Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
a ja mimo wszystko kocham uroki wolnego zawodu - pracuję kiedy chcę, gdzie chcę jak chcę i robię co chcę
ale jak ruszę z własną firmą normalnie to powinno być lepiej
no ale mam dość specyficzną branżę, to trzeba przyznać
a z ciążowych spraw - coś maluszka nie czuję od kilku dni
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My też pracujemy w domu robiąc kursy komputerowe, jeden pokój mamy przystosowany jako salę szkoleniową na kilka stanowisk i też nie jest źle. A doktorat mój mężu chciał robić dodatkowo, na początek zajęcia miałby jeden weekend w miesiącu, no i stypendium.
ale do ucznia ludzi to ja się kompletnie nie nadaję
z resztą teraz dzieciak, za 3 lata planowany następny i za kolejne 2-3 jeszcze jeden... nie ma czasu na doktoraty
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahaha
delfinka101
Postów 5758
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak maluszek nie daje ci znaku o sobie za długo wystarczy usciąść przy otwartym oknie zrobić kilka głebokich wdechów nosem i wypuscić ustami..pracowac przeponą nie piersia i zaraz zaczyna kop[ać i wiercić się..Sprawdzone na kilku takich zaspanych maluszkach:P
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój też chyba jeszcze śpi bo od wieczora jakiś spokojny
Dziewczyny? Czy którąś z was też mdliło po łyknięciu żelaza?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie w tym problem, że w ulotce nie ma nic o takim działaniu, w ogóle nie ma nic o działaniu. lekarz mi kazał brac Chela-Ferr Forte, a do tego na głodniaka pół godziny przed śniadaniem... Kurcze może za duża dawka kwasu foliowego? W witaminach, które również kazał brac jest dawka 600, a w tym Chela - Ferr jeszcze 400, razem to 1000 a to daje 500% zapotrzebowania
Gość: katrin22
Zaufaj lekarzowi, być może w wynikach wyszło Ci, że masz za mało, a w ciąży to zapotrzebowanie jest bardzo duże, bo dziecko czerpie z Twoich zapasów, a niedobór prowadzi do anemii.Ja zażywałam tardyferon, a teraz Sorbifer 1x1, ale pamiętam, że w którymś miesiącu też brałam 2x1.
ale znalazłam na to sposób - zażywam je w trakcie dużego posiłku - np. podczas obiadu i wtedy mnie nie mdli
delfinka101 aż się przejdę na balkon spróbować
w ogóle się rozruszać muszę, jeszcze z łóżka nie wstałam
szkoda tylko że M. w pracy... chociaż z drugiej strony dobrze mu zrobi te kilka godzin stania w betonie i odreagowywania na niegrzecznych pracownikach
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rano jak łyknęłam myślałam, że zejdę na mdłości. Nie zostaje nic innego jak zaufać lekarzowi, wie chyba co robi. Tym bardziej, że anemię mi znalazł... Co prawda lekką, ale zawsze.
ale że tak przed śniadaniem to nieciekawie - w sensie właśnie tych mdłości
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wymyślił, że przed śniadaniem, ostatnie dwa dni dało radę, bo łyknęłam i hops pod kołdrę jeszcze dospać, a dziś nie dało rady i musiałam wstać.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz nawet nie pamiętam co mam, jakiś vita-min plus mama cy coś takiego - po tym jest całkiem nieźle
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie niesamowite, że większość tych witamin skład ten sam, a reakcja organizmu różna.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane