Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Mozna tez w pupie tylko wtedy trzeba odjac 5 kresek
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
robiłaś testy na kimś z gorączką?
Gość: agasiam
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kule ciekawe czy roznica 0,1 u takiego maluszka to spora roznica ... Najlepiej by bylo wydac kase i by nigdy nie trzeba bylo uzyc tego termometra
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mierze temperaturę termometrem rtęciowym
kubatg - kup zwykły, mam nadzieję, że będziesz miał jak najmneij okazji aby z niego korzystać
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mamy w smoczku i jest ok
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa ja oczywiście tez miałam w smoczku.. tylko był jeden problem - mój uparty synuś za żadne skarby nie chciał ciągać smoka. Było kilka podejśc, ale wypluwał za każdym razem.. zdarzyło się Mu nawet histeryzować.. tak więc nasz smoczkowy termometr leży nieużywany
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: emilka1705
ja mam taki. Powiem Wam, że jest dokładny i super praktyczny bo poza temp ciała mierze nim temp w pomieszczeniu, wody w wanience, mleka:) przy chorobie też wypróbowany i jest dokładny. Najważniejsze, że jak Emi była chora to nie musiałam jej budzić, dotykać. przekręcać zeby temp sprawdzić.
Gość: gocha28
ja mam taki sam
Gość: emilka1705
ile go już masz? i też działa bez zarzutu? Myśle nad tym co dziewczyny wcześniej pisały chodzi o baterie. Jeśli tak się dzieje to może lepiej zmienić na zapas?
Gość: dianek
również zakończone niepowodzeniem, po 30 min poszła zwrotka...
ale stwierdzili,że nie ma sensu w takim razie mnie dłużej nim męczyć
a normalna glukoza mi wyszła dobrze - przy dolnej granicy...
dość mam już tych badań wszystkich...
Gość: dianek
a że ja nie jadam słodyczy prawie w ogóle (nie wiem czy 2-3 cukierki tygodniowo czy kawałek ciasta w niedzielę można zaliczyć do jadania słodyczy), to taka dawka cukru dla mojego żołądka jest zabójcza...jeszcze na czczo
by mieć cukrzycę trzeba albo mieć ją w genach, albo się o nią postarać, ta choroba nie bierze się z powietrza - w ciąży również... więc i badanie mogliby wymyślić jakieś rozsądniejsze, a nie męczyć każdego tak samo i w wielu przypadkach kompletnie bezsensu...
Gość: katrin22
A ten test HBA1C to z krwi i nawet nie trzeba być nadczo. Do tego tańszy niż glukozowy i dużo krótszy o jakieś 2 h:)
Gość: gocha28
ja mam swój już rok i działa bez zarzutu - bateria ta sama od nowości. Jak dla mnie taki termometr to rewelacja jeśli chce sie zmierzyc temp u małego dziecka