Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Także dam znać, przynajmniej wiadomo po jakim dziecku
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wszystko sami za te 3 tys. zł? Budowa domu, samochody itp, czy rodzice może pomogli, w sensie dali kasę na dom.
I to wszystko, bez KREDYTU
wiem, wiem dla jednych to nic,ale dla mnie i męża to bardzo dużo.
Jedynie prąd, woda i opał.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest nic, macie rację, że to bardzo dużo. Pogratulować. No i luz macie, że bez opłat, czynszu i kredytu, bo to nieźle zżera kasę.
Gość: dianek
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dalej Kamilek
Na wyprzedażach czasem nowego ciucha się kupi tak fajnego za małą kasę. W tamtym roku kupiłam kurtkę zimową za 29zł firmową z New Yorkera po przecenie z 299. Czasem warto poczekać do tego stycznia i coś kupić.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dexterka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My sprzedaliśmy mieszkanie 70m we wrocławiu żeby móc kupić mieszkanie w warszawie. Ale nie ma to ja własny dom
Tak, największy skarb nasz, bezcenny
To prawda, dom ma swój urok, mieszkam koło parku, jest dużo zieleni, i w lecie imprezki i grille
A mieszkanie to wygoda
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I opłaty kosmiczne za grzejniki. U nas są takie z czujnikami i jak w domu temperatura spadnie poniżej iluśtam stopni to się same włączają, nawet jak ma nas nie być miesiąc, więc do końca to nie jest wygodne. Rodzice mają dom, raz w tygodniu grocha do pieca dorzucą i jakoś leci, też nie muszą zbytnio pamiętać.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie używałam i nie polecam... wyczytałam że taki pas rozleniwia mięśnie brzucha i można sobie jeszcze gorzej zrobić
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słyszałam, że brzuszek musi się najpiew dobrze zagoić. Może na początek wystarczą elastyczne wysokie majtaski
Gość: rachel
Gość: nineczka17
i jak tylko będzie już można trzeba mięśnie brzucha ćwiczyć
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba chodzi o USG genetyczne
Ja mam USG dopiero 8 grudnia ;( Nie lubię czekać.
W ogóle dziś się nie wyspałam, boli mnie żołądek, mdli, do tego ból żeber jakby skórę rozrywało i ból kręgosłupa, ehh świetny zestaw. Ledwie usnęłam, a już pęcherz mówił, że chce siku ;( Ja tak nie wydolę jeszcze tych 8 tygodni.