Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kwas foliowy obowiązkowo 1 tabletkę dziennie ja na razie tylko to biorę
Gość: dianek
folik brałam przed ciążą i na początku, później już zestawik dla mam
też powoli kompletuję wszystko - jakieś butelki są, termometr do wanienki, zestawik kosmetyków, jakieśtam pierdółki
pieluszek to tyle co do szpitala - też by się przydało wygrać, bo później to raczej tylko wielorazówki (jeżeli ktoś zainteresowany tematem wielorazówek to mam fajnego e-booka, mogę podesłać)
niestety konkursów z wielorazówkami nie widziałam
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek, ale przecież szpital zapewnia pieluszki... Jedyne co ja musiałam mieć, to chusteczki nawilżone...
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ja rodziłam to dawali 4 na dobę pieluszki a w dniu wypisu 3
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No co ty... U mnie przynosiły położne po ileś, a jak brakowało, to się szło do dyżurki po kolejną partię.
Gość: usmiech
Gość: ninka28
Gość: jopi
Zależy jaki szpital-u nas trzeba było przynieść wszystko swoje: ubranka,kosmetyki,pieluszki,chusteczki,kocyk itd
żeby dziecko łapało domowe drobnoustroje a nie szpitalne
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masza
Postów 7689
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też przydział 5 pieluszek na dobę, niestety nie starczało
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
leoniu
Postów 485
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślałam, że tak jest zawsze.
Nie mówię, że nie miałam swoich ciuszków dla małej, bo z czasem dotarły (jak już kupiliśmy odpowiednio małe
Państwowy szpital.
Więc w swej naiwności myślałam, ze to jest norma
Gość: ninka28
będę we wtorek ro się zapytam o listę przy okazji
Gość: anavaX
Antka urodziłam wczoraj o 19.25 - 3600 g, 59 cm
Niestety ma żółtaczkę i nie leży ze mną... Może już jutro go dostanę do pokoju...
Sam poród trwal szybko i sprawnie!
Przeżycia cudownem=, zwłaszcza jak sie widzi swoje maleństwo
Napiszę więcej jak tylko będe mogła.
Pozdrowienia ze szpitala!
59cm - kawał chłopa!
życzymy szybkiego powrotu do formy, a Antkowi miłego opalania się pod lampą antyżółtaczkową i szybciutkiego powrotu na stałe do mamy
Gość: jopi
Gratulacje !!!
Dużo zdrówka dla Was
To super że masz miłe wspomnienie z porodu
masza
Postów 7689
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Aniu
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: cytrynkowa
ja zostalam.....
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje:)
My też niestety walczyliśmy z żółtaczką:(
Dużo zdrówka życzę:)