Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ale wogole czy sa jakies ilosci dopuszczalne ?
rozpuszczam sobie 2-3 razy * tabletke w tyg. chyba nie duzo ? .. teraz juz sama nie wiem
Gość: katrin22
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agulecece
ja mialam wozek TAKO przy gabci i jak dla mnie był bomba i cena przystepna synus bedzie tez w nim jezdzil bo jest w idealnym stanie
Gość: polec
Ja wydałam kupę kasy na TEUTONIE i naprawdę jak ktoś może wydać, niech wyda, bo jest cudo, nie wózek.
Miałam w sumie 6 wózków dla syna. Wszytskie nowe.
GRACO, to największy dziad, jaki w ogóle istnieje. Wózek za 1500 zł, tym się nie da jeżdzić.
Bebecer rversus- ok, ale bywały lepsze
MAxi cosi mura super- też jbylam bardzo zadowolona
TEUTONIA- to marzenie każdego rodzica. Ten wózek sam jedzie, zerwo wysiłku,żadnych krawężników, szarpania nic. Dobrze wytłumiony, miękki zawieszenie. Wart swojej ceny.
Baby design- bez komentarza !
ZAGMA-polska seria wózków, ale też ok w miarę. Troszkę szybko się popsuł
Gość: lula81
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i wizualnie mi nie odpowiada.Bebecar i owszem niezły
Gość: polec
Wiem, że Graco to firma. Błagam Cię nie rób ze mnie idiotki. No litości !!!.
Po prostu uważam ten wózek, za nie wart swojej ceny. Szkoda nerwów i pieniędzy.
Mówię jaki najlepiej Nam spasował, a kupiliśmy go z polecenia, bo jeszcze ich nie było w Polsce.
Sprowadziłam Teutonie z Niemiec i warto było. Jeżdzi w nim obecnie 3 dziecko i mama sobie bardzo chwali.
Wózek Graco oddałam za darmo!
Gość: kotek11
chwale sobie skretna os - teraz nie umiem jezdzic ormalnym wozkiem
duze, pompowane kola pokonuja wszelkie nierownosci
teleskopowa regulacja raczki jest super - wada jest tylko to ze musisz miec wtedy torbe mocowana dwoma paskami, nie przelozy sie paska od torby tak jak na łamanej raczce ( jesli wiecie o co mi chodzi)
tylko gondola moze byc minusem przy zimowych dzieciach bo nie nalezy do najwiekszych, jednak ja wiem ze zima bedziemy juz jezdzic spacerowka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam coneco V3, dużo osób było niezadowolonych, a ja byłam bardzo! Przy następnym dzidziusiu też będzie, bo nie jest ani trochę zniszczony. Dla mnie miał same zalety: wielka gondola, siedzisko obracane tyłem do kierunku jazdy (jak wiał wiatr), regulowany daszek w siedzisku (zamiast parasola, mogłam ustawiac pod każdym kontem), wielki kosz, zdejmowana w całości tapicerka (na suwaczki) i przede wszystkim - możliwość dokupowania części zamiennych
wiem, że jest tyle opinii pozytywnych co negatywnych, najlepiej samemu wypróbować w sklepie. Mi bardzo pasował, innym nie musi
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS. Dziewczyny? Też was tak mdliło? Mnie tak mdli, że nie jestem w stanie jeść, a jak już coś zjem to są to rzeczy typu ogórek kiszony. Ostatnio frytki mi posmakowały, ale muszą być koniecznie z keczupem, no i sok pomarańczowy, ale tylko taki a inne są fee.