Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: grusia
Gość: rachel
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziecko kilku miesięczne ( powiedzmy,że 3 miesiące) dostawało butle z mleka krowiego z dodatkiem cukru
Ja nie jestem radykałem jeśli chodzi o dzieci i ich żywienie, też uważam,że ważna jest intuicja,ale są pewne zasady, których warto się trzymać.
Gość: dianek
my makaron domowy robimy
normalnie ciasto żółtko+mąka (różna) + woda, wałkuuję, wycinam paseczki, gotuję i wcina
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale kompletnie nic nie chcialam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa to luzik
Ja tam musze czyścić skrzynkę kilka razy dziennie, zdecydowanie za mało pojemna jest
Gość: katrin22
To prawidłowo robisz. JA także na początku miksowałam, potem przecierałam, następnie gniotłam, potem tarłam na grubych oczkach. Mój Kubuś jak wyczuwał jakiś twardszy kawałek to zwyczajnie się krztusił, więc bardzo stopniowo MU podawałam kawałeczki. Ryż i makaron rozgotowywałam, bo tak było Mu lepiej jeść. Dziś już wcina kawałki gotowanego mięsa
Każdy rodzic widzi jak postępować ze swoim dzieckiem. JA czasami gotuję oddzielnie dla Kubusia jak np. sobie smażymy schabowe, to Jemu gotuję/ duszę schab z warzywami. Ziemniaki/ kasze malutko solę, potem każdy sobie sam doprawia na talerzu.
U nas soli zero tym bardziej do ziemniaków dzieci. Szkoda nerek.
Wkurza mnie ta afera z kaszkami ...
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A skąd wiesz jakie mam BMI?
Gość: katrin22
bo sporo soli występuje naturalnie we wszystkim i często jest to już ponad 100% zapotrzebowania, a co dopiero jeszcze sztucznie wprowadzana
no ale wiadomo o co chodzi
a ja chyba dzisiaj do mcDonaldsa wyskocze... mam taka ochote na wieśmaka że aż wsyd
rachel
fajne przepisy są na forum wegedzieciak - co prawda tylko wegetariańskie, ale nie ma problemu, żeby dorzucić jakieś mięsko - a przepisy są rewelacyjne - proste, tanie, a zdrowe i zrównoważone)
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, a inspekcja sanitarna rano wypowiadała się,że nie dostarczono im tej kaszki
Sami pobrali próbki z kaszek z tej partii
Oj jak baba zrobiła jaja to nie wypłaci sie do końca życia,bo już w tej chwili nestle ma mega straty
Gość: minia
Odnoście jedzenia dla dzieci
Zobaczcie jak długie mają terminy ważności
Muszą cos mieć w sobie skoro jogurty ważne są ponad rok .
Moja corka miala na nie uczulenie
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wole inne normalne, albo jogurt naturalny +owoce.
A co do szczura to jak sie nie przygladam nie moge znaleźć gdzie ma łeb, nogi, ogon...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
fryteczka
Postów 4230
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Co do szczura nie panikuje chociaz poczulam obrzydzenie..zobaczymy jak sprawa sie skonczy..