Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 4286
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
tylko wode /herbatke koperkowa .. nawet nie slyszalam o podawaniu glukozy
fryteczka
Postów 4286
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
ja mam go od kilku dni
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi pewnie nie przyszłoby ci do głowy, że można raczyć kogoś tym syfem, zwłaszcza po przejściach z badaniem glukozy
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
fryteczka
Postów 4286
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gość: ariadnaa
Nie.
Moje dziecko nauczyłam tylko pić wodę (zaczęłam gdy miała 3 czy 4 miesiące) i do dziś a ma już 2 lata to jej podstawowy płyn. Nie chce herbatek (a na słodkie to aż ją trzęsie) soki to od wielkiego dzwonu. Jedyny o jaki czasem prosi to z malin ( własnej produkcji).
Gość: katrin22
dzięki za link agasiam świetny film o karmieniu piersią. Nie wiedziałam, że pokarm matki jest taki cenny. W Anglii 1litr kosztuje aż 100 funtów
Gość: dianek
no to córa na medal, a mama nawet na dwa!
kiedyś oglądałam krótki program nt. tego ile cukru jest w sokach dla dzieci... rekord pobił napój (firmy nie podali, ale było normalne sklepowe opakowanie i etykietka z danymi), którego 1 szklanka zawierała więcej cukru niż pojemność tej szklanki... czyli w 1 szklance napoju była ponad szklanka cukru! i to był napój typowo dla dzieci
dziwić się później że mamy otyłość i cukrzycę wśród dzieciaków...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie też super, sama synka zamierzam wychowywać bez cukru.
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiadomo raz za czas jakiego play-a czy inny sok wypije ale naprawdę rzadko.
no i jesień zima sok malinowy od babci - lubi
Gość: ariadnaa
Herbatkę kupiłam raz z Hipa bo pomyślałam, że jej urozmaicę. Kupiłam taką wieloowocową.... hmm stoi prawie nie tknięta już chyba z rok
Gość: bubulina
fryteczka
Postów 4286
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
sorbifer ... a samopoczucie bez zmian
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też sorbifer, bo Chelafer nie pomógł tylko morfologia dalej szła w dół. Po Chelaferze mdliło, po Sorbiferze nie.
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja przy pierwszej ciąży brałam tardyferon i ok
Gość: katrin22
Ja brałam Tardyferon i potem Sorbifer i nie czułam żadnych zmian, normalnie się czułam.
Nie chrzcimy, nie polubimy
lece do lekarza, mam nadzieje że nie będzie bardzo marudził na brzydką morfologię i niezrobione badanie z glukozą
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tardyferon brałam, do tego wit C, wit B12, b complex (witaminki pomagają przy wchłanianiu żelaza)
Hemoglobinę mam piękną, jak jeszcze nigdy (13,6, a max miałam 11)
jednak żelazo mam 33, a min 40...
ale mimo wszystko polecam tardyferon
mam normalnie brać Femibion Natal 2 i dorzucić do diety witaminki i żelazo
gorzej bo w moczu wyszły mi b.liczne bakterie (na wynikach dokładnie wpisali b.liczne !!!!!!!!!!!!) i leuko 20-30
nie mam żadnych objawów, lekarz przepisał mi 2 dawki Monuralu... a to antybiotyk... i nie wiem czy brać czy nie brać czy w ogóle co robić
następna wizyta za 2 tyg. - mam przyjść z wynikami badania po zakończonej kuracji antybiotykowej...
Gość: grusia25
Dobrze radzę wypij ten Monural jak najszybciej bo leukocyty naprawdę są niebezpieczne.