Konkursowiczki w ciąży

Gość: grusia

#4452328 Napisano: 16.06.2011 07:26:31
Fryteczka no mi lekarz zakazał na alergie przez mozliwosc własnie szybkiego zarastania ciemiaczka a wiem czym to pachnie bo synkowi za szybko zarastalo i grozila mu operacja.

0 0

fryteczka

#4452335 Napisano: 16.06.2011 07:28:09
grusia napisał(a):

Fryteczka no mi lekarz zakazał na alergie przez mozliwosc własnie szybkiego zarastania ciemiaczka a wiem czym to pachnie bo synkowi za szybko zarastalo i grozila mu operacja.

ale wogole czy sa jakies ilosci dopuszczalne ?

rozpuszczam sobie 2-3 razy * tabletke w tyg. chyba nie duzo ? .. teraz juz sama nie wiem emotka
0 0

#4452349 Napisano: 16.06.2011 07:32:07
Mi powiedzial ze moge brac 3 dni pod rzad no max tydzien ale on nie poleca. Pewnie co lekarz to inne podejscie ale wole dmuchac na zimne.
0 0

Gość: katrin22

#4452554 Napisano: 16.06.2011 08:29:29
Co do wapna to popytam za tydzień mojego lekarza, zobaczymy co powie emotka
0 0

leoniu

#4452571 Napisano: 16.06.2011 08:33:46
misiulka napisał(a):

benasia napisał(a):

ale wtedy podobno tak czytałam widać już dokładne rysy dziecka i jak ssie kciuk i takie ładne duże jest emotka

benasia- ale to jak urodzisz będziesz widziała na żywo i to codziennie - jak ssie kciuk, jak ssie nóżki, i jakie jest ładne emotka
no i jak ładnie i głośno krzyczy - tego w 4 d nie zobaczysz
emotka

emotka emotka
0 0

leoniu

#4452575 Napisano: 16.06.2011 08:34:36
A.... i jeszcze miałam dodać, że oszaleję z tym wózkiem. Teutonia? Czy może inny???
0 0

Gość: agulecece

#4453868 Napisano: 16.06.2011 02:17:00
leoniu napisał(a):

A.... i jeszcze miałam dodać, że oszaleję z tym wózkiem. Teutonia? Czy może inny???

ja mialam wozek TAKO przy gabci i jak dla mnie był bomba i cena przystepna synus bedzie tez w nim jezdzil bo jest w idealnym stanie
0 0

#4453912 Napisano: 16.06.2011 02:31:28
My mielismy Roana jako głeboki a pozniej Graco Quatro - nachwalic sie nie umiem. Ciesze sie ze nei wydalam kupe kasy na wozek np 3 w 1 bo nie ma wozka na rynku ktory odpowiadalby mi w 100% .
0 0

Gość: polec

#4453948 Napisano: 16.06.2011 02:41:30
leoniu napisał(a):

Ja wydałam kupę kasy na TEUTONIE i naprawdę jak ktoś może wydać, niech wyda, bo jest cudo, nie wózek.

Miałam w sumie 6 wózków dla syna. Wszytskie nowe.

GRACO, to największy dziad, jaki w ogóle istnieje. Wózek za 1500 zł, tym się nie da jeżdzić.

Bebecer rversus- ok, ale bywały lepsze

MAxi cosi mura super- też jbylam bardzo zadowolona

TEUTONIA- to marzenie każdego rodzica. Ten wózek sam jedzie, zerwo wysiłku,żadnych krawężników, szarpania nic. Dobrze wytłumiony, miękki zawieszenie. Wart swojej ceny.

Baby design- bez komentarza !

ZAGMA-polska seria wózków, ale też ok w miarę. Troszkę szybko się popsuł

0 0

Gość: lula81

#4453958 Napisano: 16.06.2011 02:43:56
yyyy no to się do was przyłącze emotka ale popiszę z wami jak wrócę z Zakopanego , bo jutro wyjazd a ja w proszku jestem emotka

0 0

leoniu

#4453964 Napisano: 16.06.2011 02:44:54
Dzięki wielkie dziewczyny emotka
0 0

#4454070 Napisano: 16.06.2011 03:10:07
Polec GRACO to firma a nie sadze bys miała wszystkie Graco wiec ciezko pisac ze Graco to dziad .Zreszta nie to dobre co dobre ale co komu pasuje emotka .Dla mnie Teutonia Cosmo ( bo tylko taki mialam okazje prowadzic ) jest za twardy.
No i wizualnie mi nie odpowiada.Bebecar i owszem niezły emotka .Ogolnie lubie wozki klasyczne miekkie w amortyzatorach, kola pompowane i duże ( przy snieznych muldach sie przydaja emotka ),no i dla mnie wazne by wysciołka i budka wózka byla biała - moze glupie ale wg mnie wyglada to elegancko i czysto.Dla dziewczyn rodzacych pod koniec roku radze znalezc cos z duza gondolka. emotka
0 0

Gość: polec

#4454102 Napisano: 16.06.2011 03:18:11
grusia napisał(a):

Polec GRACO to firma a nie sadze bys miała wszystkie Graco wiec ciezko pisac ze Graco to dziad .Zreszta nie to dobre co dobre ale co komu pasuje emotka .Dla mnie Teutonia Cosmo ( bo tylko taki mialam okazje prowadzic ) jest za twardy.
No i wizualnie mi nie odpowiada.Bebecar i owszem niezły emotka .Ogolnie lubie wozki klasyczne miekkie w amortyzatorach, kola pompowane i duże ( przy snieznych muldach sie przydaja emotka ),no i dla mnie wazne by wysciołka i budka wózka byla biała - moze glupie ale wg mnie wyglada to elegancko i czysto.Dla dziewczyn rodzacych pod koniec roku radze znalezc cos z duza gondolka. emotka

Wiem, że Graco to firma. Błagam Cię nie rób ze mnie idiotki. No litości !!!.

Po prostu uważam ten wózek, za nie wart swojej ceny. Szkoda nerwów i pieniędzy.

Mówię jaki najlepiej Nam spasował, a kupiliśmy go z polecenia, bo jeszcze ich nie było w Polsce.
Sprowadziłam Teutonie z Niemiec i warto było. Jeżdzi w nim obecnie 3 dziecko i mama sobie bardzo chwali.

Wózek Graco oddałam za darmo!
0 0

#4454248 Napisano: 16.06.2011 03:53:54
Nikt idiotki nie robi !!!Choc widze ze dalej nie rozumiesz o co chodzi. Raczej prosiłam w ten sposob o uścislenie o jaki wozek chodzi o dokładny model bo wrzucasz wszystkie Graco do jednego worka !!! Chyba ze oceniasz cała firme po jednym wozku no to to juz Twoja sprawa.Wciaz oceniasz jeden wozek,piszesz jaki jest beznadziejny ale nie dosc ze nie wymieniasz modelu to jeszcze nie piszesz co jest w nim wg Ciebie nie tak a chyba po to ta rozmowa by przyblizyc dziewczynom wady i zalety danego wozka. A pisanie ze wozek nie jest wart tej ceny ,nie bo nie jest smieszne.dziewczyny z pewnoscia z checia poczytaja wszelkie za i przeciw , pomoze im to w wyborze tego jedynego. Teutonia tez ma rozne modele a Ty zachwalasz tak na prawde tylko firme.Zadnych konkretow a rozmawiamy o wozkach a nie firmach. To tyle ode mnie.
0 0

Gość: kotek11

#4454476 Napisano: 16.06.2011 04:54:06
ja mam teraz przy córci mutsy urban ridera i jestem bardzo zadowolona. tlko ja naleze do szczesciary, ktorzy nie musza wozka do domu brac tylko moge zostawic w garazu. Z ciekawosci przez dwa dni go do domu wnoilam (2 pietro) ....dziekuje bardzo. te 15 kg robi swoje.
chwale sobie skretna os - teraz nie umiem jezdzic ormalnym wozkiem
duze, pompowane kola pokonuja wszelkie nierownosci
teleskopowa regulacja raczki jest super - wada jest tylko to ze musisz miec wtedy torbe mocowana dwoma paskami, nie przelozy sie paska od torby tak jak na łamanej raczce ( jesli wiecie o co mi chodzi)

tylko gondola moze byc minusem przy zimowych dzieciach bo nie nalezy do najwiekszych, jednak ja wiem ze zima bedziemy juz jezdzic spacerowka
0 0

agusia147

#4455918 Napisano: 17.06.2011 08:29:42
Grusia, Polec i po co się tu kłócić? Dla mnie zawsze na przykład wózek to był wózek, nawet nie wiedziałam że są jakieś marki i zyję emotka Wuluzujcie emotka
0 0

efelinkaaa

#4455946 Napisano: 17.06.2011 08:36:19
agusia147 napisał(a):

Grusia, Polec i po co się tu kłócić? Dla mnie zawsze na przykład wózek to był wózek, nawet nie wiedziałam że są jakieś marki i zyję emotka Wuluzujcie emotka

ja miałam coneco V3, dużo osób było niezadowolonych, a ja byłam bardzo! Przy następnym dzidziusiu też będzie, bo nie jest ani trochę zniszczony. Dla mnie miał same zalety: wielka gondola, siedzisko obracane tyłem do kierunku jazdy (jak wiał wiatr), regulowany daszek w siedzisku (zamiast parasola, mogłam ustawiac pod każdym kontem), wielki kosz, zdejmowana w całości tapicerka (na suwaczki) i przede wszystkim - możliwość dokupowania części zamiennych emotka
wiem, że jest tyle opinii pozytywnych co negatywnych, najlepiej samemu wypróbować w sklepie. Mi bardzo pasował, innym nie musi emotka
0 0

#4455961 Napisano: 17.06.2011 08:39:28
Agusia bez obrazy ale jak bedziesz na etapie kupowania wozka to zrozumiesz o co chodzi. Wozek wózkowi nie równy - rozne modele, rózne typy, rózne siedziska i funkcje. Pisanie ze wozek Graco to badziew ( przy czym Graco ma sporo roznych modeli ) jest smieszne. Dlatego mowie napisz dokladny model o jakim piszesz bo wszystkich z pewnoscia sie nie mialo ale nie kazdy to rozumie jak widac.
0 0

#4455967 Napisano: 17.06.2011 08:41:25
efelinkaaa a to ten co w spacerówce ma siedzisko kubełkowe czyli ze nie rozklada sie całkiem na płasko ?
0 0

agusia147

#4455977 Napisano: 17.06.2011 08:43:01
Jak będę na etapie kupowania wózka, to na pewno najpierw przejadę się do sklepu by sprawdzić i wypróbować, tak by mnie pasował. Są gusta i guściki, dla jednego badziew będzie super mega wypasem, więc opinie co po niektórych są nie na miejscu emotka

PS. Dziewczyny? Też was tak mdliło? Mnie tak mdli, że nie jestem w stanie jeść, a jak już coś zjem to są to rzeczy typu ogórek kiszony. Ostatnio frytki mi posmakowały, ale muszą być koniecznie z keczupem, no i sok pomarańczowy, ale tylko taki a inne są fee.
0 0