Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
przy okazji obskoczyliśmy sklepik - rybki, wątróbka, buraczki kupione, będziemy się żelazować
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słyszałam,że kiwi też ma żelazo,nie wiem,czy to prawda
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam kobietki w ciąży i młode mamusie
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strasznie dużo. Nie lepiej z jakiegoś ubezpieczenia lecieć? Sonata a w którym jesteś tyg?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja tylko tydzień dalej jestem. Ja szukałam lekarza, który ma dobre opinie i któremu da się zaufać i znalazłam. Aczkolwiek łatwo nie było. A do tego lekarza też ciężko się dostać, bo gnają do niego tabunami laski w ciąży, i wizytę trzeba umawiać przynajmniej z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Ale to chyba dobrze raczej świadczy o lekarzu jako specjaliście.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas w szpitalu też dawali dzieciom
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój drugi gin do którego zaczęłam chodzić na stałe od 30 tyg też był super - ale do niego trzeba było się min miesiać -2 miesiące wcześniej zapisac,a i tak było ciężko bo tyle chętnych. Przujmował na NFZ, wizyty co tyle ile potrzebuje pacjentka - u mnie co 2 tyg, zawsze bardzo miły, wszystko wyjaśniał, opowiadał, usg prawie na każdej wizycie i zawsze pokazywał co widać i opowiadał - super doktor! I w dodatku pracuje w szpitalu w którym rodziłam -niestety nie był przy porodzie bo nie miał dyżuru ale w trakcie mojego pobytu po cesarce był na obchodach i było bardzo miło
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zaczęłam widzieć zalety krojenia, mimo iż to poważny zabieg chirurgiczny:
1. Trwa krótko
2. Jesteś mniej zmęczona
3. Możesz ustawić się na konkretny dzień i godzinę (a nie żyć w niewiedzy)
4. Wiele dziewczyn dużo szybciej dochodzi do siebie po cesarce
5. Nie boli krocze, za to boli brzuch, ale na pewno nie jest dużo gorzej jak przy wyrostku.
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwłaszcza jak już masz doświadczenie i wiesz jak smakuje taki poród, to tylko pozazdrościć... U mnie nie ma przeciwwskazań do porodu siłami natury, więc skierowania na cesarkę nie dostanę.
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Racja, nawet najbardziej bolesny i poród siłami natury jest lepszy niż cesarka z przyczyn nagłych.
jola29k
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
mnie brzuch boli do dziś , brzuch jest okropny ,miałam dwie cesarki jedna 7 lat temu było wszystko super blizna malutka a potem był drugi zabieg 2 lata temu i już tak dobrze nie było strasznie długo się goiło i brzydko zostałam szyta .Ale kazdy inaczej to przechodzi
Jedna znieszulenie miałam ogólne a drugie w kregosłup to ogólne jest lepsze tak mi się wydaje .
jola29k
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
masz racje dałabym się jesze 10 razy pokroic zeby się tylko dziecku nic stało
A tak bobolał i przestał mam za to 3 czortów którzy to tornado , trąba powietrzna i trzęsienie ziemi cud ze ten dom jeszcze stoi
przy wyrostku tylko kroją i później się goi
przy cesarce - kroją i goi się szybko obkurczająca, skaleczona macica... gdyby się nie kurczyła to by było spoko, a tak to podobno bywa ciężkawo (po wyrostku ogólnie morfiny nie dają, po cesarce - owszem)
jola29k
Postów 2313
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
dianek masz racje boli ,a najgorzej jak karzą ci chodzic na następny dzien