Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze jest na przekór
Zastanawiam się czy pępek mi też wywali tak na wierzch jakby? Ostatnio mam uczucie rozciągania skóry w okolicach pępka i zrobił się jakby płytszy.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ja też nie chcę by mi wyszedł... Taki dzyndzel miałby mi stać jak trzeci sutek?
Gość: dianek
nie, nie duże dosłownie kilka kropelek
w sumie teraz sobie myślę że to na pewno po przeziębieniu - bo cały czas miałam zatkaną prawą dziurkę nosa, a teraz właśnie z tej prawej puszcza
ale delikatnie - więc chwilowo olewam
standard
mi się w I trymestrze kompletnie nie chciało przez wszystkie ciążowe objawy, za to męża skręcało na mój widok (tudzież właśnie prostowało
a jak już było wolno - to się odechciało
oj cicho tam...
bo mój już jest bardzo płyciutki i na środku robi się wystający
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mężu się śmieje, że już palca do pępka się nie da wsadzić, a on lubi się tak ze mną drażnić bo mam fobię w stylu, że od dłubania w pępku się mi rozwiąże, więc on wpycha paluch dla żartów
Mój jak mówię że nie mam ochoty to wyskakuje z tekstem Aguś to może chociaż laseczkę
Gość: agulecece
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja za każdym razem padam i mówię, że Bozia mu dała dwie zdrowe ręce
okrutna
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No co miałabym nadwyrężać inną część ciała?
Wczoraj robiłam badania w prywatnej służbie zdrowia i od razu inne traktowanie. Wszyscy mili, nikt nie wyzywał na mnie że korzystam z pierwszeństwa, ludzie sami przepuszczali w kolejce, inna kultura... Czy w tym kraju aby być potraktowanym jak człowiek to zawsze trzeba zapłacić?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahaha to też znam
Nie zawsze
Żadnych zrzędzących starych babć, kobiety w ciąży i osoby na prawdę chore i cierpiące - przodem etc.
I szczerze mówiąc gdyby NFZ zerwał z nimi umowę to pewnie bym tam została i płaciła, bo jest za co...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też tak chodzę od 30tyg - niepubliczny zakład opieki zdrowotnej ale przyjmują też na NFZ - w jednych gabinetach prywatnie, a w innych na kasę chorych -zależy też od dnia tyg jak przyjmują. Ja generalnie chodzę we wtorki, ale doktor kazał przyjść wczoraj no i ja jedyna byłam na kasę, a inne kobiety w ciąży prywatnie bo akurat w środę usg 3d/4d robią. No i dzięki temu mój doktor pokazał mi na usg 3D (za darmo -bo 3D/4D miałam płatne i pełne w 25tyg) tyle ile się dało naszego synusia
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale w każdej chwili mogę zadzwonić jakby coś się działo lub niepokoiło mnie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooo to miło
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hi hi a ja mam na 12 listopada -ciekawe która się wcześniej uwinie
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
Gość: extraanka
spróbuj rozpuszczać sobie tabletki chelaferr w soku - mi pomaga
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam nadzieję że nasz maluch nie będzie takim leniuszkiem bo mamusi już jest cięzko no i chciałabym przytulić naszego Mikusia szybciej