Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
My pierwsza wizyte u pediatry mielismy w poniedzialek .Teraz w czwartek znow idziemy po skierowanie na USG( skleroza nie boli ) i umowic sie na szczepienie.Dobrze ze mamy znajomosci w szpitalu bo na USG przyszloby nam czekac ze 3 miesiace .
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: anavaX
właśnie mi uświadomiłyście, że mam na biurku papiery do przychodni które leżą niewypełnione
rano pośle męża by małego zarejestrował u lekarza
My mamy nawet w ksiazeczce wpis ze szpitala ze USG bioderek ok 6-8 tygodnia zycia. Przy synku tez tak mielismy.Nie wiem moze warto zapytac ?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w czwartek zadzwonię do przychodni mojej
(bo jutro nieczynna), a jutro zapytam położnej jak przyjdzie na wizytę.
A co sądzicie dziewczyny o olejku do kąpieli Balneum? Wcześniej mieliśmy Oilatum Soft, teraz Oilan - oba ok, ale podobno Balneum jest lepszy dla maluszków.
Oilan 1 litr mozna kupic juz za 60 zl - Balneum 0,5 litra to koszt ok 50 zl.
Gość: katrin22
To tak jak ja, widzę, że nie jestem sama
Gość: katrin22
Ja mam skierowanie, muszę tylko je zawieźć
Gość: agasiam
A co sądzicie dziewczyny o olejku do kąpieli Balneum? Wcześniej mieliśmy Oilatum Soft, teraz Oilan - oba ok, ale podobno Balneum jest lepszy dla maluszków.
Tez słyszałam dużo dobrego o Balneum.No i brak parafiny. Ale zastanawiam sie jak te emolienty sprawują sie na główce noworodka. Czy włoski nie są zwyczajnie tłuste. Chyba trzeba pomysleć o szamponie.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
olunka
Postów 8517
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tez słyszałam dużo dobrego o Balneum.No i brak parafiny. Ale zastanawiam sie jak te emolienty sprawują sie na główce noworodka. Czy włoski nie są zwyczajnie tłuste. Chyba trzeba pomysleć o szamponie.
został mi jeszcze jeden Balneum olejek kojący i chętnie na cokolwiek wymienię
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bioderka, tak jak mówicie, 6-8 tydzień. Na to samo skierowanie my mieliśmy jeszcze kontrolę bioderek, a 1 grudnia idziemy na badanie przezierności kości czy coś takiego.
Gość: emilka1705
mnie się podoba i cena nie powala. Kolor to ten najjaśniejszy (druga) dla mnie najlepszy
my na USG bioderek jesteśmy umówieni za tydz. To bedzie 7 tydzien. Przy Emi w szpitalu też nic nam nie mówili, ale neonatolog na pierwszym szczepieniu wypisała skierowanie.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No na zdjęciu wygląda ok, tylko czy naprawdę będzie równie ładna? Nie chcę się też nie wiadomo jak z kasy spłukac bo wolę maleństwu kupić coś ładnego niż coś co będzie stało 2 miesiące w roku.
Gość: mooniq82
tak, druga z lewej najładniejsza
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
włoski są troszeczkę tłuste -zależy w czym się kąpie. My wczoraj Oilan mydełkiem myliśmy Mikusia i włoski śliczne. Ale generalnie nasz mały nie ma włosów jakiś przyklapłych po płynie, choć chcę kupić mu w najbliższym czasie szampon bo ponoć wzmacnia włosy a maluszki od 1 miesiąca już mogą używać.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każda ładna, ale pierwsza i druga od lewej najładniejsze
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to tak krótko się czeka na usg? słyszałam że podobno kolejki są straszne i aż się bałam czy za miesiąc mojego Mikusia przyjmą...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...lan-i1954113744.html
http://allegro.pl...ndy-i1954113839.html
Gość: dianek