Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poczytałam i popatrzę sobie na necie jeszcze.
Koper- nam ma służyć głównie do soli fizjologicznej, a jeżeli byłoby potrzebne coś jeszcze to czytałam tutaj,że dziewczyny używały mucosolvanu, więc i on wchodziłby w grę
Dianek to w tym Twoim mucosolvan można? bo masz ambroksol , a to chyba to samo?
Zastanawiałam sie kiedys nad tym Sanitas jak byl akurat, ale wtedy moja lekarka mowila, ze nie ma takiej potrzeby. .teraz zapytala czy mamy, co by wlaśnie sol fizjologiczna zapodać a nie od razu leki, bo juz drugi raz załapał kaszel mój zbój.
A jak jest z czyszczeniem tych urządzeń?
Gość: dianek
ale w Decathlonie są bardzo fajne kaski, tam na pewno coś znajdziecie (nie wiem czy macie decathlon u siebie niedaleko)
dolly - w naszym nebulizatorze mozna wszystkie leki przeznaczone do inhalacji, właśnie dlatego kupilismy dokładnie ten, bo kupowany był przy zapaleniu płuc (jedynego które młody miał) i zamiast silnych leków rujnujących układ trawienny - wszystko szło inhalacją, sprawdził się bardzo dobrze
jeśli chodzi o czyszczenie - w naszym wszystkie części mające kontakt z cieczą (prócz maski) wyparzasz wrzątkiem, jeśli chcesz coś doczyścić płynem (po niektórych lekach) to płyn do mycia naczyń + gąbka/szczotka do butelek ewentualnie) i już
nie miałam żadnego problemu nigdy z umyciem go, natomiast zupełnie nie wiem jak to wygląda w innych
i jeszcze jedno info - jak ktoś łapie uporczywy katar często to polecam wybrac coś co ma końcówkę do inhalacji zatok, jest absolutnie genialna, nie raz wypłukiwaliśmy tak katar bakteryjny bez używania żadnych leków
Gość: dianek
http://www.b-skin...ski/59/kidy_pro.html
nasz w rozmiarze XS
teraz chyba kupimy albo ten sam tylko większy albo orzeszka ze wzglęgu na akrobacje młodego
hania83
Postów 187
Data rejestracji 07.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesli chodzi o biegowke stanęło na puky, bo chrzesni zdecydowali, ze oni mu kupują. Dostal na dzisiejsze urodziny, ale byl tak wykonczony po zabawie, ze tylko przymierzyl - pasuje idealnie, ciut wiekszy i byłby za duży. Jutro pojezdzi i zobaczymy jak mu będzie szło, chociaż na chillafish jeździ pięknie, więc pewnie z tym też sobie poradzi.
Jakby któraś mama poszukiwala mam na sprzedaż kolyske mothercare z wszystkimi akcesoriami (pościel,ochraniacze itp) oraz chuste girasol i jakieś zabawki typu pchacz itp
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cos co by i na zatokę zadzialalo, bo jakas dziwna akcja, z jednej dziurki schodzi brzydko a z drugiej normalnie.
Napar z rumiarku chce zrobic i powdychac, moze czosnek ale do nochala nie wsadzę
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czosnek to taki właśnie naturalny antybiotyk, musze kupic dzisiaj, byle tylko nie na chinski trafić
Gość: rachel
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.smyk.c...5,swiat-niemowlaka-p
icotynato
Postów 784
Data rejestracji 23.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane