Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po wyrostku też każą chodzić, żeby się zrosty nie zrobiły, po ciąży zaś skrzepy... Żeby tak nauczyli się teleportować dzieci z brzuszków mam
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: katrin22
agusia ja byłam uczulona na tramal i dawali mi coś słąbego to bolało jak cholera, nie chcę wspominać jak bolało jak miałam pójść pod prysznic, położna ciągnęła mnie na siłę, a mi łzy płynęły.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno każdy ma inne uczucia i inne progi bólowe.
Gość: grusia25
HCT - mam ciut niskie norma (35.0-50.0) ja mam 34.6
czym to może być spowodowane ? czy np. tym ,ze teraz ostatnio byłam chora? do Ginki idę w poniedziałek ,ale już bym chciała wiedzieć co i jak ,wyczytałam ,że to może być anemia
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Samo obniżone HCT to nie anemia, szczególnie tak mało obniżone jak u Ciebie
Zresztą na takie rzeczy dobrze jest patrzeć w odniesieniu do ostatniej morfologii. W poprzednim badaniu pewnie HCT miałaś gdzieś w okolicach dolnej granicy normy.
Gość: dianek
miernik bólu po cesarce jest dość prosty
wystarczy spojrzeć jakie leki przeciwbólowe zazwyczaj podają i jak to się ma do leków przy innych zabiegach czy chorobach
grusia spokojnie, mi wyszło HTC 32,9, do tego obniżone RBC i HGB i lekarz powiedział że nie ma się co martwić, nic dodatkowo nie przepisywał, mam dorzucić do diety rzeczy z żelazem i witaminami a morfo powtórzyć za jakiś czas
a gdyby pojawiły się jakiekolwiek objawy anemii (bladość, zawroty głowy, krwotoki z nosa etc.) to mam dzwonić, a tak to nic się nie dzieje, nie przejmować się
Gość: grusia25
Ale faktycznie rano zdarza się jak szczotkuje zęby ,mam nachyloną głowę w dół , to w nosie pojawia mi się krew - tzn. nie leje się tylko poprostu się pojawia i zaraz przechodzi:) Też czytałam w jakiejś książce,ze to objaw ciąży może być.
To samo mi położna powiedziała, ja mam bardzo niski próg bólu, wtedy w myślach zazdrościłam tym co rodziły sn
w ciąży naczynka się rozszerzają i łatwiej pękają - więc dość normalne
zwiększenie liczby jajek w diecie, czy zielonych warzyw i czerwonego mięsa, a do tego pamiętanie o przyjmowaniu dużej ilości witaminy C (np. z cytrusów) na pewno Ci nie zaszkodzi
btw - ależ mi się dzisiaj nic nie chce... pospałabym, a tu tyle pracy
i święta coraz bliżej... trzeba prezenty zacząć organizować
Gość: wera
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.tvn24....-6-kg,wiadomosc.html
Gość: agasiam
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi kazali w ten sam dzień chodzić już - nie było łatwo, a w dodatku cesarkę miałam nie planowaną - zaczęliśmy rodzić naturalnie ale trzeba było szybko zrobić cesarkę żeby maluszkowi nic się nie stało
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Mi dopiero cewnik na drugi dzień zdjęli i kroplówki, i po około 30h kazali chodzić, masakra, to był najgorszy ból w moim życiu.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja już mam prezenty
Gość: dorota19791
moze cos fajnego znajdziecie:)
zapraszam
jutro wiecej wystawie:)
Gość: dorota19791
byloby cudownie, wtedy moge miec jeszcze 5