Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: polec
W GRACO (nie pamiętam tego modelu, obecnie podobny do QUATTRO), nie podobało mi się wszystko.
Konkretnie:
-jakość wykonania, materiał nie przepuszczał powietrza. W budce było okropnie gorąco.
-cała konstrukcja metalowa, podjazd tym wózkiem pod krawężnik to była mordęga, a po niecałym roku użytkowania, był tak powyginana, że szok!.
-zerwo wytłumienia, dziury to prowadzący wózek czuł w łokciach, bo takie drgania szły.
-schodziła farba z konstrukcji.
-buda to tak skrzypiała po kilku miesiącach, że się ludzie oglądli na ulicy. Poza tym się zepsuła później i opadała sama
-koszyk trafił szlag po 4 czy 5 zakupach
- nie polecam Komuś, kto mieszka wysoko, bo wnoszenie go to horror, a jest wyjątkowo nie układny, również w aucie.
-co do kół, to po roku użytkowania do 100% wymiany
**pochwalę za system składania, bo szybko i sprawnie
Zaznaczam, że wózek nie był używany codziennie. Tylko na nasze weekendowe przyjazdy do dziadków i to też nie co weekend.
Gość: cytrynkowa
Jeszcze nic nie kupuje! We wrześniu zaczne najwczesniej.
Wczoraj bolał mnie mocno brzuszek, raczej kuł i cisnął, to z prawej to z lewej, wystraszyłam się wzięłam nospe i leżałam! na szczęscie dziś jest ok! Chyba za bardzo wczoraj poszalałam ze sprzątaniem. dziś nic nie robie!
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, dokładnie ten
Mi taki wózek pasował, innym nie musi oczywiście
Gość: polec
Widocznie dla jednych liczy się jakość życia, a dla innych ja widać jakoś to będzie !!
Gość: malaga1
niestety ale musze się zgodzić z polec
Gość: grusia
Ja miałam dokładnie Quatro Tour De luxe ( sa jeszcze sport i cos tam jeszcze ) i bardzo chwale
No niestety wybor i zakup wozka nie jesta taki prosty jak by sie moglo wydawac
Ogladalyscie moze te stronke http://www.nextway.pl/ fajny pomysl
Gość: grusia
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Siedzisko kubełkowe nie jest złe, o ile dziecko samo siedzi (dla młodszych dzieci to tragedia..). Na szczęście gondola była na tyle duża, że Sebek cała zimę i wczesną wiosnę przejeździł w niej
ps. nie polecam wózka V3 na wieś, łakę. To typowy wózek miejski, po piachu nie przejedzie raczej
Zastanawiałam się jeszcze nad Xlanderem, ale nie podobała mi się regulacja siedziska - na pasek.. Koleżanka kupiła i mówiła, że tragedia - z jednej strony było bardzij rozłożone niż z drugiej, dziecko siedziało krzywo.. Nie wiem czy jej się taki egzemplarz trafił czy to norma, jeżeli Xlander to poprawi - będzie plus
Gość: cytrynkowa
efelinkaaa
Postów 3061
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też
Trzeba kierować się własnym instynktem, rozumem i wybrac to co nam się podoba najbardziej. Jeśli wózek nie przypasuje - zawsze można go sprzedać i kupić drugi
ps. nie zazdroszczę wyboru wózka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak tak te w markecie też mam obcykane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: skorpionka82
Gość: katrin22
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak uważam, nie ma co się spieszyć
Dodam, że jak już się o 17 kłądę poleżakować, to moje plecy bolą przy wstawaniu
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to mam tak, że zdarza mi się na siedząco zasnąc
o tak, na początku jest się śpiącym bardzo
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba że upoluję coś co mi przypasi na miejscu -ale na to jeszcze czas, na razie tylko oglądam