Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
sisia gratulacje!!!!
Ja borykam się z pęcherzem, ale przechodzi, Urosept pomaga.
Kupiłam sobie ostatnio leginsy i polecam z całego
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba też kupię, nie będzie problemu z mieszczeniem się
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
Gość: krzyszu
KAżdy Krzysiu to aniołek
Gratuluje!
Ja mam dziś wilczy apetyt, ciągle coś podjadam, a największy grzech dzisiejszy to 30dkg ciastek francuskich...
A poza tym dzidzia mi główkę w żebra wpycha- ałć
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chusta jest super. Mała nienawidzi wózka. Wrzeszczy w nim tak, że rozmawiać się nie da. A chusta? Od razu śpi...
Gość: jopi
Warto zapoznać i zaprzyjaźnić się z chustą.
Bardzo przydaje się gdy maluch jest niespokojny i lubi poprzytulać się do mamy, albo gdy nie lubi leżeć we wózku albo gdy trzeba wyskoczyć z domu na chwilę do pobliskiego sklepu lub przedszkola itd.
Jak juz popróbujecie to każda okazja będzie dobra, aby zamotac się w chustę
Gość: kotek11
kurs masazu dla Krakowa.. ysle ze warto...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mąż jest Krzysiek, podobno jako dziecko też był aniołek
Gość: nineczka17
gratulacje!!!!!!!!!!!
Gość: allice
Gratulacje i dużo zdrowia życzę!
agusia mój mąż też Krzysiek i też ponoc był grzeczny jako dziecko
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Magia imienia
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja niedługo wybieram się do siostry, właśnie jedzie na wywołanie.. Trzymali ją tydzień na patologii, potem wypuścili i dzisiaj jest ten sądny dzień
Mam nadzieję, że zdążę na końcówkę, bardzo chciała, żebym przy Niej była
Mam nadzieję, że mąż wcześniej wróci z pracy..
ps. ile tak mniej więcej od podania kroplowki jest poród? Wiem, że to sprawa indywidualna, ale może któraś z Was miała coś takiego?
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To bardzo indywidualna sprawa, ja oksytocynę dostałam o 10.00, a urodziłam o 13.05
Ale u mnie to nie było na wywołanie porodu, ale jako przyśpieszenie. O 1 w nocy odeszły mi wody, ale nie miałam ani jednego skurczu, dlatego o 10 rano podali mi kroplówkę, po której szybciutko zaczęły się skurcze i urodziłam.
Ja za to dziś sprzątam, zapalenie przeszło (nie zdążyło się rozwinąć)UFF
Kurcze mam takie dni, że nie mam siły na nic, a są takie dni, że wszystko na raz robiłabym.
Gość: grusia
Ja moge polecic Jezyk niemowlat - Tracy Hogg
oo, faktycznie ciekawa, thx
Gość: grusia