Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też bym chciała tak móc, a mam robotę...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam na jutro do napisania kurs dotyczący sieci komputerowych. Upierdliwy temat, a ja mam dopiero 20 stron
Gość: allice
Gość: katrin22
zrób betaHCG bedziesz miec pewnosc
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli jesteś w ciąży, to może być inne krwawienie, a nie okres - wtedy będzie słabsze, krótsze
ile kobiet mówiło, że nie wiedziało, że jest w ciązy bo miało okres kilka miesięcy??
1. bardzo dużo ciąż kończy się wraz z terminem spodziewanej miesiączki - dochodzi do zapłodnienia, coś zaczyna się dziać, ale coś idzie nie tak i zostaje usunięte z ciała kobiety
2. okres będzie krótki i szczątkowy, a następny się nie pojawi przez kilka najbliższych miesięcy
3. jeśli ciąży tak na prawdę nie było - to polecam zrobić dokładne badania hormonów, bo coś jest zdecydowanie nie tak
tak czy inaczej - polecam zadzwonić do ginekologa - nawet jakiegokolwiek, przedstawić sprawę i zapytać co dalej , bo jeśli prawdziwa jest opcja pierwsza, to po okresie przydałaby się kontrola czy wszystko się usunęło samo jak powinno - bo ewentualne pozostałości mogą narobić sporo problemów
allice leć do laboratorium i zrób ten test
test beta HCG może potwierdzić ciążę, ale udaj się też do lekarza, najlepiej jak najszybciej.
Przy badaniu USG można stwierdzić ciążę, ja pamiętam jak jechałam ze swoją 2-3 tygodniową faoslką, to musiałam mieć pełniutki pęcherz, żeby lekarz dobrze widział, myślałam, że zrobię siusiu, jak dobrze, że była tam toaleta heh
Gość: anavaX
ja też pierwsze USG potwierdzające ciąże miałam zrobione ok 2-3 tyg po zrobieniu testu
Gość: kotek11
a nie figlowałaś z partenerem
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Zrób sobie ten test za kilka dni, jeśli ten hormon wzrośnie, to znak, że jest ciąża, a jeśli nie, to sama wiesz. Ja trzymam mocno kciuki
Gość: mooniq82
http://ogloszenia...a_z_Anglii,8657.html