Dziś cieszę się z.....

cb656

#7107044 Napisano: 08.07.2023 05:21:09
kimxxx napisał(a):

Jej, jak to czytam to mam wrażenie, że moje rymowanki są słabe okrutnie i mam ochotę zwrócić wszystkie wygrane (choć przez miesiąc za dużo ich nie było) do agencji  emotka
Super wiersz, podziwiam i życzę samych głównych emotka emotka

Wyluzuj, ech... To jedynie parafraza i zapożyczenie z Wieszcza, no wiesz.... emotka
A tak generalnie,wszystko to dla jaj emotka

cb656

#7108397 Napisano: 13.07.2023 14:43:02
Szedłem sobie ulicą niespiesznie, wiaterek leniwie schładzał rozgrzane ciało cielsko, na niebie chmurki bawiły się w chowanego ze słonkiem, no po prostu cud, miód, ultramaryna! emotka emotka I nagle...
Oczom mym ukazał się niecodzienny widok! emotka
...na chodniku leżał papierek do złudzenia przypominający dziesięć złotych. Przetarłem oczy ze zdumienia. Zamrugałem kilka razy. Poklepałem z plaskacza oba policzki naprzemiennie, by się otrzeźwić orzeźwić i przystanąłem zdumiony. Schyliłem się...
Tak, to nie była pomyłka, skucha, ani inna letnia fatamorgana fata mrugana, czyli apteczne złudzenie ludzkiego oka. Tam NAPRAWDĘ LEŻAŁA DYCHA!! emotka Ledwo dyszała bidulka z tego stojącego gorąca. CeBuś ulitował się nad bidulką i schował ją w cień. W tę zakładkę w portfelu, gdzie słońce nie dochodzi... emotka
P.S. Użyłbym słowa na "m" dla podkreślenia swojej frajdy, ale mam zakaz okazywania publicznie rozkoszy. emotka emotka

kumulacja

#7108406 Napisano: 13.07.2023 14:56:02
cb656 napisał(a):

P.S. Użyłbym słowa na "m" dla podkreślenia swojej frajdy, ale mam zakaz okazywania publicznie rozkoszy. emotka emotka

Nie daj się zdominować przez swoją ukochaną i okazuj rozkosz na naszym forum. Ciekawi mnie to słowo na "m".

TurboMike

#7108423 Napisano: 13.07.2023 15:31:33
cb656 napisał(a):

Szedłem sobie ulicą niespiesznie, wiaterek leniwie schładzał rozgrzane ciało cielsko, na niebie chmurki bawiły się w chowanego ze słonkiem, no po prostu cud, miód, ultramaryna! emotka emotka I nagle...
Oczom mym ukazał się niecodzienny widok! emotka
...na chodniku leżał papierek do złudzenia przypominający dziesięć złotych. Przetarłem oczy ze zdumienia. Zamrugałem kilka razy. Poklepałem z plaskacza oba policzki naprzemiennie, by się otrzeźwić orzeźwić i przystanąłem zdumiony. Schyliłem się...
Tak, to nie była pomyłka, skucha, ani inna letnia fatamorgana fata mrugana, czyli apteczne złudzenie ludzkiego oka. Tam NAPRAWDĘ LEŻAŁA DYCHA!! emotka Ledwo dyszała bidulka z tego stojącego gorąca. CeBuś ulitował się nad bidulką i schował ją w cień. W tę zakładkę w portfelu, gdzie słońce nie dochodzi... emotka

... po czym w tempie bolidu z Formuły1, podążyłeś do najbliższego posterunku policji by odczekać tam 7 godzin na uroczyste przyjęcie! Wypełniłeś stos oświadczeń i zwróciłeś znalezisko do depozytu. Tam sprawą zainteresował się sam komendant i powołał specjalną jednostkę która ma odnaleźć wcześniejszego posiadacza.
A Ty w swojej: Miłości, Majestatyczności odszedłeś z poczuciem spełnionego Miłosierdzia... Czy tak kończy się ta historia? emotka

cb656

#7108424 Napisano: 13.07.2023 15:32:12
kumulacja napisał(a):

...okazuj rozkosz na naszym forum. Ciekawi mnie to słowo na "m".

To taki dźwięk, wydawany przez kotki, udeptujące swojego właściciela. Wydają ten odgłos z siebie z przymrużonymi na maksa oczkami. Dla mnie interpretacja tego zjawiska zapisuje się w słowach PEŁNA ROZKOSZ. ORGAZM. emotka
P.S. Ale słownego zapisu tego dźwięku nie zacytuję, bo mam zakaz. Trudno, siła wyższa. emotka
1 kumulacja 0

cb656

#7108429 Napisano: 13.07.2023 15:38:49
TurboMike napisał(a):

...w tempie bolidu z Formuły1, podążyłeś do najbliższego posterunku policji by odczekać tam 7 godzin na uroczyste przyjęcie! Wypełniłeś stos oświadczeń i zwróciłeś znalezisko do depozytu. Tam sprawą zainteresował się sam komendant i powołał specjalną jednostkę która ma odnaleźć wcześniejszego posiadacza.

emotka emotka emotka emotka emotka
Są jednak na tym świecie ludzie prawi, uczciwi, PRAWORZĄDNI, wierzący w sprawiedliwość, naiwni, ufni jak dziecko, ech.
Wzruszyłem się. Chlip. emotka
Świat nie jest taki zły, lalalala... CIESZY MNIE TO! emotka

kumulacja

#7108437 Napisano: 13.07.2023 15:54:36
cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

...okazuj rozkosz na naszym forum. Ciekawi mnie to słowo na "m".

To taki dźwięk, wydawany przez kotki, udeptujące swojego właściciela. Wydają ten odgłos z siebie z przymrużonymi na maksa oczkami. Dla mnie interpretacja tego zjawiska zapisuje się w słowach PEŁNA ROZKOSZ. ORGAZM. emotka
P.S. Ale słownego zapisu tego dźwięku nie zacytuję, bo mam zakaz. Trudno, siła wyższa. emotka

Masz wyjątkowo bujną wyobraźnię. Bo miauczenie kotki kojarzy Ci się z orgazmem. A czy gruchanie gołębi też?
PS. MIAU! 

W temacie: bardzo się cieszę, że trochę popadało. Rośliny może ożyją, a ptaki się napiją.
2 mia, cb656 0

cb656

#7108447 Napisano: 13.07.2023 16:16:17
kumulacja napisał(a):

Masz wyjątkowo bujną wyobraźnię. Bo miauczenie kotki kojarzy Ci się z orgazmem. A czy gruchanie gołębi też?

Też, ekh, ekh... emotka
Cieszę się, że KTOŚ mnie rozumie, ech...
2 kumulacja, mia 0

atyde25

#7108908 Napisano: 14.07.2023 15:30:47
Moja karta Dare podobno już od 15:00 jest aktywna.Zapomniałam o tym ostatnio za dużo emocji:P h u r a !
1 kimberly 0

cb656

#7108938 Napisano: 14.07.2023 17:30:07
atyde25 napisał(a):

Moja karta Dare podobno już od 15:00 jest aktywna. Zapomniałam o tym, ostatnio za dużo emocji emotka emotka

Cieszę się, że nie tylko ja jestem Pan Zapominalski, ech... emotka
2 kumulacja, emi 0

cb656

#7109114 Napisano: 15.07.2023 18:37:56
BAAAARDZO, ale to BAAAARDZO cieszy mnie konkretność oferty.
LUBIĘ, gdy ludkowie konkursowi określają swoje potrzeby w tak jednoznacznej formie, emotka
kumulacja napisał(a):

Kupię w bardzo okazyjnej cenie kod do sklepu ADIDAS, ale trochę mniej niż za 200 zł  emotka

2 kumulacja, emi 0

ameryka

#7109350 Napisano: 17.07.2023 11:08:09
Jeśli poważnie myślisz o zmianie swojego życia, znajdziesz sposób. Jeśli nie, znajdziesz wymówkę.
Jen Sincero

tą optymistyczną myślą zaczynam nowy tydzień w gotowości na zmiany

atyde25

#7109532 Napisano: 17.07.2023 19:51:46
Potrzebowałam 1 kodu z Fanty do bonu w ich aplikacji.Miałam 5 bo tylko tyle z kodami mi się udało dorwał.
2 razy kupiłam Fanty kodów brak.No dobra zebrałam się w jednej żabce kupiłam 2-0 kodów do tego akurat taśmy w kasie nie zmienili i bez paragonu,nie da się odzyskać jakaś młoda siksa mi oznajmiła,idę do drugiej znowu bez kodów 2 wielkie butle.
I już idę zrezygnowana wracam do betonu i nagle patrzę butelka Fanty z korkiem.No co mi szkodzi sprawdzę alleluja koddddddddddddddddddddddddddd.Dzięki opatrzności za to.Kasa wydana no ale kod spadł z piekieł.
1 nienia 0

atyde25

#7109533 Napisano: 17.07.2023 19:53:54
Dobra jednak w tych dużych 1,5 l Fantach kod jest.No nic i tak się cieszę z tej pouczającej przygody w życiu.
1 nienia 0

emi

#7109536 Napisano: 17.07.2023 20:12:20
cb656 napisał(a):

LUBIĘ, gdy ludkowie konkursowi określają swoje potrzeby w tak jednoznacznej formie, emotka

kumulacja napisał(a):

Kupię w bardzo okazyjnej cenie kod do sklepu ADIDAS, ale trochę mniej niż za 200 zł  emotka

Niezmiennie cieszę się, że cb656 ma takie poczucie humoru i potrafi cieszyć się

radosna

#7109540 Napisano: 17.07.2023 20:26:12
emi napisał(a):

cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Niezmiennie cieszę się, że cb656 ma takie poczucie humoru i potrafi cieszyć się

Zdradzę Wam wielką tajemnicę. cb656 to bardzo miły i życzliwy mężczyzna z ogromnym poczuciem humoru.

pikawka

#7110447 Napisano: 20.07.2023 21:31:22
Po 10 dniach w szpitalu z najmłodszym jutro wychodzimy!!!!!!!!   Jak ja się cieszę tego nikt nie wieemotka emotka

visserarthur

#7111213 Napisano: 24.07.2023 21:10:44
tego, że osoba o swoim "ostatnim" nicku Hansmilo chce mi coś kupić na Allegro. Zaraz spojrzę, może jakiś laptop, tylko na wsi to z internetem może być problem, ale laptop się w sumie przyda...

DAIKOKU

#7111565 Napisano: 25.07.2023 20:17:35
Mam właśnie info, że moja siostrzenica będzie w Reprezentacji Polski27. Mistrzostwa Europy U20, Jerozolima /ISR/, 7 - 10 sierpnia 2023
Cieszę się, że jako ciotka mogę trochę rzeczy tej dziewczynie dorzucać z wygranych: słuchawki JBL, kasa z Lay's, 2 vouchery z adidasa poszły na buty, odzież, torbę sportową, był i voucher z Red bulla itd itp emotka , i inne torby, koszulki, bluzy emotka  emotka

Placek

#7111998 Napisano: 27.07.2023 12:30:13
Udało mi się w końcu znaleźć kupca do biletów z Liptona na festiwal SZIGET emotka