Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Gość: dianek
tylko ileż tych jajek można zjeść
a tak to chyba mineralna wysokozmineralizowana mi zostaje
jedź gotowaną pierś z kurczaka ma duuuużo białka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
W ciąży jest wyższa temperatura ciała, ale nie wiem jaka może być max. Jakim zmierzyłaś termometrem?
Najlepiej wytrzymaj do rana i zadzwoń do lekarza.
A teraz pij dużo wody.
Gość: andziakadula
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rtęciowym, nie ufam elektronicznym, bo na tych elektronicznych każdy pokazuje coś innego. Miałam wcześniej wyższą, ale max 37-37.5 i nie towarzyszyły temu dreszcze, a oczy nie bolały. Czy mogę łyknąć Theraflu Extra Grip?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
z tego co mi wiadomo - żadnych gripexów i tym podobnych nie można
a tak to czosnek, mleko z miodem, cytryna i kołdra, a rano jak dalej będzie kiepsko to telefon do lekarza...
Ja we wczesnej ciąży(2 tygodniowej) brałam Apap, a przeczuwałam, że mogę być w ciąży, a Apap jest bezpieczny.Po konsultacji z ginem (już wiedziałam, ze jestem w ciąży)dostałam antybiotyk Duomox,ale to była już ciężka grypa.
Masz telefon do swojego gina?
Ja do swojego na komórkę dzwoniłam w dzień i w nocy, teraz czuję, ze mnie gardło pobolewa.
Myślę, że jeden Apap może pomóc a nie zaszkodzi
Gość: wera
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ok, dziękuję, wezmę APAP.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OK
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak masz cieplutko w domku to pod prysznic wskakuj, letnia woda pomoże i z powrotem do łóżka.
Lekarz na pewno widział serduszko bijące, nie martw się. Pójdź na konsultacje do innego, bo przez te 2 tygodnie będziesz się tylko stresować niepotrzebnie.
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie nie biło jeszcze serduszko,w którym tyg można wysłyszeć? Mi powiedziała,że gdyby to był rzeczywiście 9 tydz,to by było słychać