Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak lekarz nie broni to nie ma czego się bać
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojoj, daj znać czy wszystko Ok
Nie ma za co
Brzmi może strasznie i kojarzy z nie wiadomo czym, ale tak na prawdę to bezbolesne zarówno dla ciebie jak i maleństwa.
Gość: kaja__1991
no wałsnie nie bo sex traktuje jak przyjemnosc a nie ze musze zajsc w ciaze
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co o tym myślicie? Nie za tanie aby było dobre?
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trochę mały jak na sterylizację butelek
ja mam taki angielski (z polską wtyczką
Z podgrzewacza nie korzystałam nigdy, chociaż synek był od 6tyg na butli (w termosie była gorąca woda, w dzbanku zimna - mieszałam i robiłam mleczko). Zupki podgrzewałam w garnku z ciepłą wodą, a jak Synek podrósł w mikrofali
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli zbędny i niepotrzebny gadżet? I spokojnie się obejdę bez niego?
Gość: katrin22
Także moje rada: NIE ULEGAJ WPŁYWOM, i czerp tyle przyjemności z seksu ile się da, a na pewno kiedyś się uda.
agusia co tych spraw, to przyznam, że moje libido też spadło.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja mam mniej latek niż Katrin, ale czułam taką potrzebę macierzyństwa, po prostu mnie ciągnęło. A mąż też mówił, że fajnie by było mieć takie maleństwo itp.. i tak jakoś wyszło.
Z moim libidem różnie bywało
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak na prawdę, za czasu naszych matek nie było czegoś takiego jak sterylizator czy podgrzewacz, a dzieci były ładne i zdrowe bez sterylizatora do butelek, jedzenie matki grzały w garze z wodą i jakoś to było. Myślałam więc o zadaniu jak podgrzewanie żarcia, bo na pewno łatwiej wsadzić flachę czy słoik do podgrzewacza, ustawić temperaturę odpowiednią i mieć gdzieś, nie musząc stać obok i pilnować czy temperatura na pewno ok.
A wracając do libida, śmiesznie to wygląda z brzuchem, który kręci się i wierci, zamiast spać hehe, trochę trudno się skupić i pozycje już też są ograniczone. Na razie pozostało przytulanko i buziaczki, co kiedyś było niemożliwe
Zresztą mnie wieczorem tak pachwiny bolą, że nie jest łatwo, ale każda kobietka inaczej przechodzi ciążę, i uważam, że trzeba czerpać tyle radości z tego ile się da
Ja już mam duży brzusio (9,5 kg na plusie) i słyszałam nawet plotki, że już urodziłam
Gość: grusia
Ja miałam cały czas wodę w podgrzewaczu (oczywiście w butelce:)) i go nie wyłączałam więc tylko wsypywałam mleko.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam w termosie
teraz - tak jak grusia - butlę z wodą wsadzam do mikrofali, 30s i woda idealna
podgrzewacz był mi zbędny, za to sterylizatora używam do dzisiaj (już nie sterylizuję butelek po każdym myciu, ale raz na tydzień chociaż)
aaaale jak ktoś wymyśli przyrząd do zmywania butli to kupię
Gość: grusia