagrody II stopnia, a mojej głównej nie było widać
po tygodniu zadzwoniłam więc do agencji, a oni doszli po potwierdzeniu kiedy przesyłka była odebrana
kurier kręcił, że wydał paczkę jakiejś sąsiadce, ale sąsiadki o takich danych nie mam (widziałam podpis na liście)
fakt, iż na liście przewozowym był nie mój podpis uratował sprawę i nagroda się znalazła
podobno kurier odkupił, ale ja sądzę, że to ta sama nagroda, którą wtedy podobno doręczył
Gość: nostradamus
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
krzyżówki z kropki tv
tereniagno
Postów 5277
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
mia
Postów 17551
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
U nich ta strona trochę szwankuje. U mnie za pierwszym razem też ani drgnie. Kliknij jeszcze raz Rejestracja i od nowa wpisz w formularz. Powinno pójść.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
carissma
Postów 1840
Data rejestracji 08.03.2013
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja do pomniejszania używałam kiedyś MiniFoto, jeśli chodzi o piksele czy coś. Programik ma taki opis:
MiniFoto to program, który pomniejsza zdjęcia i obrazki rozmiarowo (chodzi o rozdzielczość) i wagowo (chodzi o wielkość pliku). Dopasowuje je tak aby można je było uploadować na rózne wirtyny i do innych celów. Obsługuje wyłącznie obrazy w formacie JPG.
Ale więcej nic tam się zrobić ze zdjęciem nie da (można zmniejszyć foto a potem użyć czegoś innego do dalszej edycji)
\"Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pistacja9
Postów 303
Data rejestracji 22.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
IrfanView
Gość: kecaj64
Ja używam Photo Filtre, dla mnie w zupełności wystarcza
Gość: koza.k90
robię wszystko w Gimpie
Gość: merkana
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam PhotoScape - darmowy i czytelny
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
forget-me-not
Postów 538
Data rejestracji 09.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O kurde...
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkie dane sprawdziłam są dobre więc ewidentnie musiał podrobić przelew a człowiek chciał być dobry dla 2 człowieka 1 i ostatni raz
forget-me-not
Postów 538
Data rejestracji 09.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również nie mieści mi się to w głowie! Nigdy bym na to nie wpadła, ale jak widać ludzie to mają pomysły i oszukiwać również potrafią. Walcz o sprawiedliwość. Gościu cieszy się z przekrętu, dostał przesyłkę, a Ty jesteś stratna. Tak nie może być, w końcu od czego jest policja. Ja bym poszła i tyle. A przy okazji kolejnej sprzedaży nie ma bata - trzeba jednak czekać na zaksięgowany przelew na koncie.
Masz kontakt z gościem? Jakiś nr, @? Pewnie nie odpisuje, nie odbiera tel. Może postrasz go solidnie.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18667
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Spróbuj poszukać w necie info na temat wyłudzenia oraz oszustwa, rzuć facetowi konkretne paragrafy z Kodeksu Cywilnego. Napisz, że masz potwierdzenie odebrania przez niego paczki i na te dane zostanie wszczęte postępowanie. Chyba, że np. z powodu choroby przeoczył zrobienie przelewu. Wtedy dajesz mu czas do X.
monikar
Postów 3327
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
na policję mozesz zgłosiśc ale prawdopodobieństwo odzyskania pieniędzy jest nikłe, z własnego doświadczenia wiem, że na tablica.pl kupują i sprzedają głównie oszusci ponieważ ten portal nie jest w żaden sposób kontrolowany. Koleżanka kupiła kiedyś telefon za 500zł, kobieta która go sprzedawała pisała, że od razu po przelewie wyśle sprzęt kurierem, przesłała nawet skan dowodu na potwierdzenie, że nie jest oszustką. Oczywiście telefon nigdy nie dotarł, koleżanka straciła 500zł a gdy napisała do oszutki ta (lub ten bo nie ma pewności) zwyzywał ją okropnie i wyśmiał że jest taką idiotką i dała sie nabrać jak kilkanaście innych osób. Także radzę uważać i jeśli już ktoś kupuje poprzez ten portal to tylko płacąc w cztery oczy po uprzednim obejrzeniu towaru.
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane