Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
mi do picia dawali nieprzegotowaną wodę z butelki (bo niby zdrowsza od gotowanej kranówy)
po latach okazało się że moje nerki nie dawały sobie rady z taką ilością pierwiastków i część z nich odkładała się w naczyniach krwionośnych
później było trochę dolegliwości, szpital, kilka zabiegów, i do dzisiaj muszę z nerkami uważać... (a ostatni zabieg miałam jak miałam 10 lat)
a gdyby woda była przegotowana to by problemu nie było - bo taką wodę z ugotowanym kamieniem łatwiej dziecięcym nerkom przefiltrować (a raczej jelitom) niż wodę z aktywnymi pierwiastkami...
tak tylko ostrzegam, bo przez niby taką błahostkę jako dzieciak się trochę nacierpiałam..
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
My na primaverze lecimy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem ile kosztuje primavera ale dziś kupiłam 5l żywca za 5zł.
Wolę dać dziecku źródlaną wodę niż taką domową...
Tylko że jak woda potrzebna na gwałtu rety to nie moge gotować -a poza tym by potrzeba nowy czajnik bo przecież gotować tam gdzie normalną kranówę nie można bo tam już jest pewnie część kamienia...
Gość: katrin22
Lepiej gotuj
benasia ja mam garnek malutki tylko na wodę dla Kubusia do przegotowania. Ja tylko wodę na herbatkę mu gotuję, bo mleka mam dużo, a nawet nadmiar i nie muszę dokarmiać, aczkolwiek Bebiko w pogotowiu jest
Zagotuj wodę wcześniej na mleko i zostaw do ostygnięcia, potem tylko podgrzejesz, a do herbatki niestety potrzebny wrzątek, ja małemu daję smoka jak bardzo głodny i spokojnie się przygotowuję
Mój smoka tylko ciągnie jak głodny.
Czytałam dziś w gazecie, że jak dziecko boli brzuszek to ono chce ciągnąć cyca, bo łagodzi sobie ból tym, a tak łatwo o przekarmienie.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie lepiej wtedy dać mu smoka, żeby nie przekarmiać? Odruch u dziecka ten sam.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem że łatwo powiedzieć ale nie martwić się bo nie pomożesz tym dziecku i być dobrej myśli że to tylko termin jest źle obliczony
dla świętego spokoju
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O to też jest pomysł spróbuj u kogoś innego co powie
Lepiej dać smoka
Idź do innego, lekarze też się mylą.
Moja koleżanka miała od początku ciążę cofniętą o 2 tygodnie i urodziła syna 4,480 kg .
Nie panikuj, ja panikowałam i porównywałam główkę, tułów do tabel, i zawsze wychodziło, że głowa za duża, a Kubuś ma normalną główkę.
Gość: npg
Gość: mooniq82
wiem, kompletnie to zaprzecza zasadom tej dolegliwości... ale zjadłam i przeszło...
bidulko, współczuję zgagi. ja nie mogłam pod koniec ciąży na prawym boku leżeć, bo od razu zgaga.
Mi pomagało mleko i jakieś pastylki od gina,zapomniałam nazwy
a zgagę mam od nabiału - nie mogę ani mleka ani jogurtów ani serów...
znaczy jem bo maluchowi wapń przecież teraz bardzo potrzebny... a później mnie pali...
mam nadzieje ze jutro pomarańcza też pomoże, bo dzisiaj już miałam dość serdecznie - całą noc i pół dnia non stop miałam zgagę i nic nie działało..