Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
Jeszcze 2 godzinki i do lekarza:( denerwuje się choć sama nie wiem czym:(
Gość: grusia
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siostra ma sterylizator do mikrofali i jest bardzo zadowolona
http://www.edziec...402,3856104.html?i=4
ja mam taki zwykły i też jest ok, tylko sporo miejsca zajmuje własnie...
Gość: agasiam
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nie bardzo, no i parowar trochę upierdliwy jest.
Gość: kaja__1991
;) wiadomo wiek co innego ja mam 23 i mam studia jeszcze ale wiem ze bym to pogodzila bo czuje sie juz dojrzała by miec swoje dziecko. ale wiecie gdy patrze na siostre mojego meza co ma 16 lat i pol rocznego syna to widze ze jest nie dojrzała bo nie umie sobie odpowiednio czasu zorganizować
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam 22, i teraz czuję się szczęśliwa i spełniona. Studia swoją drogą. Twarda babka jestem to je skończę
@Kaja to po co ta siostra męża robiła sobie dziecko jak mentalnie jest nieodpowiedzialną gówniarą? W szkołach uczą przecież jak się zabezpieczać...No a dziecko nie wyklucza nas przecież z życia społecznego
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Za to teraz będą wakacje z maleństwem
Gość: dianek
Gość: emilka1705
na razie mam brać tylko gdy czuję wyraźne częstoskurcze i źle się czuję, jeśli jest ok, to nie brać, bo lek ma wpływ na płód i łożysko...
na styczeń ma kolejnego holtera i będziemy wtedy myśleć co z porodem...
ogólnie lekarz nie potrafił ukryć zmartwienia, ucieszyło go w sumie że chwilowo nie pracuję i nie zamierzam więc jakoś przesiedzę w domu i przetrzymam tą ciążę...
oczywiście wysiłek fizyczny ograniczyć mam do minimum...
grusia, ty z tachykardią rodziłaś normalnie czy cc? miałaś jakieś większe wahania jak brzusio podrósł, czy raczej wszystko było cały czas tak samo?
w ciągu tej badanej doby miałam 74 dość silne częstoskurcze, większość między 8 a 11.. czyli trochę dużo jak na taki czas chyba...
w sumie jak sobie tak myślę to na początku ciąży było znacznie gorzej niż jest teraz, mam nadzieję że z czasem będzie się uspokajać jak u ciebie, a nie nasilać
będę wdzięczna za info jak się sprawa miała podczas porodu - wiem, że u każdego może być inaczej, ale informacja z pierwszej ręki zdecydowanie mnie uspokoi - nawet jeśli nie będzie hasłem że było ok, a że raczej mam się nastawić na jakieś problemy - bo będę wiedziała na co się nastawiać
bo taka wielka niewiadoma to najgorsza zdecydowanie
zestresowały mnie te wyniki dzisiejsze, zamiast uspokoić że wiemy co się dzieje i wszystko pod kontrolą...
ma tam też ciuchy dla kobitek różne
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
ano nic innego mi nie zostało, jak się po prostu wyluzować
mąż się wczoraj obronił na 4.5, dzisiaj idzie do szefa o podwyżkę
a ja mogę sobie leżeć w łóżku cały dzień i nic nie robić