Konkursowiczki w ciąży

makra

#6011471 Napisano: 30.04.2015 14:33:35
Ja dziś kończe 30 tydzień, ale ten czas szybko leci
0 0

dolly

#6011475 Napisano: 30.04.2015 14:37:17
makra napisał(a):

Ja dziś kończe 30 tydzień, ale ten czas szybko leci

A za niedlugo bedziesz tulic kruszynke  emotka
0 0

Gość: dianek

#6011937 Napisano: 01.05.2015 15:43:24
my mamy recaro young sport, bardzo zadowoleni jeśli chodzi o użytkowanie
0 0

angied23

#6012444 Napisano: 03.05.2015 21:32:52
Eniki witaj emotka  Ja też jestem 1 ciąży i to już 35 tydzień .Mam już wszystko i słyszałam że Xlander to dobra firma ,ja mam z Mercedesa . Wiesz co będziesz miała  ? emotka Pozdrawiam.
0 0

angied23

#6012447 Napisano: 03.05.2015 21:42:23
My także emotka  Arturek  .Jedne zdjęcie mam , ale tą firmę można chyba na internecie znaleśc emotka
0 0

angied23

#6012467 Napisano: 03.05.2015 22:35:09
Bo zapomniałam nazwę i tak to mi utkwiło hehe emotka   U mnie bliżej niż dalej jeszcze miesiąc 
0 0

zaczytana-pola

#6012470 Napisano: 03.05.2015 22:49:38
Dziewczyny, widzę fotkę wózka... emotka
ja kiedyś miałam Baby-Merc. Tzn. mam nadal, bo stoi nieużywany już po synku, ale drugi raz nie kupiłabym takiego wózka. Jako głęboki może i jest OK, ale już jako spacerówka wcale się nie sprawdza. Dokupowałam później parasolkę.
0 0

agusia147

#6014466 Napisano: 07.05.2015 18:22:10
zaczytana-pola napisał(a):

Dziewczyny, widzę fotkę wózka... emotka
ja kiedyś miałam Baby-Merc. Tzn. mam nadal, bo stoi nieużywany już po synku, ale drugi raz nie kupiłabym takiego wózka. Jako głęboki może i jest OK, ale już jako spacerówka wcale się nie sprawdza. Dokupowałam później parasolkę.

Ja Zuzię wożę w Mutsy Transporter i to najlepszy wózek ze wszystkich jakie miałam. I łatwo się składa i jest lekki i kompaktowy emotka
0 0

is77

#6014477 Napisano: 07.05.2015 18:43:45
Ja zaczynam 22 tydzień - termin mam na 2 połowę września (bardzo podobnie jak eniki) i też już się zastanawiam nad tego typu zakupami. Mogliby konkurs zrobić dla przyszłych mam emotka  i jeszcze dać im wygrać  emotka
0 0

agusia147

#6015283 Napisano: 09.05.2015 20:24:20
is77 napisał(a):

Ja zaczynam 22 tydzień - termin mam na 2 połowę września (bardzo podobnie jak eniki) i też już się zastanawiam nad tego typu zakupami. Mogliby konkurs zrobić dla przyszłych mam emotka  i jeszcze dać im wygrać  emotka

No co ty, nawet jak są takie konkursy to wygrywają osoby, które niekoniecznie są w ciąży i niekoniecznie mają dzieci - nawet w planach... 
0 0

nanajka81

#6015400 Napisano: 10.05.2015 11:55:42
co do foteliks my mamy Cybex Pallas 2 fix - był dosc drogi ale jest świetny - rośnie z córką emotka
0 0

nanajka81

#6015401 Napisano: 10.05.2015 12:05:34
wózek - nie ma co przepłacać i kupować nowych, szczególnie że dziecko w tym pierwszym wózku jeździ do roku, potem trzeba lekką spacerówkę. My mieliśmy wózek po bratowej, teraz ona go ma, ale zaraz znowu u nas rodzina się powiększy więc wózek wróci a w zamian bratowa dostanie naszą lekką spacerówkę (McLaren) Dziewczyny, ja wiem że pierwsze dziecko to każdy chce wszystko nowe ale prawda jest taka że na nowe ubranka, łóżeczka, wózki na prawde szkoda pieniędzy szczególnie że za połowe ceny możecie kupić wózki takie jak chcecie tyle że używane, z ubranek dzieci BARDZO szybko wyrastają, od 4 lat ubieram córkę w rzeczy używane kupione na allegro - stan ich jest bardzo dobry a ceny niskie, jak coś zaplami nie do wyprania to nawet mi nie żal. Obecnie jestem w drugiej ciazy i ani mysle szalec z kupowaniem za dużo i na zapas i tym bardziej nowe mimo iż drugie dziecko to inna płeć więc po córce ubranka posprzedaję albo pooddaję.
0 0

dolly

#6015991 Napisano: 11.05.2015 23:39:22
nanajka81 napisał(a):

wózek - nie ma co przepłacać i kupować nowych, szczególnie że dziecko w tym pierwszym wózku jeździ do roku, potem trzeba lekką spacerówkę. My mieliśmy wózek po bratowej, teraz ona go ma, ale zaraz znowu u nas rodzina się powiększy więc wózek wróci a w zamian bratowa dostanie naszą lekką spacerówkę (McLaren) Dziewczyny, ja wiem że pierwsze dziecko to każdy chce wszystko nowe ale prawda jest taka że na nowe ubranka, łóżeczka, wózki na prawde szkoda pieniędzy szczególnie że za połowe ceny możecie kupić wózki takie jak chcecie tyle że używane, z ubranek dzieci BARDZO szybko wyrastają, od 4 lat ubieram córkę w rzeczy używane kupione na allegro - stan ich jest bardzo dobry a ceny niskie, jak coś zaplami nie do wyprania to nawet mi nie żal. Obecnie jestem w drugiej ciazy i ani mysle szalec z kupowaniem za dużo i na zapas i tym bardziej nowe mimo iż drugie dziecko to inna płeć więc po córce ubranka posprzedaję albo pooddaję.

Mnie nie szkoda....
siebie tez  ubierasz w ten sposob?
0 0

Gość: bc14

#6027293 Napisano: 04.06.2015 21:07:57
uu prawie temat umarł od miesiaćy nikt się tu nie wypowiadała więc dla rozruszenia dziewczyny jakie buty wybrać (oczywiście zalando z bonika :*)

1) https://www.zalan...y-ad543a141-a11.html
2:)https://www.zalan...i-ge114d00c-k11.html
3) https://www.zalan...g-pu114d00x-q11.html

0 0

benasia

#6027294 Napisano: 04.06.2015 21:11:57
bc14 jeśli z tych pełnych to wg mnie najlepsze są te z Geoxa m.in. ze względu na skórzaną wkładkę wewnątrz.
0 0

icotynato

#6029406 Napisano: 09.06.2015 16:42:52
dolly napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Mnie nie szkoda....
siebie tez  ubierasz w ten sposob?

Kupowanie używanych ubranek dla dzieci jest nie tylko tanie, ale przede wszystkim ekologiczne i bezpieczne dla skóry (zwykle takie ubranka były prane wielokrotne, a  ewentualne bardzo szkodliwe barwniki  już się wypłukały)

Dziewczyna ma rację i popieram w 100 %, nie sztuka wydać co się ma w myśl zasady "zastaw się
a postaw się" sztuką jest umieć gospodarować pieniędzmi - bo tylko  wtedy można dojść w życiu do czegoś.
Niestety bardzo dużo jest  takich przypadków  kiedy rodzinę jest stać na wszystko...ale niestety za
parę lat przychodzi kryzys, strata pracy, choroba, kalectwo i wtedy dopiero jest płacz i żebranie po rodzinie i znajomych
0 0

dolly

#6029635 Napisano: 10.06.2015 00:36:26
icotynato napisał(a):

Kupowanie używanych ubranek dla dzieci jest nie tylko tanie, ale przede wszystkim ekologiczne i bezpieczne dla skóry (zwykle takie ubranka były prane wielokrotne, a  ewentualne bardzo szkodliwe barwniki  już się wypłukały)

Dziewczyna ma rację i popieram w 100 %, nie sztuka wydać co się ma w myśl zasady "zastaw się
a postaw się" sztuką jest umieć gospodarować pieniędzmi - bo tylko  wtedy można dojść w życiu do czegoś.
Niestety bardzo dużo jest  takich przypadków  kiedy rodzinę jest stać na wszystko...ale niestety za
parę lat przychodzi kryzys, strata pracy, choroba, kalectwo i wtedy dopiero jest płacz i żebranie po rodzinie i znajomych

no patrz, a ja cale swoje dotychczasowe zycie bylam uczona, ze do czegos dochodzi sie swoja praca i wiedza, a tu sie okazuje, ze tyle madrych osob sie mylilo, bo to o kase chodzi. emotka  Dziewczyno, co ma piernik do wiatraka ?
Z jakiej paki generalizujesz i wsadzasz wszystkich do jednego wora? Ci co kupuja nowe sa be, bo to pokazowa? Ogarnij sie i popatz na ceny nowych i uzywanych, bo czasami roznia sie naprawde niewiele, wystarczy tylko dobrze poszukac. I jeszcze jedno, od kogos to kupujesz...wiec jak to?... kupujesz od tych 'be'?
0 0

Gość: dotti25

#6029678 Napisano: 10.06.2015 09:39:33
Ceny nowych ubranek mogą być więcej, niż przystępne. Ja córci kupuję ubranka wcześniej, tzn. na jesieni zeszłego roku kupiłam jej kompletną letnią garderobę na lato za 30% ich ceny początkowej. Nowe, ładne i tanie
0 0

malutka456

#6029691 Napisano: 10.06.2015 09:57:58
no cóż, każdy ma prawo do własnego zdania emotka za niecałe 2 miesiące pojawi się na  świecie syn i pomimo tego, że mam nieprzyzwoitą ilość ubranek dla Niego (po chrześniaku) i tak zaczynam kompletować nową wyprawkę emotka chcę, żeby miał też coś swojego, a nie wszystko po kimś.... i może dla kogoś to jest kompletnie bez sensu, ale ja tak czuje i już emotka nie powiem, nie raz kupiłam córci jakąś używkę, bo np. była w stanie idealnym i tańsza o 50%, ale jak jest okazja, to poluje na nowe rzeczy, bo tak juz mam emotka dobra, zmykam, truskawki czekają aż je pozbieram i się nimi zajmę emotka
0 0

agusia147

#6031264 Napisano: 12.06.2015 20:23:00
Ja też kupuję nowe, rzadko zdarza mi się kupić coś po kimś. Teraz można trafić takie fajne nowe rzeczy w tak niskich cenach, że nie widzę powodu aby moje dzieci nosiły po kimś.
0 0