Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mały nie wziął smoczka od butelki do ust jak była potrzeba podawałam mu herbatkę łyżeczką ( tylko powoli i małe ilości ) a karmisz piersią ? może nie chce mu się pić.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie wyszła za wysoka glukoza raz bo się okazało, że dzień wcześniej wieczorem szklanką soku witaminy zapiłam
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
Tylko cyca ciągnie, sika dużo, ale boję się, że jak nie będę miała pokarmu, to on nie weźmie butli do ust, i dlatego chcę mu od czasu do czasu dać herbatki, jak np. go w brzuszku będzie kręciło. Dziś go brzusio bolał, ale postękał i kupę zrobił.
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja urodziłam w październiku i karmiłam tylko piersią i wogóle nie dawałam synkowi herbatek do picia wystarczało mu w zupełności mleko mamy podawałam mu od wielkiego święta tylko jak go brzuszek bolał herbatkę. Dlaczego zakładasz że nie będziesz mieć pokarmu ? nie ma co na siłe uczyć picia z butelki ja synka w 8 miesiącu nauczyłam picia z niekapka i byłam bardzo szczęśliwa że nie korzystał z butli
No właśnie dzisiaj go kręciło, i udało mi się dac mu butlę z herbatką i przeszło mu. Chciałam, żeby umiał pić i z butelki, bo jakbym np. gdzieś jechała na dłużej niż 2h to byłby już problem, a tak ktoś dałby mu mleczka.
A z pokarmem różnie bywa, teraz mam nadmiar nawet, ale kto wie co będzie dalej, może być tak, że zacznie mu brakować, a do tych 6 miesięcy chciałabym karmić piersią, bo wiadomo, że mleko matki jest najlepsze
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak przy wyjściu po za dom i potrzebie zostawienia dzidzi z kimś to mega komfort u mnie synek niestety nie pozwolił mamusi nigdzie wychodzić no chyba że z nim
Ja mam na razie komfort, bo moja mama jest u mnie codziennie
A mi się marzy fryzjer, wypad na zakupy, może mi się uda przed świętami. Na razie w niedzielę jedziemy z mężem na zakupy, to mały 2h wytrzymuje, ale jak wracam to tak cyca ciągnie, że szok, już wygłodniały jest.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No faktycznie dobrze gdy mały ciągnie i butelke i cyca - mój Mikuś tak ma
Gdy jedziemy gdzieś to albo można odciągnąc swoje mleko 9pod warunkiem że nie wydoił wszystkiego
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fuuuj
Gość: dianek
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w szpitalu podawali małemu... w domu nigdy nie dopajałam tym paskudztwem
Gość: dianek
Gość: agasiam
Gość: agasiam
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha mam podobne odczucia
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi wczoraj przyszły i powiem szczerze, że się opłaci, normalne mini produkty kremiki po 15ml, płyn do mycia i mleczko po 50ml.
Gość: emilka1705
powiem Ci, że kupiłam go i jakoś bardziej mu ufam niż zwykłemu ludwikowi bo nie ma zapachu i jakoś wydaje mi się przez to łagodniejszy. Jest zupełnie rzadki jak woda(ale wydajny bo piany robi dużo).
Gość: emilka1705
ja starszą dopajałam i to był mój bład. Przez słodziutką glukozę musiałam jej dosładzać herbatki bo nie chciała ich pić, o wodzie nie było mowy. Teraz Liwce daje w razie problemów brzuszkowych gorzką herbatkę i pije jak szalona bez krzywusów. Cukier to nic dobrego.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za czasu naszych matek się dopajało glukozą, lekarze wręcz zalecali... Teraz jest taka nagonka na cukier, ale może dzięki temu społeczeństwo będzie zdrowsze, dzieci szczuplejsze i ich zęby bez próchnicy w wieku 1,5 roku...